Видим, сад ћу променим... Нисам, бонду сам дао 20, иди на опен ин њу таб за већи приказ...
ЕДИТ: Видим сад да Бонд има више бодова, решићу то... Нисам адаптирао најбоље нови систем :)
ЕДИТ 2: Исправљено... Кад сам писао формулу, 3 пута сам поновио за једно поље не знам како сам то успео :)
ја имам тренинг који почиње у осам,а завршава се у девет, тако да нисам кући од 7 и 10 до пола 10, јел мора по овом систему да се игра, или може и некако друкчије ?
Па можеш да се договориш са противницима да одиграте раније... Као и до сад што смо играли...
Prijavljujem se i ja.
Mhm, greške u sistemu :p
Prijavljujem se!
Edit: Lupuse mogao bi da staviš na tebeli nule za turnire gde je igrač bio prijavljen a nije prošao kvalifikacije. Čisto da se ima uvid u koliko turnira je igrač igrao. :P
Prijava.
Ja svaki dan pitam za te dublove...
Да ли сам ја једини који види да се ово правило уопште не поштује?Боље га избаците онда.....
Mi i dalje igramo prvu sezonu. Valjda...
Дакле, прва реченица :О
...
И пријављујем се.
ЕДИТ:
Мада има једна друга ствар која ми се чини да није уреду са овим правилом. Како 120 бодова за мастерс ?
Jes lupus nešto pobrkao :)
EDIT
tolko ne vredi ni olimpiada
Побркао сам лончиће, сад ћу обришем то :) И одрадићу ово што тког каже, ставићу нуле свима који су играли а нису прошли.
Prijavljujem se...
Lupus i stavi pored imena još jednu kolonu koji smo na listi tj renking
I možda bi bilo preglednije kad bi kolona ukupno bila odma pored imena igrača
Slobodno mi reci da kenjam neću se uvrediti smorio se kući pa tražim dlaku u jajetu :)
Превидео сам реч "сезона" ..... крив сам ,,,
Дуле, видео сам ја то али тек кад сам урадио а мало сам заборавио како да пребацим колону са рангом испред ове колоне са именима :) Сад ћу покушам
ЕДИТ: Нашао, саће бити
Mikiću pravi sobu, ugasio Silva.
Moro sam da gasim struju, ako nije napravio evo:
http://www.haxball.com/?roomid=4e19741ddc92990391078fec32963b36d8176de034d8f98ece99f0079bf14197
Prijavljum se, cilj treći masters i prvo mesto na rang listi, ako bude bilo moguće :D
I Lupuse, 2 zamerke: Na onoj slici koja prikazuje prethodni turnir si stavio da je osvojio Tkog, a i čini mi se da si Bondu dodao 40 bodova na rang listi.