Prijavljum se, cilj treći masters i prvo mesto na rang listi, ako bude bilo moguće :D
I Lupuse, 2 zamerke: Na onoj slici koja prikazuje prethodni turnir si stavio da je osvojio Tkog, a i čini mi se da si Bondu dodao 40 bodova na rang listi.
Осмина квалификација до 20:00 сати, Четвртфинале од 20:00 до 20:30, Полуфинале од 20:30 до 20:45 и Финале од 20:45 до 21:00
ја имам тренинг који почиње у осам,а завршава се у девет, тако да нисам кући од 7 и 10 до пола 10, јел мора по овом систему да се игра, или може и некако друкчије ?
Edit: Lupuse mogao bi da staviš na tebeli nule za turnire gde je igrač bio prijavljen a nije prošao kvalifikacije. Čisto da se ima uvid u koliko turnira je igrač igrao. :P
Ако играч у првој сезони освоји на Мастерсу друго место, добија 120 бодова. Следеће сезоне мора да брани освојене бодове на том турниру. Ако на истом том турниру само дође до полуфинала он губи 60 бодова, јер није одбранио свих 120 из прошле сезоне. Ако ипак освоји тај турнир од добија 80 бодова јер осваја укупно 200 од чега брани 120 из прошле сезоне.
Да ли сам ја једини који види да се ово правило уопште не поштује?Боље га избаците онда.....
Ако играч у првој сезони освоји на Мастерсу друго место, добија 120 бодова. Следеће сезоне мора да брани освојене бодове на том турниру. Ако на истом том турниру само дође до полуфинала он губи 60 бодова, јер није одбранио свих 120 из прошле сезоне. Ако ипак освоји тај турнир од добија 80 бодова јер осваја укупно 200 од чега брани 120 из прошле сезоне.
...
Да ли сам ја једини који види да се ово правило уопште не поштује?Боље га избаците онда.....
-Игра се по шеми тениских турнира. 4 недеље ће бити једна сезона
Дакле, прва реченица :О
...
И пријављујем се.
ЕДИТ:
Мада има једна друга ствар која ми се чини да није уреду са овим правилом. Како 120 бодова за мастерс ?
Prijavljum se, cilj treći masters i prvo mesto na rang listi, ako bude bilo moguće :D
I Lupuse, 2 zamerke: Na onoj slici koja prikazuje prethodni turnir si stavio da je osvojio Tkog, a i čini mi se da si Bondu dodao 40 bodova na rang listi.
Видим, сад ћу променим... Нисам, бонду сам дао 20, иди на опен ин њу таб за већи приказ...
ЕДИТ: Видим сад да Бонд има више бодова, решићу то... Нисам адаптирао најбоље нови систем :)
ЕДИТ 2: Исправљено... Кад сам писао формулу, 3 пута сам поновио за једно поље не знам како сам то успео :)
ја имам тренинг који почиње у осам,а завршава се у девет, тако да нисам кући од 7 и 10 до пола 10, јел мора по овом систему да се игра, или може и некако друкчије ?
Па можеш да се договориш са противницима да одиграте раније... Као и до сад што смо играли...
Prijavljujem se i ja.
Mhm, greške u sistemu :p
Prijavljujem se!
Edit: Lupuse mogao bi da staviš na tebeli nule za turnire gde je igrač bio prijavljen a nije prošao kvalifikacije. Čisto da se ima uvid u koliko turnira je igrač igrao. :P
Prijava.
Ja svaki dan pitam za te dublove...
Mi i dalje igramo prvu sezonu. Valjda...
...
Дакле, прва реченица :О
...
И пријављујем се.
ЕДИТ:
Мада има једна друга ствар која ми се чини да није уреду са овим правилом. Како 120 бодова за мастерс ?
Jes lupus nešto pobrkao :)
EDIT
tolko ne vredi ni olimpiada
Побркао сам лончиће, сад ћу обришем то :) И одрадићу ово што тког каже, ставићу нуле свима који су играли а нису прошли.
Prijavljujem se...
Lupus i stavi pored imena još jednu kolonu koji smo na listi tj renking
I možda bi bilo preglednije kad bi kolona ukupno bila odma pored imena igrača
Slobodno mi reci da kenjam neću se uvrediti smorio se kući pa tražim dlaku u jajetu :)
Превидео сам реч "сезона" ..... крив сам ,,,
Дуле, видео сам ја то али тек кад сам урадио а мало сам заборавио како да пребацим колону са рангом испред ове колоне са именима :) Сад ћу покушам
ЕДИТ: Нашао, саће бити
Mikiću pravi sobu, ugasio Silva.
Moro sam da gasim struju, ako nije napravio evo:
http://www.haxball.com/?roomid=4e19741ddc92990391078fec32963b36d8176de034d8f98ece99f0079bf14197