Loksi brate, volim te "pjur sleng" defke, tako da's od mene dobio plus, premda mislim da postoji defka "urokati", koja se ne razlikuje mnogo od ove tvoje.
Komso dvoumio sam se izmedju plusa i minusa, mogao si to bolje da uradis, da preciziras kako se dobije taj jogurt i tako to. Imas jos vremena da je promjenis i doradis : )
@lol nisam cuo pesmu ranije, tako da ti je cela poenta definicije pala u vodu.
Ako neko moze da objasni sta ne valja sa mojom zadnjom defkom, muda sam okilavio da je napisem a ona mi najslabije ocenjena. Predugacka ili nesto drugo?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Volim te defke koje te iznenade. Sviđa mi se. Nemam edit jebiga, odnosi se n Ellinu.
Dobra Šekspirova! Džentlmeni pičke :)
Izbačaj iz čučnja , Eric Cartman scenario :-))))) dobra.... +
Banini
Haha, sviđa mi se podmevanje srpskog avioprevoza. Realno, JAT je proizveo najviše ljudi koji se plaše od letenja. lololo +
Barracuda
Dobro si se setio ovoga, bravo :)) +
Nema Hujo sad sam i to na searchu gledao :)
Loksi brate, volim te "pjur sleng" defke, tako da's od mene dobio plus, premda mislim da postoji defka "urokati", koja se ne razlikuje mnogo od ove tvoje.
Hujo, smradino jedna,
Čist sleng kao i uvek, razvalila defka, ocenjena još ranije.
@Matrix
Bezveze, jedna od onih defki koja je smesna samo autoru.. -
Komso dvoumio sam se izmedju plusa i minusa, mogao si to bolje da uradis, da preciziras kako se dobije taj jogurt i tako to. Imas jos vremena da je promjenis i doradis : )
Ахахахахах Ремче бураз, ја се искидо, није толко смешна али ја умирем овде, немам појма који ми је курац, примери ме развалише!
Frajeru......
P.S - Onako, za pozitivne ocene. Ništa više.
Ni ja ne znam ko si ti pa ne spemujem temu lololo
@lol nisam cuo pesmu ranije, tako da ti je cela poenta definicije pala u vodu.
Ako neko moze da objasni sta ne valja sa mojom zadnjom defkom, muda sam okilavio da je napisem a ona mi najslabije ocenjena. Predugacka ili nesto drugo?
@Azza-nekako je previse obicna,kao da je pisana po sluzbenom zahtevu,bar moje misljenje.
Mislim da nije sleng :)
Cist sleng, moglo i bolje.:)
Може да прође, скроз.
Odlično! Čiji si duplak?
Okse +, blago tragikomičan primer, sviđa mi se baš zbog toga
Žešća satira.