![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Evropo, eve nas!
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/266598/Uhapsen-Goran-Hadzic
Sad lepo isucite močuge i spremite se za rukoblud u 11 h. Naš maneken predsednik će održati još jednu inspirativnu konferenciju za štampu.
i izvinite se sto je uhapsen lololo
Напокон више да направимо и тај кључни корак за улазак у Европу! Ивица Дачић полако улази у круг најзаслужнијих Срба!
Pitam se koga će sledećeg da izsmisle da hapsimo.
a ako udjemo u evropu jel ce imamo isto ovako platu ili evropsku platu...Posto vec imamo evropske cene..
Poprilično sam siguran da ćemo i dalje imati srpsku platu i evropske cene.
Svaku, ali svaku vest u poslednjih pola godine sam prvo saznao ovde... kako Tanjug javlja, najnovije vesti su na Vukajliji :)))
Imaćemo evropsku platu ali ništa nećeš da se pitaš. Ima da jedemo povrće i voće iz njihovog staklenika i ima da pitaš ima li još.
Tražiće od nas da da se vratimo u prošlost i uhapsimo Marka Kraljevića i Miloša Obilića.
To njihovo vestacko cemo mi da jedemo, a ovo nase prirodno ce izvozimo
Неће више никога измишљати. Сад је на реду важнији део у ком треба ускладити законе и признати Косово.
Nemate sta da se brinete necemo mi tamo jos dugo,dugo, i to je svima jasno sem borhanu i njegovim drugarima, elem...meni je zanimljiva jedna stvar kako nekog jure 10 godina i onda ih za 2 meseca navataju ko iz picke, hmmm....
I više nijedan Srbin neće imati priliku da postane narodni heroj ukoliko ne igra tenis...
I, blagovremeno, priznati i Vojvodinu, pa da tako rasparčani uđemo u EU.
Demoman: I guess they'll have to glue you back together, IN HELL!
Kamo sreće da je svima jasno, imaće Borhan Tadići dosta glasača na narednim izborima.
Jedino za šta je ovaj čovek kriv je šverc bukove građe i nafte.
I Sandžak Barakudo, naguraćemo se svi u Beograd na kraju. Bićemo kao sardine.
Znači profiter!! MI treba da ga vješamo za muda!
HAHa bruse i ja isto. nego, jebe mi se za tog hadžića, ništa mi neće doneti i da nije uhapšen... sad će ga veličati i govoriti da je junak, blago njima. jedino je sranje što samo nas za koljače prestavljaju, mada smo to i zaslužili jer smo stoke!
Чекајте мало. Овај Хаџић? Је л' и он херој?