Repstacija sporta Košarke

  1. Мислим стварно, Ђорђевић се понаша као да је вицешампион света.... НЕГО, ДИ СУ РАКОЧ И МИЛИЧИЋ?

  2. Jeste Dio. Bio kod doktora sa patikom u ruci, pa ručao sa patikom u ruci, pa se slikao sa patikom u ruci i legenda kaže da mu je patika još u rukama.

  3. bio je kod doktora u patikama,a izasao sa jednom na nozi,a drugom u ruci pri tom jedna noga u nekom sranju ...neresiva enigma otkud patika u ruci

    treba sada neko da napise
    jebala vas patika u dupe vise.a u kurac

  4. Kontam da bi se slikao ispred klinike ili u ordinaciji.

    Kakva mu je to polomljena noga zbog koje ne može da igra EP ali može lagano da hoda ulicama grada čikaga, bez pomagala..sa sve patikom u ruci lolo

  5. Па јбг брт, није сломио ништа, али јесте био повређен.... Спарси су то сами изјавили, не Блиц/Б92/Курир/неки четврти такав курац од новина....

  6. za svaku povredu noge idu invalidska kolica i 4-8 staka.

  7. A terapija šetaj ulicama što više..

  8. И патика у руци брт....

  9. Ne bih ni primetio..

  10. Jedva čekam da poduvamo u Riju, pa da se Sale nacionale vrati na svoj nivo, da trenira neku Speziu, jebem li mu mamu kurčevitu. Zbog Bobija, naravno.

  11. terapija crkni u svoja 4 zida

  12. A jes sujetan bem ga u glavu ćelavu.

  13. Kurac od trenera koji je iznenadio na svjetskom, jer je slabo skautiran, sad su mu provaljene obe napadačke akcije, ima da nam Kina jebe mamu.

  14. Čuo sam da mu je Teo objasnio pikenrol.

  15. Dobro, rekao je da neće voditi niti jedan tim osim reprezentacije.

    Kontam da je uzeo PAO samo da pomogne Zvezdi da uđe u Top8, dobar čoek.

  16. Jest kurac, zajebo se onaj gazda Panate, i dan danas mu nije jasno koliki je debil ispao. Brate, pa on je Kuzmića doveo u tim, sasvim dovoljno.

  17. Тилмо, откуд знаш да ово није испред неке клинике, приватне ординације? И зашто мислиш да је шетао, можда је после овога одмах сео у ауто? Ако је повреда била таква да је могао да игра финале с њом (додуше, лоше, али није ни чудно), не видим зашто ова чизма не би била довољна да се санира то.

    Разумем ја да постоји и та могућност да је лажирана ствар, али ниси ништа доказао.

  18. Tu se zajebo, al Pavlovića doveo samo za milion a dečko pokidao

  19. I dalje one dronfulje najgore preferiramo?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.