Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Вукашине, добра је, ал' први пример је излизан мало. Остало океј.
Myth, ngsle, pravi jebački, lepo me nasmeja.
Myth,
Sleng kao sleng, ništa posebno. Ne koristim, ali sam dao plus. Možda si mogao obogatiti nekim primerom sa obrtom.
syngra, Kao da gledam utakmicu na seoskom terenu ili kragujevačku gradsku ligu +
Дунне, тема је излизана, али си примером кобјеснио!
Dobar taj pretinac, samo izaziva, đavo da ga nosi. Dadoh +
Dobra je defka Penzionerka, kao i sva druga, daću plus kad dobijem net. Ne pratim ja tebe džaba, da mi se ne sviđa tvoj način pisanja, te igre rečima i to.
U jebote šta sam sad reko, al važna je suština. komentariši sledećeg
@Zna Murinjo
Sviđa mi se, istinita! Ja volim karikiranje pa bi mi bila još bolja da si ubacio malo više istog u primer, al svejedno je dobra. Plus ko iz pičke.
"Tu mi ribu peci"
Simpatičan sleng, mada priznajem da nisam čuo dosad... Dovoljno dobra za plus...
Ming
ne znam, nekako je obična, nema ništa posebno- ili ja bar nisam uspio da nađem, nije me nasmijala, mada primjeri jesu zanimljivi ali ne dovoljno za plus, jbg.
Sedplas. одлична дефиниција, досетљива и кратка, мирише на стару вукајлију.
Cernogod,dobra defka,živa istina.
Черногод, нусми јебига, познајем поприличан број девојака које су уписале психологију и све су уписале зато што схватају озбиљност тога...
LoL plus jer je istinita defka, nažalost...
DocMeister, dobra samo ja bih izbacio primer, ali nema veze :)) +
Loksi, odlicna defka. Sleng jebote.
EDIT: lololo
Previše jednostavno definisano, a već postoji kokanje.
EDIT: Jebi se doa. :)
EDIT: Doa, ova tvoja zvuči tako gej. Al' dobra je :)
Kostiću, defka je dobra jer je celina, primer bez defke ne mere, sarkarstičan si taman koko treba.
Ocu i ja da se igram. :)
Murinjo, odlicna, samo uspravi "homosapiensa".