Repstacija sporta Košarke

  1. I da dodam, Vujosevic nikad nije pljunuo po Srbiji, pljuje po onima koji sebe identifikuju sa Srbijom, a ustvari su korov

  2. Сан о злату ме је држао у животу ових дана, имао сам нешто чему стремим. А сад? Шта сад? Празнина се враћа у наше животе.

  3. Kako volim kad neka osoba zna koliko para su gurali partizanu za vreme tadica a koliko zvezdi za vreme vucica i kada uporedi dve sume, uvidi da je partizan dobijao vise. Na nivou moj tata javi od tvog.
    To koliko je upucavano u oba kluba bog sveti zna samo ako i on

  4. dusan1001

    DAŠ ČOVEKU DETE KOJE SE ZOVE NEMANJA VRATI TI POSLE 2 DANA ISTO DETE KOJE SE SAD ZOVE MARKO HAHA

    niko ne moze da zabrani nemanji da se zove marko

  5. Bombas je ko one zadrte svekrve gde ni jedna snajka nije dovoljno dobra za njenog sina. Xd

  6. Pa vidjelo se da nisu u vinklu.

  7. лепо је бити онај лик што говори "јесам реко" овог јутра

  8. Ja moram priznati nisam bio taj lik, bio sam osvajamo zlato lik onog nekog jutra pre španije..

  9. Evo sad nestručno mišljenje, laički zaključak, ali pokazuje se kao poprilično tačno. Nisam bio "jesam reko" lik, biće da sam ovo u sebi uporno poricao.

    Na ovom prvenstvu pobeđuje ekipa koja ima boljeg plejmejkera. Znači džabe Jokići, Janisi, Osmani, Valančijunasi, Vučevići i Hačimure, ako nemaš dobrog pleja, tj. boljeg nego što ga ima protivnik - gubiš u 90% slučajeva. Evo, imaću smelosti da predvidim današnja polufinala na osnovu plejmejkera.

    Videlo se juče da je:

    Kampaco>Jović
    Rubio>Sloter (zapamtio sam ga samo jer se preziva kao Nik Sloter)

    Znači danas:

    Kemba>Furnije
    Satoranski>Mils (na osnovu igara na prvenstvu)

    Pritom, nije da se nisam nadao da osvajamo ovo™, kontao sam da je svaki naš igrač pomalo plej u duši, ali izgleda da nije dovoljno, niti da Đorđević to ume da iskoristi. I znam da nisam otkrio neku toplu vodu sad, ali me više brine što ja ne vidim da među klincima imamo nekog dominantnog pleja u perspektivi. Na svim takmičenjima za mlađe kategorije nama su lideri ekipa centri i krila. I nebitno je što imamo loše plasmane kod mlađih kategorija u poslednje vreme, jer je tu važnije da izbacimo iz svake generacije po jednog-dva igrača, ali mislim da su ti slabiji plasmani upravo posledica toga što ne izbacujemo pleja. Već nas vidim za par godina kako naturalizujemo nekog čamugu da Jokić, ako ikad opet reši da se odazove pozivu, ima s kim da igra.

    Što se ovog prvenstva tiče, očigledno je ko nam je najviše falio.

    Tepić. /s

  10. Da l misli na lošu igru ili im se dešavalo nešto unutar tima hmmm

    Pretpostavljam da misli na smrt Micićeve majke, naravno da ih je i to poremetilo, ma koliko da su profesionalci.

    Međutim, ostaje pitanje, kada se već znalo za tu Micićevu porodičnu situaciju (majka je dugo bolovala), zašto je Đorđević izbacio Nedovića sa spiska još pre nego što se znalo za njegovu povredu, odnosno, ako ga je već izbacio, što nije uvrstio nekog drugog pleja-beka kada se i Teodosić povredio.
    Ovako smo faktički igrali sa jednim plejem i jednim bekom celo prvenstvo. Micić je, opravdano, bivao odsutan kad bi ušao u igru, ni bleda senka onog iz Efesa.

  11. E da, ta situacija oko Micića. Čekaj jbt, nije trebalo ni da ide, a posebno da ostane za ovu utakmicu. Jer kako na klupi da se raduješ uopšte, a kamoli da posle vođstva i neke trojke vikneš "to bre, jebi im mamu sad" ili tako neki kulturni uzvici podrške na klupi...

    Mislim gnerealno, kako da se bilo čemu raduješ pored njega opravdano snuždenog. Svaka čast Vasi, stvarno je heroj, ali nije trebalo da bude tu, sve to utiče na kompletan tim i atmosferu. Veći bi motiv igračima bio da igraju za njega, Vasu koji je morao da ode, ili nije mogao da bude tu.

  12. Ako ode Sale, a ne dodje Kokoskov ili bar Sasa Obradovic ima da uvale cicu gurovica ili keselja ili tako nekog sns parti manijaka i ode sve u 3 kurca

  13. Upravo tako, Agilni.
    Ali bismo opet teško izgurali samo sa Jovićem koji je iz utakmice u utakmicu vidno gubio samopouzdanje, što mi je takođe misterija, taj pad samopouzdanja. Protiv Italije je odigrao perfektno, opušteno šutirao i trojke i onda odjednom onakav pad, nesigurnost, dekoncentracija... Čudno.

  14. ја сам очекивао да ће да освоје неко сребро бронзу па кад се врате да буде прича типа посвећујемо медаљу мицићу и његовој мајци значи тај неки Н А Р А Т И В фина топла људска прича што да не али не може се проћи аргентина кад богдан који је шеста опција у сакраменту гризе 50 пута више од оног анемичног дебелог дерана дисача на уста емотивне лезбејке

  15. не може неко ко јебе своју родицу да буде носилац игре рекао сам једном рећи ћу још стотину пута (стив неш је изузетак)

  16. Sad čitam po netu nešto. Ispada da se Đorđević posvađao sa Milutinovim i da je to poremetilo hemiju, pa smo kao zbog toga ispali. Ostaće govno i precrtaće i njega kao Micova.

  17. не може неко ко јебе своју родицу да буде носилац игре рекао сам једном рећи ћу још стотину пута (стив неш је изузетак)

    Ima li dokaza ovoj tvrdnji? Reci da pls.

  18. само размисли мислиш да су тео богдан и џордан јебали своје родице мислим да не а што се тиче милутинова јесте скапирали да има масницу на једном оку то га је неша илић ударио на тренингу јер је гробар и мисли да је снс гомно

  19. Ma pusti to... Daj dokaz za Jokića ako o njemu pričaš pa da ga hejtujem još više.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.