Prijava

буквално вучићу реагуј

не може овај народ више ово да истрпи

recimo da misko doso i reko, ok ako mi se povredi ovaj moze da izgubi max ugovor u denveru, i do kraja karijere da ima manju zaradu, aj da kazemo 300mil, treba da se plati osiguranje pored toga sto treba da se plati i denveru, osiguravajuce kuce za ovako nesto traze bar 2-3mil, a savez nece da plati to, misko ne daje da se igra za cast, jokica boli kurac, misko na kraju izadje i napise ovo pismo koje vristi "plausible deniability", i onda ce na kraju sto kazes davide mozda vucic da plati sve to da se jokic pojavi na 5 utakmice na OI.
a mozda i nece. mozda i nema veze sa svim ovim, al mnogo mi smrdi na taj problem.
nije ni bitno.

али где се види plausible deniability? мсм океј, не може да напише ,,ако ме исплатите играће мали". и видим да није децидно написано да неће играти на олимпијским играма него је написано ,,овог лета", али не видим много простора да се волшебно измени то стање и да кроз две или три недеље ипак објави да ће играти? мислим да би то чак био председан у случају европских нба кошаркаша?

zar ne bese isto prosli put, kad je na kraju igrao?

pa ga onda djordjevic "kaznio" za to jer nije timski igrac ne peva zajedno, ne drka saigracu u seansi drkanja ili ne znam koji kurac nije radio.

Ja sam najblizi tome da verujem da ga boli kurac da igra za represtaciju, jos od kad mu je stiglo jedno 400 pretnji smrcu sto je obrtao traktorsku gumu umesto da igra za nas narod.

I jedno 4000 poruka u kojima pise nabijem te na kurac smrdljiva ustasko madjarska kurvo? Mozda zato vise nema drustvene mreze, da ne bi dobijao te poruke viteskog naroda ako omasi slobodno bacanje?

kad vidim te timske kao igre i to gde se pokazuje jedna je nacija reprezentacija, pevanje u autobusu, izmotavanje i slicno, sto im kao mnogo bitno za atmosferu u timu prodje me transfer blama.

е не сећам се.

Ja sam najblizi tome da verujem da ga boli kurac da igra za represtaciju

naravno, to se i ne dovodi u pitanje. po meni, nije sad da mu ne bi bilo krivo da gleda na TV reprezentaciju kako osvaja zlato a on nije tu, al sa druge strane, nije mu to vrhunac nekog licnog zadovoljstva kao sto je nekim drugim igracima
sto je i razumljivo, jebeno je i sebi nenadano ispao najbolji igrac na svetu. bukvalno sad moze da si priusti da ne radi bilo sta sto mu i malo ne prija, nema sta kome da dokazuje, a cini mi se sebi odavno nista ne dokazuje ko recimo djokovic, jer se cini da njega nije cale lesio od batina ko malog nego prirodno talentovan, igrao basket od 3. god sa dva starija brata koji odlicno igraju pa jebi ga.

Ja sam najblizi tome da verujem da ga boli kurac da igra za represtaciju

Dobro brate, neka kaže onda da je tako, šta ovako sve zavijeno pičkasto u poslednjem trenutku kao fusnota nekog rendom intervjua 'e btw neću da igram ovog leta za repku poyy'. Mislim jebeni MVP si najbolje košarkaške lige na svetu, ne kapiram, ako nećeš da igraš za repku kaži neću da igram za repku tako mi se nakrivila ova moja somborska kurčina i popušite mi kurac šta mi možete. Ne naravno tim rečima, ali kaži povlačim se iz reprezentativnog bavljenja košarkom, ne vidim svrhu, hvala na pažnji prijatno.

napisao sam sta mislim da je razlog ovog napred nazad:

misko na kraju izadje i napise ovo pismo koje vristi "plausible deniability", i onda ce na kraju sto kazes davide mozda vucic da plati sve to da se jokic pojavi na 5 utakmice na OI.

zato sto njemu nije problem da igra ako se ispune uslovi. boli ga kurac dovoljno da nece da igra bezuslovno sad. to je to.
slusa sta mu prica menadzer.
nije bas tako crno belo to.

Dobro brate, neka kaže onda da je tako, šta ovako sve zavijeno pičkasto u poslednjem trenutku kao fusnota nekog rendom intervjua

Mozda zato sto nece da ga opet pljuju, vredjaju prete smrcu i sav taj folklor. Da ga tabloidi provlace kroz blato kao slepca, za nesto sto je najnormalnija stvar. Pa onda gleda sto finije da kaze, da bi se ljudi iskulirali

Ako mislite da ne moze to da se desi, on je ipak svetska zvezda, eno divac je skoro pricao kako je i kroz sta sve prosao jer jedna sprdnja jednom coveku nije bila smesna.

Ma jadan on, skroz najnormalnija stvar, vidim kako su ostali top ne-američki igrači radili isto to što on radi. Znači ako ćeš da imaš takav stav vezan za reprezentativnu košarku, koji odudara od stava većine ne-američkih vrhunskih NBA košarkaša, onda jebiga, treba da budeš spreman na negativnu reakciju dela javnosti i navijača, i da stojiš iza tog svog stava. Jao Ming jebeni skecao sebi kolena načisto igrajući na svakom međunarodnom turniru tokom svoje karijere, jebeni A Z I J S K I KUP igrao lik koji se ravnopravno nosio sa Šekilom u reketu, a ovaj jadnik ne želi da bude deo olimpijskog sastava svoje zemlje. Ok, ima puno pravo da ne želi to, ali neka stoji iza toga u potpunosti onda i neka bude spreman na negativne reakcije.

Haha, sam pises ne-americki kosarkasi, jer znas da sam mislio na americke. Tj. mislio sam pre svega na sebe, meni je skroz ok da neko nece da igra za reprezentaciju, ali i na crnce.

Jedna stvar su negativne reakcije, drugo da te neko juri motkom zato sto neces da proturas loptu kroz obruc, a on misli da bas trebas.

Ponedeljak - Jokara Srbenda junak patrijota srbski, naučio crnčuge košarci.
Sreda - pu jebem ti mamu izdajničku govno od čoveka bruko jedna mrš.

Ne zaista, čovek ne može a da ne bude bar malo srećan znajući kakvo ispišavanje po 3000.000 nolajfera predstavlja ovakva odluka. Mislim jebo to što je čovek drugi po minutaži ove sezone i što je igrao 100 utakmica u 160 dana, i što kad ga ne leše od batina na parketu mora u teretanu, pa na aerodrom, pa avion, džetlegovi, pa opet teretana i šibanje u reketu sa Hauardom i Stivenadamsom. Jbg možda ima rovit zglob ili koleno koje mora da zaleči i ženu koju treba opaliti s vremena na vreme da se ne bi razvela i uzela devedes miliona - na stranu sve to, kako sad brat Šmoklja da uzme gajbu piva i galami na televizor sa još dva drugara, koji mu nisu drugari jer ih nema. Kako sad da uzmemo zlato i prozivamo kojekakve narode na jućub kanalima što su im reprezentacije gola kurčina i niko nije u rangu nas haha. I što je najgore - kako sad da odeš u Paraliju, upoznaš Letonku i kažeš - znaš ja sam iz Srbije, Jokić je isto iz Srbije, sad su baš uzeli medalju zlatni momci naši, a ona kad čuje odmah trljne bradavicu i gaće joj same spadnu na patike...

Ali da stoka bre, Djanis ljudina nikad ne propušta takmičenja. I Luka će igra. Stoka. Ionako više volimo Djokovića. Eto i Novak je imao tešku sezonu pa će opet igrati za grb i zastavu, ne zbog ličnog prestiža i u cilju da ostane zapamćen kao najveći u istoriji već da bi mnogom Srblju doneo u život tračak radosti.

Pa naravno da ću da napišem ne-američki jer je to čitava poenta ovih reprezentativnih takmičenja, olimpijskih igara naročito, ko od ostalih može da napravi ekipu koja bi mogla da parira američkom šestom sastavu i da gubi sa po manje od 10 razlike. Mi očigledno nismo ti, jer i oni koje imamo odbijaju da igraju. Koga boli kurac što LeBron i Dejvis rešili da lade jaja u Kankunu preko leta kad je američka reprezentacija STACKED kao sve ostale zajedno.

Kakvo jurenje motkom hahahh, naklapamo samo kao armchair stručnjaci.

Jao evo ga i ovaj, mora tu da se uglavi neki slabašan pokušaj ad hominem 'vređanja', ne kapiram poentu, dal se iko ikad popalio i krenuo da peni, TO NIJE TAČNO HEJ JA ZAPRAVO IMAM DRUGARE AAA KAKO SI ME SAMO RAŽESTIO UH TI NEVALJALČE JEDAN.

Sve si potvrdio što sam ja reko Melky, top ne-američki košarkaši u većini slučajeva ispoštuju reprezentativne obaveze, jer su svesni koliko zaludnim luzerima u njihovim domovinama znači prilika da svoju zemlju bar jednom vide da je najbolja u nečemu. Nigde ja nisam rekao da je stoka, samo da se ne slažem sa takvim stavom jer ima puno nelogičnosti, i da ako će već da ima taj stav trebalo bi da ga kvalitetno obrazloži i stoji iza njega u potpunosti.

Ponedeljak - Jokara Srbenda junak patrijota srbski, naučio crnčuge košarci.
Sreda - pu jebem ti mamu izdajničku govno od čoveka bruko jedna mrš.

Da brate, u međuvremenu se nešto desilo i na osnovu toga je došlo do promene mišljenja. Kapiraš taj koncept? Formira se mišljenje i stav na osnovu dešavanja u stvarnom svetu, a ne 'važi se samo ono što si prvo reko gotovo ključka katanac'.