Prijava

a gde smo ih pobedili ono kad je igrao divac cini mi se?ja sam sve mislio da je to bilo na olimpijadi

Pretpostavljam da pričaš o svetskom 2002. kad smo ih dobili u Indijanapolisu u četvrtfinalu. Ali nije im to bio najjači sastav, igrali su im Džermejn O'Nil, Andre Miler, Pol Pirs, Redži Miler, Elton Brend i drugi rezervisti, u prilog onoj priči da su im bitne samo olimpijske a na svetska šalju ove s koca i konopca za koje smatraju da bi opet trebalo da imaju dovoljno kvaliteta da reše ostalu boraniju.

da bilo je to na sp.a ovde se ljudi primili kao da smo uhvatili boga za muda.ne pratim basket ali vrv ni sa jokicem ne mozemo da im pariramo tj najjacom postavom.tako da je bolje da ne stignemo do finala da se ne bi opet sprdali kako su nas ubili sa 40 razlike kao da smo mala deca.

Olimpijada me uopste ne zanima kao entitet. Najvise volim evropsko u basketu. Na sp imas neke senegale razne koji samo hrvate mogu da dobiju i jos samo dva respekt protivnika arg i aus. Na ep je svaki mec dojaja, publika je edukovanija, imas jaka rivalstva, mnogo mi je jaci dozivljaj to da gledam

olimpijada je supak, imas iran i angolu koji se automatski kvalifikuju a evropske reprezentacije, argentina, i ostale koje su sve bolje od irana se kolju ko ce da ide.

i naravno australija - kvalifikacije gde se novi zeland i australija bore protiv fidzija i papua nove gvineje koje dve reprezentacije ce da idu. koj kurac, igraju australija i NZ kvalifikacije, jedan ide, sta sad ubacujes tamo ostrva po pacifiku, kao turnir, a na kraju zna se ko ucestvuje.

u pravu zapata donekle. manji procenat utakmica na olimpijadi je ustvari zanimljiv.

mozda jokic zna nesto sto mi ne znamo :)

ustvari ceo taj koncpet olimpijade po kontinentima je malo tupav. kakva je to podela koj kurac. daj iran australiju, afriku i novi zeland neka se kvalifikuju sa evropskim, americkim i juznoamerickim ekipama, i sve regularno. i onako oce na evroviziju.

i na kraju imas takmicenje gde imas ovako nekog ko se kvalifikovao u suptropskoj africi gde nemaju vode da piju a kamoli da plivaju, od kog bi ja, da odem sad debo, 15 god nakon sto sam se takmicio u plivanju, brze isplivao ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=y2teSx5xiRk

olimpijada.

Na dobrom si tragu možda čelte. To deljenje na kontinente pa svaki kontinent ima određeni broj predstavnika je imalo logističkog smisla u vreme kad nisi mogao tek tako da odletiš s jednog kraja planete na drugi, zanimljivo bi bilo kad bi napravili neke CELOSVETSKE kvalifikacije, onako svi džumle da se nadmeću. Predviđam neki takav scenarij u narednih 20-30 godina. Ukoliko naravno ne dođe do nuklearnog holokausta u međuvremenu hehe.

hahahahahahahh ovaj snimak au jebote

Haha smokljo tad bi ucestvovale samo evropa kina i amerike kad bi se tako kvalifikovalo

sam slogan kaže "vsžno je učestvovati", svi treba da imaju priliku

Ovaj plivac sa snimka je tek naucio da pliva jos i na olimpijskom bazenu kojeg nema u ekv. gvineji,nije lose.

Jebiga gambee, što bi reko brat chevu, svi smo mi građani sveta, kosmopolite, granice i države su prevaziđeni pojmovi, svi smo mi jedna nacija, ljudska nacija ah. Uostalom svako bi i dalje dominirao u svojim sportovima, Kenijci i Etiopljani u dugim prugama, Ameri u košarci, Srbi u vaterpolu itd itd, samo što bi se možda veći procenat kvalitetnih sportista/reprezentacija kvalifikovao pa bi možda bile zanimljivije olimpijske igre, sa manje autsajdera kao što je ovaj mučenik sa klipa.

Učestvovali bi svi Bonby, dobili bi priliku u kvalifikacijama.

Да смо комплетни, опет не бисмо могли ништа да урадимо против Американаца. Са све Јокићем и потпуно здравим Богдановићем бисмо догурали до финала и максимум би нам био пораз од 15-20 разлике.

Jel mora ova kukumavka sedlacek ceo zivot

Brat Marin ima košarku u malom prstu zašto ga ne voliš? Hrvati gube od Nemaca još malo do kraja, kolko bi do jaja bilo da u sred Splita ispuše kurčinu pre nego da stignu do finala.

Svaki put kad neko Bjelicu nazove "profesor" jedna mala srna umre u šumi

Večeras sve ili ništa. Kod nas problem što se furamo da smo košarkaška nacija, a i jesmo. I onda Micić MPV evrolige se libi da bude lider. Daj bre Danilovića, Đorđevića i Bodirogu, ostali im pomažu i to je to. To je palilo uvek.

Sad svi zvezde a niko da preuzme glavnu ulogu.

Sad bi bila fora da se Bogdan onako pobređen pojavi i odigra večeras, da utera kurčinu Jokiću za sva vremena. Xd