Prijava

Zlata su osvajali jednostavno fizicki najspremniji tipovi u Evropi. Zoran Savic, Obradovic koji kidise u odbrani i slicno... produzeci sa Grcima 97sa Argentinom 02... jednostavno vidis kako izgube gas a nasi melju.

Samo delimicno tacno. Mleli su jer je pola tima u svakom trenutku moglo da sune trojku sa 9 metara. Sad lupis flaster Bogdanu i to je to. Lucici, Bircevici, Simonovic, Jovici i Gudurici ne ubacuju trojke u poslednja 2 minuta kad se lomi rezultat. Osim ako ne naprave korake.

Pa Bodiroga je odrao napucane amere, a realno je fizički na nivou trećeg gudala u sinfonijskom orkestru.

zlata smo osvajali jer smo imali muda do poda

Braćo, izgubismo od svicerland. Kvalifikacije neke. Valjda koš u poslednjoj sekundi. A i do gruzije smo izgubili, sad imamo 1:2.

Cisto da se razume tezina situacije, ovo je ekvivalent tome da ih mi pobedimo u hokeju. Ili da pobedimo ameriku u bejzbolu tako nesto.
Poserem se na ove kvalifikacije sa trecim timovima koj kurac sa fibom?

Nisam gledao, naravno ali... koje su realne sanse da mi ne odemo na ep? 0%.

Menjam perfektne kvalifikacije sa skorom 10-0 za jedno polufinale EP.

a kako god, jebes kvalifikacije sa 3. timovima. nije fer ni prema igracima jebu se po kvalifikacijama, onda dodje neko iz nba i nema vise mesta. mogli su nesto da usklade sa nba i evroligom, taman bi i reprezentacije malo uigranije bile.

Gresis, ja da sam 3. tier ozbiljnog kosarkasa, bila bi mi cast par tekmi da odigram u kvalifikacijama, stavim to u cv.

Ovo je poraz milenijalaca. Ne znaju da se postave kako treba, a zakucaju više puta nego ranije reprezentacije za ceo turnir (jer su si protivnički igrači znali gde da stoje, pa nije bilo prostora za zatrčavanje). Rade samo fensi stvari i prime 93 poena od Švajcarske.

Petrušev je novi Jokić, samo da potraje klinac.

Jokić ne igra ovog leta, kao što sam predvideo.

pa ako nije bilo, sad je ocigledno da se ne mirise sa ljudima iz naseg kosarkaskog saveza, i da mu je cilj nba i uspeh tamo.
cenim da preko leta se cepa nekom hemijom ko i ostali vrhunski nba igraci i da im nije bas u interesu da idu na olimpijske da ih testiraju i slicne zajebancije.

uskoro potpisuje jebeni supermax ugovor da postane najplaceniji sportista na svetu. lice fransize, sace i da pocne da drka nba na njega, sponzori kurci palci, a uz to ide i veca odgovornost sta moras da radis.

igrace nekad za reprezentaciju kad se izduva, mozda. kad budemo imali NBA srpski tim za 4-5 god. a mozda i nece.

Sve je to do jaja ali Antetokumpo ne propušta turnire s reprezentacijom nikad, Dončić će isto da igra ovog leta, jebeno govedo Gasol je igrao svaki put za reprezentaciju, umreće u dresu reprezentacije. Ovog majmuna jednostavno previše boli kurac da se cima. Povuci se onda iz reprezentacije šta nas tu drkaš kao da se nadamo 'e imamo MVPja sad možda možemo nešto protiv amera da uradimo'. Razočaravajući stav ima, ali ne mogu da kažem da sam iznenađen.

Veći je gubitak Stefana Markovića nego Jokića za repku. Prove me wrong.

I to nije uopšte daleko od istine, jer mi u reprezentaciji nismo videli MVP level Jokića kroz čije ruke uvek ide lopta i na kome se koncepira čitava igra ekipe. Videli smo Saloa kako ga gura da igra četvorku u petorci sa Milutinovim i Raduljicom, i škripalo je mnogo. Ipak, ono što je Marković donosio reprezentaciji je mnogo lakše da se nadoknadi (tipa po meni Jović može da radi skoro isto to, uz relativno kršten doprinos i u napadu), ali ono što MVP embieja može POTENCIJALNO da donese reprezentaciji je nešto neopipljivo i nemerljivo. Naravno, ključna reč je potencijalno, jer su šanse da se taj potencijal i ostvari vrlo male do nikakve.

doduse nista nije pomenuo konkretno za olimpijske igre, to tumace mediji. izjavu mu pisao misko raznatovic.

Dajte mi umesto jokića tri krljača u odbrani koja umeju otvoreni šut da pogode, ne moraju sami da iskreiraju. U svako doba dana i noći.

пичко једна мала сомборска како си ме зајебо

meni se cini da je ovo raznatoviceva igra jer tera federaciju da mu plati neka licna osiguranja i jebem li ga sta, pored obaveznih sto mora da se plate denveru, posto ako jokic izgubi supermaks, misko gubi poprilicno debele pare, a jokic mu reko ti se dogovori, ja odo da cesam kolje, a ako treba da igram ti mi javi.

bolje da ne igra ustvari. u pravu si.