Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Kovrdžava kosa se inače ne masti mnogo, za razliku od prave...

Znači, Gogo, Elseve i to roze pakovanje, ok... I da, farbam samo koren, tako kažu svi frizeri da treba :) Da se ne isušuju krajevi bzvz...

2. Коврџава коса се не масти уопште :))))

3. Taj rad,Kris :))

E,da:još jedan savet koji je meni dala poznanica i pokazao se kao ok:

Na jezeru/moru/bazenu,uvek posle izlaska iz vode stavite na krajeve kose malo regeneratora.Radi! :)

4. hahaha upravo, uopšte.. suva koža glave n' suvi krajevi :)

inače, forget.. ako želiš da je prosvetliš i masna ti je.. limun pa na sunce :D

5. Samo da ne pozeleni kad stavim sve to na kosu :)))

Inače, kad pričamo o plavoj kosi, pisala sam neki esej na temu Blondes are more attractive than brunettes - more than a myth? i našla sam dosta zanimljivih činjenica vezanih za plavu kosu i plavuše, tipa da su pre više hiljada godina plavuše lakše nalazile muževe jer su se više isticale na prvi pogled :) Tad su muškarci išli u lov i desi se da se ne vrate, tako da ih je bilo manje i onda su se žene borile na sve načine da ''ulove'' muža, a jedan od njih je bio da posvetle kosu :) Ima tu još interesantnih podataka...

6. forget, nisam ja to probala, jer mi je kosa previše suva.. ali mi rekoše da je kul :D

i, je l' je na kraju ispalo da je to mit ili jok? :P

7. Ehehehehe,pametnica si ti FMN :)))Alal vera za temu! :))

Kad me je preneražena drugarica pitala :"Sad si STVARNO plavuša?" (ne živimo u istoj državi,a nismo se dugo videle),ja sam joj rekla:
    "Plavuša sam tek toliko da ne očekuju previše od mene ". :)))

Ima nešto suludo u toj "plavoći",sad se osećam sto puta bolje nego kao brineta.A na ruku mi ide što imam svetao ten i svetlije oči-pa se sve ukompletiralo :))

8. Mogu ti reći da više činjenica pokazuje da nije mit :)) Posebno su privlačne prirodne plavuše koje imaju više estrogena, ženskog hormona, pa izgledaju ženstvenije i mlađe, samim tim muškarcima privlačnije :)

9. Da li ja smem da pišem ovde, pošto na ovoj Vukajliji niko ne zna da sam žensko? :D

10. Hvala, Gogo! :) Bila je slobodna tema, a meni pala na pamet, jer sam videla neku sliku Merilin Monro na netu i pomislila ''To je to, pisaću o plavušama'' :)) A profesorka je brineta i kad je videla naslov, samo se osmehnula i rekla ''Oh, this sounds interesting'' :))

11. ја мислим да је ово добар женски кутак, за модерну еманциповану жену, која зна шта хоће.
    http://image.made-in-china.com/4f0j00kvITWprasHcK/European-Style-Modern-Kitchen-Cabinets-Cadillac-.jpg

12. Šomi da nije izlizana fora, možda bi i bilo smešno.

13. Ježonjo,ja znam da si curica! :))) Dobro došla :))

Šomi,kad si već u kuhinji,daj vamo kafu jaču i pitaj cure šta piju.I zategni tu kecelju,nemoj da si tako neuredan! :)

ED: FMN,to je bilo hrabro od tebe (s obzirom na boju kose tvoje profesorice) :))

14. forget, i ti l' si engleskinja?
    jezonjo, aj, izbaci se s' neki savet za negu tela :DD
    šomi, meni jedno pivo, 'ladno. ako nema idi pa mi kupi, š' čuo?

15. Verovatno jeste :)) Ona je Amerikanka inače i stvarno je kul, tako da sam znala da neće biti problema :)

Ježonjo, naravno da možeš! :)

16. hahahah VanGoga sredila si ga :D Šomi ja neću ništa osim ako ne nađeš nešto lepo za jelo..devojke delite ljubavne savete? :)

17. Zatvorite oko na čije trepavice stavljate maskaru, tako se trepavice izviju. :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.