Ваше мишљење о последњој дефиницији аутора изнад

1. odlicno zapazanje, al za malu publiku, dao bi minus ladno da nisam skoro gledo nesto

2. Njah, nije nesto. Mozda zato sto nikad nisam krao net od komsije, pa ne znam osecaj.

3. Свиђа ми се, сликовита је и интересантна...
    Без везе што је слаб скор...

4. Kratka, ali jebitačna...

5. Tri reči za plus.

EDIT: Ovo gore je za Marijaninu, ali i Bojanova zasluženo plusirana.

6. Пример је супер, доста добро извлачи дефиницију, поготово што ја обично волим краће дефке. +

7. Car
    Haha.. neobicna mi je skroz. :) al mi se svidja +

8. Napisala je samo da ona ostane bolje rangirana od mene.
    http://vukajlija.com/ja-vec-isekla/375233 Ja na ovo dodam, može i dva komada, kad već siječeš. Nema hrane da ne valja.

9. U definiciji sve lijepo rečeno,sažeto,ne pretjerano smiješno,ali zanimljivo.
    EDIT:I istinito. +

10. Doppia_Leonessa

Неизбежна ситуација :) +

11. Don brate
    Nasmejali me "ograda" i lakoća posla. Dobra je, zasluženi plus. :)

12. sviđa mi se primer u njenom svadbenom maršu, podseća me na dolazak gastarbajtera i njihovo deljenje bombonica i čokoladica klincima lolol

13. Nisam skapirala njegovu poslednju defku ič...

14. Dobra defka, poznajem takve ljude.

15. Sljivic: Ziva istina, mada vec ima takvih definicija. Mada dao sam plus ipak.

16. Мр.Рале: До јаја, урадио то 1000 пута. Ништа посебно, али ипак за плус.

17. Dunn,
    Odlično prepričana prošlost, znaš znanje. lolo

18. Matriks.Mislila sam da definicija ima neke veze sa bebama,zbog naslova,a ono Kaka. :) inače,moj omiljeni fudbaler. :) Nije loša.

19. Tom Sojer
    Nesam se skolovao, pa sad ne znam sta zelis da kazes tom defkom, ali se secam da je on farbao neku kapiju, ogradu, nemam pojma...
    Defka je glupa, iz razloga sto onaj ko nije procitao delo ne zna o cemu se radi, kao sto ja ne znam, pa mozda gresim..
    Pogresii covek...

20. Nije loša. Moram priznati da nisam pre čitao Vukašina ali da ću da bacim pogled.
    +

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.