Ваше мишљење о последњој дефиницији аутора изнад

1. Сос
    Одлична идеја, сјајно реализована.

2. Dobra, primer još bolji!

3. Apofis,

Sleng, veoma dobro napisan, primer odvalio.

4. Матрикс

Неочекивано, фина досетка. Могла је боља реализација, али свакако је плус заслужен.

5. Jako dobra ideja. Več upotrebljavana, doduše, u definiciji kosmičke pravde. Ne insinuiram ništa, ali nije nova.

6. Solidna igra rečima.

7. Добра идеја. Добра дефка.

8. Car,

Loše napisana, uopšte nije za Vuku, ali dobra ideja. I nemoj da spemuješ sa tim kratkim odgovorima nego daj konkretno mišljenje.

9. Matriks

Ne volim igre rečima. Ne sviđa mi se. Sve mi to isforsirano.

10. Reme Šekspir

Hmmm... skontah da džentlmen = pičkopaćenik lololo +

11. Реме, мош ти и боље. Добра је, али мислим да си могао пример да средиш. Боља ми је претходна твоја.

12. Mislim da je drugi primer nepotreban, štaviše ne sviđa mi se, ali definiccija je sasvim solidna, +.

13. Пфцбара - До јаја! Волим те које збуне и Бога оца колико су замршене...

14. Opisao neku pesmu za koju u životu nisam čuo. :)

15. Šljivić,

Prosečna, jeste da liči kao da debilima pojašnjavaš ali je za plus.

16. Dobra, čak me i nasmejala. +

17. Opa, pa zar baš na tvoju da naletim ;)
    Dobra je defka, samo je slabo čitana.
    Moje lično mišljenje je da si možda mogao da staviš samo drugi primer, na njega sam se nasmejala...a preko ovog prvog samo pretrčala. :)

18. Ella,

Odlična defka, socijala, čak i dobar savet. lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.