Dizajn automobila

  1. Vulgarno do jaja.

  2. pa i amerima je dizajner umro ali pre 30god. Jedan te isti dizajn. Imaju modele auta koji su malo restilizovani (kao nas kec) pa se jedan te isti auto prodaje 30god (takodje kao kec).
    VW ceo svoj dizajn zasniva na golf-passat- golf-passat- golf-passat pa skoro svi automobili koji su izasli sa vw trake u zadnjih 10 god imaju skoro isti izgled. Nemaju neki dizajn, jedino bosancerose sto se kunu u golf 2 pa misle da je vw jedini proizvodjac.
    BMB ima stvarno ostre linije dizajna ali i one se manje vise ponavljaju. Odrzavaju taj ostri prednji deo i to im je. Reno ima bas zanimljivih promena zadnjih 10 godina kao i pezo (manje-vise). Seat da ne pricam, skoda takodje.
    Manje-vise, sve su skoro karte ispucane sto se tice dizajna. Lambo ima nekoliko autica i nista vise, porse isto i ferari isto. Fiat ima dosta razlicitih automobila za zadnjih 10 godina koji na izgled i nisu tako losi. Audi je stara izdrzljiva koka ali kao i mnogi, jedan dizajn i svake druge godine, druga lajsna i spojler i to mu dodje kao novi model.

  3. dokle se pare prave, sto da se mijenja... kako mrzim to

  4. Pagani jebe.
    Malopre- transfer blama! Audi A8 3,2 quattro NA JEBENI PLIN GA VOZI LIK. Skrnavi masinu, jebemumater.

    Strajo, jeste skup dizajn, ali kad ga vec rade, glupo je praviti auto po ugledu na kocku, tenk ili reno4.

  5. Pagani jebe.
    Malopre- transfer blama! Audi A8 3,2 quattro NA JEBENI PLIN GA VOZI LIK. Skrnavi masinu, jebemumater.

    Kakav bre Pagani, ružan, fuuj! A lik sa audijem verovatno nema para da ga napoji. Znaš ti koliko prosečan audi ima konja i koliko to vuče čorbu? Pf. :3

  6. Koliko ste ruznih auta okacili, cudo jedno. Da ne bi onog Exelera da izvadi prosek, promasena tema.
    Elem, dizajn svakako ne nazaduje, nista pogresnije nisam cuo u poslednje vreme.
    Druga stvar, razlog zasto su jeftini auti ruzni nije zato sto nisu hteli da plate dizajnerima velike pare. Kao sto je enterijer u jeftinim autima od jeftine plastike, to isto vazi i za limariju - sve ima svoju cenu.

    Da ne bi bio potpuni offtopic, evo da prenesem sa "muske teme" sesn'esticu:
    http://wallpapers.yah.in/photos/images/cadillac_sixteen_733.jpg

  7. slazem se sa Elvis Prisnijem na trecoj strani.
    Mada francuzi i dalje izbacuju avangardne modele u kojima mislim da citroen i dalje vodi ispred pezoa po dizajnu.

  8. Jel ima neki gluplji i ružniji auto od Mercedesa s kraja 90-ih i početka 2000-ih?

    Za tri godine i metar dana što provedoh ovde, ovaj post je ubedljivo najbesmisleniji koji pročitah. I to reče lik koji prethodno izjavi "Francuzi su Francuzi", i to u pohvalnom tonu valjda. Fazon, Brena je Brena.

    Električare, svaka dala za 124-ke. Im'o sam ih jedno 10, ne može im ni tenk ništa. Trenutno imam 2.0 kabrioleta, '95. jebe mame. Treba duznem i još jedan. Nego teško naći očuvan, sve prešlo po 300-400 hiljada. U kurac.

    Strajo, S klasa nije postojala pre devedestih. :) Mada se mož' reći da je 126-ica prethodnik ili tako neki kurac.

    S je perverzija od kola. Hteo sam da kupim skoro jedan '98, 320 benzinac. Al' 140 hiljada registracija, dam kurac. Za 190 mi 24 hiljade. :)

  9. Kakav bre Pagani, ružan, fuuj! A lik sa audijem verovatno nema para da ga napoji. Znaš ti koliko prosečan audi ima konja i koliko to vuče čorbu? Pf. :3

    Ocigledno je da si automobile poput ferarija i lamburginija vid'o samo na TV-u, cim kazes da je zonda ruzna.

    A ako je imao da da za njega 20 000 jevreja i da svake godine daje jos po 2000 za registraciju, onda bi trebao da ima i za benzin.

    Bolje je da kupi megana za 6500e koji trosi 5l i Bog da ga vidi. Previse je ljudi koji su kupili besne automobile za male pare, a koji im sad stoje neregistrovani i mogu da posluze kao kokosarnik, u najboljem slucaju.

    Mercedes- Mercedes je mazga! Znate za onu anegdotu o mercedesovom znaku?! http://www.dieselgiant.com/trunkstar44.JPG Ulje, voda, gorivo i obidjes svet. Iskren da budem, Merdza me nekako asocira na brkatog Vlaha koji se vraca iz Minhena u Kasidol da bi obrao kukuruz... Penzionerski je auto, ali nema sumnje da je najbolji na svetu. A i sama cena to potvrdjuje..

  10. http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2008/04/02_opel_insignia_first_450-op.jpg Ovakvog ima jedan moj prijatelj. Kupio je novog, cekao ga 3 meseca zbog nekog ekstrazajebanog paketa opreme i posle 3-4 dana ga sjebe grad... Svog ga ulubio. Sva sreca pa je kasko pokrio stetu. Inace, auto je cirkus. :)

  11. Kakvi Opeli, Mercedesi, pičke materine, te mediokritetske automobile vidjamo svaki dan, dajte neke egzotike, neke pizdarije, tema je o automobilskom dizajnu a ne o automobilskoj svakodnevnici.
    Evo u to ime mali prilog Tatra t77, 1934. godina, V8 vazdušno hladjeni motor, ogibljenje na vazdušnim jastucima, ni Flaš Gordon se ne bi stideo da ga vozi...http://files.conceptcarz.com/img/Tatra/38-Tatra_T77a_Limo-DV-08-CC_0005.jpg
    http://www.tatra-register.co.uk/pics/JLong77a.JPG

  12. I to reče lik koji prethodno izjavi "Francuzi su Francuzi", i to u pohvalnom tonu valjda. Fazon, Brena je Brena.

    Nisam rekao nigde "Francuzi su Francuzi", a i da jesam, to ne bi bilo pohvalno jer prave sranje kola, gluplja i od Mercedesa, što je teško.

  13. Sve dosad okačeno je opšte sranje naspram BMW-ovog koncepta - Đina.

    http://www.youtube.com/watch?v=kTYiEkQYhWY&feature=player_embedded

  14. Strajo, S klasa nije postojala pre devedestih. :) Mada se mož' reći da je 126-ica prethodnik ili tako neki kurac.

    Pa tako se vodi, pogledaj na netu, w126 upada u tu klasifikaciju. :) Svejedno, dobro sam ih poređao jer je w140 stvarno naslednik w126 itd. vidi se po dizajnu :)

    S je perverzija od kola. Hteo sam da kupim skoro jedan '98, 320 benzinac. Al' 140 hiljada registracija, dam kurac. Za 190 mi 24 hiljade. :)

    Imao sam ja do skoro '95, 350td :)) Treba da ga kupiš, pošto je prelazna godina je l w140 ili w220 u pitanju?

  15. НЕ СЕРИ ДА СМО У ИСТО ВРЕМЕ ПОСТАВИЛИ ИСТУ СТВАР!

  16. U sekundu isto.

    Pobijedili smo igricu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.