Prijava

Dangubić i Jović solidno, ništa posebno. Lučić je dobar, Kalinić takodje, Bogdanović za divno čudo igra odličnu odbranu - Vesbruka ja dobro čuvao, muči se sa Tobajasherisom i Simonsom doduše jer su jači i veći, ali brani i njih čak pristojno. Nedović je dobar ali ne znam da li igra. U principu niko ni blizu Stefanmarkoviću ali nije loša odbrana.

Bićemo dobri kako god, napraviće Kokoškov zanimljiv sistem od ovoga što mu je na raspolaganju, jer najveći broj igrača poznaje i euro i nba sistem, moći će da se uklope u razne kombinacije. Jedan sistem manje bez Jokare, ali nije ni važno pošto imamo dobre plejmejkere već a i solidni smo u reketu skroz. Ako se Bjelica udostoji da igra kako treba biće odlično, mada čisto sumnjam, nije u formi baš.

Znam da deluje malo preoptimistično ali čini mi se da ćemo pregaziti sve što nam stane na put do finala, jači smo realno i od Španije i od Francuske i to ne malo. Sa Litvanijom doduše ne umemo nikad da igramo, Australija je nezgodna (ako igraju svi naravno), resto je boranija.

eto vam jokic a vi mu crtajte murale.sad je pokazao svoje pravo lice

Da parafraziram jednu popularnu fb stranicu:

Jokarini konji da se konfiskuju i daju gdinu Tilmu i Zlatiborcu da se prave kobasice.

Podsetimo se evropskih NBA zvezdi koje nikada nisu otkazale reprezentaciji: Novicki, braća Gasol, Kalderon, Fernandez dok je igrao za Portland, Parker, Batum, Diao, Valančiunas, Porzingis posle svoje najjace sezone u Nju Jorku, Dončić, Janis posle MVP sezone, lista ide ide ide i ide. Da ne pričamo o amerima koji OI od 92' ne propustaju, izuzev Atine i 2004 i nešto slabijeg sastava.

Samo on i niko više. Treba mu zaista zviždati gde god se bude pojavio. Ovo je objava rata.

Ali ali on se jadan jako umorio znaš, njega puno biju tamo pod košem, njegovo telo je pod izuzetnim naporom :(((

Problem je što dečko nema svoje ja. Ovde nije problem bola u kurcu, zameranja itd. Rečeno mu je ne možeš od strane kluba i miška i on reko ok. Kao što je simp sa ženama, tako je i beta u nesportskim interakcijama. Iskreno, ni na terenu on ne ume da zapali i napali svoj tim izuzev košarkom, a to nije dovoljno za rezultat. I nikada denver neće napraviti nista dok ne dovede nekog iskusnog lupaca samara, ko ce da bude alfa a ova lignja nek igra i pravi tripl dabl. Izuzev toga, mislim da je lik neki savant, sto znaci da su svi iq poeni otisli u basket, a da je za ostalo priglup. To vidimo iz njegovog slabog baratanja engleskim, pa i maternjim, i nepoznavanja pulsa sopstvenog naroda alo, mi basket dišemo jebote, kako misliš u mvp sezoni da odjebes repku i da svi budu ok. Bukvalno ce mu neko konja zaklati. Jednostavno on je zlatna koka koja donosi novac klubu, braci mafijasima, zeni droljetini, misku lopovu i ta zlatna koka mora da se cuva. Njegov nedolazak u repku ove godine jeste sranje, pogotovo jer imamo lupace samara, motivatore, imamo radilice, debeli lignjoslav je samo trebao 20 minuta per game da da odredjeni broj poena i asistencija, nabije faulove centrima i da ladi muda ostatak meca do finala sa amerima. I da postane besmrtna legenda. Ali ni to nije umeo da preracuna. I mislim da je ucinio najvecu gresku u zivotu

nepoznavanja pulsa sopstvenog naroda alo, mi basket dišemo jebote

evo boli me kurac

Zasto gresku: jer je izgubio dobrih 60% likova koji prate denver nepovratno. Pa pratimo denver jer drkamo kurac mastajuci kako to sto radis Goberu radis i jebenom Kostasu Kufosu na evropskom u polufinalu smrdo. Boli mene kurac za neku planincugu u koloradu. A kad te rodjeni ne vole, uskoro cete i ostali zaboraviti. Iako priznajem, trenutno si na vrhu sveta.

Olimpijada jednom u 4 godine ej ti si sad našo da mi prodaješ tu neku priču o umornom telu, pa sramota treba da te bude. Idi bre tamo u Japan pa vuci bulju po terenu kao što si do sad uvek i radio za repku, ali makar se nacrtaj tamo, pa sisaj kurčinu Skoli penzioneru radi šta hoćeš, ali budi uz reprezentaciju jebem mu dan da mu jebem jel ja treba da te učim. https://www.youtube.com/watch?v=iiBKD-qLyBo

Ovo je do jaja ispalo. Pošto pljuvanje po ljudima posle petog u Kini nije bilo dovoljno da se opamete, saće lepo vide za kakve paćenike, nolajfere i generalno govna od ljudi oblače taj dres i lome se tamo po parketu. Nakon ove paljbe po Jokiću nema načina da će bilo ko pametan da se odazove selekoru u narednih 10 godina.

Kakva iskrivljena i pogrešna tačka gledišta. Pa ne treba on zbog mene i ostalih govana da oblači dres i lomi se po parketu, nego zbog SEBE i nekog svog osećanja povezanosti, da ne kažem dužnosti, prema tom grbu, zastavi, zemlji, rodnom gradu, terenčetu na kom je počeo da igra basket, bilo čemu.

mislim da je lik neki savant, sto znaci da su svi iq poeni otisli u basket, a da je za ostalo priglup.

ovaj vajb ostavlja i meni jos odavno. i kad pogledas skroz ima smisla, ko bas malo dete vezbao basket sa starijom bracom koji igrali u najvece to, a "osecaj" i "talenat" za nesto se ustvari tako pravi, posle toga uspeo da razvije tehniku kojom ce bez nekog trcanja i skakanja, sto je jebeni osnov kosarke, da ne samo se progura do srpske prve lige, nego do nba i na kraju da bude jebeni mvp.
skolu i drustvo i ostalo i ne pominju sto skroz ima smisla na kraju. kolko kapiram i nije imao nista od toga osim basketa, a na to gledao isto kao na nesto "eto ide mi, al bole me kurac bas da se cimam"
jedino se lozi na konje, dzokej i ostalo a ima 130 kila
jeste na spektrumu sto bi rekli moderno, nema tu price

Kakvom bre kurčevom gradu i zemlji, nisu bili u stanju da mu okače jedan koš na banderu a kamoli da mu kupe patike u kojima će da igra basket. Je l se seća neko Bobana Jankovića i onog zaista tragičnog slučaja? Što reče čovek - nakon toga, ni jedan saigrač iz reprezentacije, selektor, bilo ko...Nije se setio bukvalno da me nazove telefonom i pita kako sam i šta se dogadja, kamoli kutiju lekova protiv bolova da sam dobio od nekog. Nakon "nezadovoljavajućeg rezultata ekspedicije po Kini" pišali smo bukvalno i po selektoru i po igračima, obrukali nas jadne protiv Španije i Arentine itd. Jednom rečju ponašali smo se kao gomila paćeničkih pičaka, što zapravo i jesmo. Sa Novakom smo se sprdali na sve strane kad se skrljao i otišao u vegane; sad nam opet valja pošto je počistio kralja šljake, sin naroda ej.

Solidna sirotinjska spika ovde

Šta ti je život - za dva dana, od Jokiću jebi mi ženu do Jokiću jebem ti kevu.

Šmokljane nabili te na kitu Jokić, Simonović, komplet forum i svi šiptari odreda. Pičketino smrdljiva, iskompleksirana i raspala. Taj "kosovar" koji ti je nabio komplekse toliko da sunarodnike svesno i namerno nazivaš tako, očigledno nije dangubio. Garantovano ti je skinuo ribu, posao ili je jednostavno uspešniji od tebe pa je proradila zavist.
I ne seri o grbu, zastavi i reprezentaciji. Ta jedna reč najbolje opisuje kakav si rodoljub.
Napušiš se kurca svim KOSOVCIMA, još jednom.