Prijava

Epilog 1 : Srbija uzima zlato, mrš bre govno debelo možemo mi i bez tebe, ne treba ga više ni zvati.

Epilog 2 : Srbija uzima srebro - bronzu, eto, nije loše, sija zlatnim sjajem, ali da je igrao Jokara pokidali bismo realno i uzeli to prvo mesto, ono, u principu i jesmo negde najbolji na svetu jbms ko šta priča

Epilog 3 : peto mesto, nije ni čudo kad stoka neće da se odazove, mislim kakvi su to ljudi, Divac i Paspalj su uvek igrali, ovo je sramota na šta smo spali. Bolje da smo uzeli 12 klinaca i odveli ih na igre, više bi se trudili nego ovi majmuni a i stekli bi iskustvo pa bi gazili na sledećem takmičenju...

Ma glavu gore šmo, izvadiće nas odbojkašice, one nas nikada nisu razočarale

Ok brate hvala to mi je trebalo, zato sam i došo na temu o košarkaškoj reprezentaciji Srbije, da bi mi ti napisao glavu gore? Šta si ti koj kurac, dežurni suicide hotline jebo te kruh? Opušteno tebreks, ti si iznad nas običnih plebejaca, ako čovek reši da ne želi igrati košarke na olimpijadi ah pa to je njegovo pravo, i samo taj jedan stav je validan i niti jedan drugi jer sam tako spočitao ja zlatousti Gatekeeper Melkijades.

A vi ste sigurni da ova grupa građana može da se kvalifiku je na Oi? Ok.

Videćemo ako žabarima dođe Galinari i reši da nam sipa trice u bulju. Jer ono, možda je Galinari sportista koji voli da igra za svoju zemlju i ima šansu da je predstavlja na olimpijskim igrama. Nikad se ne zna.

Sećam se kada su Djordjevića birali za selektora i emisije potom; bilo par stručnijih gostiju u studiju i kako to već biva. Najveća dilema bila je ta da li će Sale uspeti da privoli vrhunske igrače da se ponovo odazovu. Šarenac pomenuo baš slučaj jednog klinca koji je ako puno obećavao, otišao na prvenstvo sa reprezentacijom, skrljao se u duelu i okončao karijeru sa 17 godina. Niko iz saveza nije ga ni nazvao telefonom da ga pita šta i kako dalje, a kamoli da mu je ponudio nekakvu pomoć. Nastao muk u studiju i tema se brzo prešaltala na nešto drugo. E sad ne znam tačno kako se klinac zove pošto nam se živo jebe zapravo, ionako volimo samo ove što nam donose medalje.

Ne znam Šmo možda da odradimo print skrin tvojih postova i pošaljemo Jokari, jeste da nema društvene mreže ali smislićemo nešto. Lepićemo ih na bandere po Somboru, otićeš u viral za cirka dva dana. Kad vidi čovek koliko ti je stalo možda se predomisli, Jokara je to, ljudina, nije mu srce od kamena.

Mislim jeste da bi u slučaju povrede i 2-3 meseca odsustva sahranio čitavu jednu franšizu, izgubio 35.000.000 i rizikovao da sjebe karijeru, ali u našim srcima bi zauvek ostao zapisan kao ledjenda, a to je nešto.

Source: Trust me bro, I am Melky.

Nije ljudina jbg, ne mogu da prežalim kako je takva splačina somborska rođena sa takvim bogom danim talentom. Zamislite Simona ćopavu kosovarčinu sa takvim BBIQ-om, pa to bi bio košarkaški kiborg bog te jebo.

Melkijades
Mislim jeste da bi u slučaju povrede i 2-3 meseca odsustva sahranio čitavu jednu franšizu, izgubio 35.000.000 i rizikovao da sjebe karijeru, ali u našim srcima bi zauvek ostao zapisan kao ledjenda, a to je nešto.

ŠOKANTNO: Sportisti mogu da se povrede dok igraju sport FOTO VIDEO KURAC

I posle se čudimo što mu je preče da vreme provodi sa konjima.

Au kako sam se smorio sad jbt

A maštao sam o našem drim timu, Teo, Bogdanović, Jokić, Marjanović, Micić, Bjelica...

A budio sam se celu sezonu da ga gledam, jebem li ga baš da ga jebem.

Ma relax ćilmane, to je taktika. Dva dana pred prvenstvo ima da sedne u bus za Japan i priključi se timu, to je plan - onda kad ga vide ima da se ishajpuju i zgaze sve redom do finala, a u finalu Jokara ubacuje tricu Amerima preko ruke Kajlkuzme u zadnjoj sekundi i kreće euforija, pakujemo se u zmajevke i uz pesmu i rakiju krećemo put Beograda. Ne da menjamo vladu naravno nego da slavimo.

Realno, ovo najteže pada Aleksandru Velikom, kontam da je već neko vreme trljao kolutić na pomisao kako će momke da izvede na balkon i uruči im već uručene medalje pred sto iljada ljudi. Ono, jeste da i dalje imamo vaterpoliste ali nije to to.

bukv pre dve nedelje blejim tu s drugarima i jedan kao uh jbt, Jokić MVP, kolko ćemo da budemo jaki sada na EP, drugi odobrava, svršavanje na maks
Ja se u sebi mislim ili će da otkaže ili će da ga boli kuzrac da igra i ako dođe ko prošli put, al sam oćuto ko cava, tačno sam imao osećaj da bi bio zatrpan govnima u tom trenutku XD

Hahahhahah tako je bre, to je pravo ime teme.

Žao mi što nisam vrhunski sportista, samo da mogu da otkažem reprezentativne aktivnosti u zadnjem trenutku i zagorčam živote malodušnim paćenicima.

Ahahahhah ne može da bude gorči nego što već je Melky, sportisti imaju potencijal da ga makar na kratko lažno zaslade, inače vrišti svima nama ovde jaje tačno šta će oni baš da rade sa svojim životima. Nama su ovo retke prilike da po njima kenjamo sa pozicije moralnog autoriteta.

Slabo pratim košarku, ko najviše kida odbranu u našoj rep, ako neko kaze Lazić, dabogda mu poraso penis na 25 cm al samo na jedan dan, da ne stigne da ga iskoristi

Neironično ćopava kosovarčina, a to dovoljno govori o nivou odbrane koji igra naša repstacija. 3&D igrač za sirotinju.