Repstacija sporta Košarke

  1. Sad salu na stranu, zaista me je boleo kurac za ovo prvenstvo...Prvo su mi termini bili ko za kurac, jebena Kina...Drugo, hale poluprazne, publika sacuvaj me boze i sakloni, nisam ni hajpovao nesto, kao zlato i te munje...kao ok guraju nasi, sve u fulu i to je to..

  2. Agilni

    Izgubili smo zato što Birčević nije igrao.

    mislio sale lako cemo s argentinom pa da odmori bircu za mec sa amerima da ima snage za 40 min plus eventualno koji produzetak

  3. a stvarno jbt poveli tolke centre i da ne mozemo ni skok da kontrolisemo protiv iole ozbiljnijih ekipa, pa druze...

  4. Smejemo se Grcima što ne znaju da koriste janisa- Jokić bleji na četvorci celo prvenstvo

  5. Luis Škola košarke.

    Odlican

  6. Ajd' da se vratimo na ovaj momenat na 24:00.

    https://www.youtube.com/watch?v=UW8AFSI0FbU

    Pitanje za sve, da li mislite da ovo može biti razlog što Kalinić nije u reprezentaciji, što bi mi bilo neverovatno, al' opet...?

    Potanje za Bombaša, da li je istina da je Neša Trauma nakon što je video ovaj snimak i kao verni član SNS-a obavestio Vučića o incidentu koji je zatim insistirao da Kalinić ne bude član reprezentacije zbog nepoštovanja predsednika, a da je Đorđević pritom popustio ne želeći trzavice i probleme sa stručnim štabom, dok će Šarenac nakon isteka ugovora sa Šarenicom koju vodi vikendom do kraja godine nakon toga preći na Novu S?

  7. Pravite peticiju da dovedemo Kokoskova da nam bude selektor

  8. И шта кажете, први фаворит по кладионицама?

  9. When Sale said "may god help americans if we meet them" i felt that

  10. Mislim da su tu mafijaši iz Lesnine umešali prste.

  11. др мр Владе Ђуровић - Наложена Србија 2:0

  12. Ali pazi ti nas sastav...4 centra i 1.75 krilnog centra ti trosi 7 mesta...Od toga ti u cetvrtfinalu 4 igraca igra ukupno 9 minuta(DEVET)!!! Pa koji si ih kurac vodio ako ti za najbitniju utakmicu ne trebaju

    a stvarno jbt poveli tolke centre i da ne mozemo ni skok da kontrolisemo protiv iole ozbiljnijih ekipa, pa druze...

    Glavni razlog što smo ispušili kurac. Četiri centra, od toga Marjanović skoro da nije ni igrao na prvenstvu, a Milutinov ovu poslednju jebena tri minuta. Koji će ti kurac toliki igrači na istoj poziciji kad ih ne koristiš...
    Birčević bio u Kini kao turista, igrao nešto malo protiv Angole i Filipina. Bukvalno ga pozvao samo da popuni mesto i ispao žešći debilko prema Jelovcu koji se bar cimao za kvalifikacije. Nije ni on neki kvalitet ali je bar zaslužio više od ovog panja.
    Lučić loš na trojci, usrao je sve što je mogao protiv Španaca. Simonović odradio šta se očekivalo od njega, a to opet nije mnogo. Znači ipak je falio Kalinić jbg. On je mogao da krpi i četvorku. Gudurić katastrofalan. Bogdanović jedina svetla tačka van reketa ali ne može dečko sam da igra.
    Plejeve neću da komentarišem. Teo otpao zbog povrede, Micić imao jebenu situaciju. Jović, kao žešće ograničen igrač, morao da igra po 30+ minuta. Tu teško da je moglo nešto bolje da ispadne.

    Zaključak da je ćelavi prepotenko pojeo govna sa ortačkim pozivanjem Birče i Raduljice umesto Kalinića i još jednog beka, mada ne znam ko bi mogao da upadne tu i da napravi razliku jer su i Nedović i Milosavljević povređeni.

  13. Da sam se ja pitao, komotno je mogao na ovo prvenstvo da povede Davidovca. Decko je mogao da zatvori 3 poziciji u odbrani, u napadu da bude sekundarni plej sa onim rucerdama da prenosi loptu ako nista drugo i imao bi igraca vise spolja u rotaciji. Sto se tice Jelovca, apsolutno je pre Bircevica morao da bude tu..jer je jak kao konj, dobro igra ledjima i sasvim je korektan suter za 3..Ne znam ovaj mali sto je sad u GSW kakav je, ali je za siri spisak mogao da se proba, mozda stvarno decko vredi, samo je ispod radara bio..uostalom imao je Simanica na 4 koji je morao da se uvede u sistem reprezentacije. I apsolutno Jaramaz, steta je za tog momka sto ga je bolest usporila, ali bi nam legao kao budali samar jer nema Nedovica. Dakle, ima tu igraca koji su mogli da se proberu, nije da nema, ali mora da se predje preko sujete i da se raskrsti sa drugarskim vezama i pozivanjem na ime stare slave

  14. Pa kako da izbaci Mačvana koji ne igra godinu i po dana sa spiska zbog nekog drugog. Više znači da se on uigra i da ode u Japan nego neko da se razigra za budućnost reprezentacije.

  15. https://www.b92.net/sport/kina2019/vesti.php?nav_id=1589421
    Ahahhahahahahaha kakav je ovo narcisoidni egomanijak sunce ti jebem

  16. Bjelica makar obraza imao da kaže da je igrao ko kurčina

  17. nevezano za pricu, znas li sta znaci "narcisoidan"?

  18. zaljubljen u sebe

    -ja sam najbolji, partizan je najbolji
    -ali zvezda je sampion, cak i svetski
    -ne necu da priznam to ni sebi, ja sam najlepsi i najbolji

  19. NISMO SPORTSKA NACIJA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.