Prijava

Мислим да нагиње ка Гоци. То се види из говора тела, а зна се да је то много битно у тенису.

Brate kad su deci davali imena Kasandra, Ignjacio, Onur i Šeherezada, zašto ne i NOvak :)

Da Novak ima nalog na Vukajliji, zvao bi se Che-Nova!

Vi što serete po Novaku, serete u gaće.

Da Novak ima nalog na vukajliji, popio bi ban.

Од ове теме ме вата трансферчина опака...

Ne obraćajte pažnju na moj prethodni post. Fejlovao sam.

Da Novak ima nalog na vukajliji, popio bi ban.

Ima, i skoro se registrovao... Mislim, ne mogu da verujem... Sa bine je seo za komp i regostrovao je na Vukajliji... kakva čast, jbt...
http://vukajlija.com/recnik/autori/94976

Ja mislim da je Bob Marley bio vrhunski muzicar i da zasluzuje trg u Beogradu,nego da skrenem mao sa teme mislim da je Novak ok decxko,a nas narod go kurac,sve zajedno sa nasim usranim mentalitetom.

Auuu pa to ce da ima vise lajkova i pluseva od Snezane!

Nole, care, kupi nam cigare!

Паде ми на памет и да ће Ђоковић бити погубан по спорт у Србији. Тако ће неки клинац почети да тренира кошарку у локалном клубу и сви тренери ће да га хвале како је добар, а онда ће ћале да му каже да не свира курцу него да пређе на тенис, јер нема хлеба од кошарке. Ту су паре. У тенису. Него кад смо код тениса, је л' гледао неко финале?

Мене не би бринуло то, тешко да онај који хоће да се извуче из беде преко дететовог спортског успеха има начин да му плати тренинге.

Гледао сам ја финале.

ЕДИТ: Мислим на тениске тренинге, наравно.

Него кад смо код тениса, је л' гледао неко финале?

Гледао сам и било ми је фино што дечко побеђује али ми је пун курац претеране еуфорије и претераног пљувања човека...

YCHTT, gledao sam ja finale, vrlo pažljivo i, koliko shvatam, ti bi reč-dve o igri samoj.

Mislim da bi Đoković i Nadal sada mogli da igraju 10 puta na travi - svih 10 bi dobio Đoković. Toliko je sada jači. Zapravo je toliko jak da je pustio, ali bukvalno, treći set. Posle prva dva gema, kada je izgubio servis-gem, Đoković je jednostavno odvaljivao lopticu samo da prođe set. I onda je četvrti dobio rutinski.

Što se igre na travi tiče, ranije su se sprdali sa Đokovićevim servisom, a sada mu je to jako oružje. Zbog toga sve češće može na mrežu, a njegovi štop-voleji su maestralni. Ima prostora za napredak baš u segmentu prilaza - posebno u prilaznom udarcu. Inače, fascinira me da je Đoković u međuvremenu postao brži od Nadala. Tako da je Španac sada slabiji u svakom segementu osim u forhend paraleli, posebno u trku. Ali bekend je Đokovićev za dve klase bolji.

Eto o tenisu.