Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Neki ruski analitičar je rekao sledeće šta će Ameri i EU da traže je priznanje Kosova, otcepljenje Vojvodine, pravljenje pokrajine od Sandzaka i na kraju veća autonomija juga Srbije. Ke vidime!
Gledao sam vesti , a jel stvarno mislite da će nam biti bolje kad uđemo u EU i kad počnemo da ljubimo dupe ljudima koji su nas bombardovali i klali.. ?
Pih, ja samo da prodam stan i paljba u inostranstvo, Rumuni i Bugari kad su ušli u EU krenuli su kod nas da kupuju hranu.
Znači profiter!! MI treba da ga vješamo za muda!
TAKO JE
GORANE PIČKETINO
RATKO SRBINE
Gledao sam vesti , a jel stvarno mislite da će nam biti bolje kad uđemo u EU i kad počnemo da ljubimo dupe ljudima koji su nas bombardovali i klali.. ?
Наравно да ће нам бити боље у Европи, јер ћемо имати бољи стандард кад уђемо тамо. А не морамо да љубимо дупе. Само треба да признамо Косово.
Muti ovaj Tadić.
Nećemo mi nigde da uđemo, samo će nama da uđe(još dublje).
+1
Јок мори, Словенци ушли зајебали се к'о жути....
Al begaj negde u Aziju ili Afriku mojne u EU, budi dosledan decxhko!
Neki ruski analitičar je rekao sledeće šta će Ameri i EU da traže je priznanje Kosova, otcepljenje Vojvodine, pravljenje pokrajine od Sandzaka i na kraju veća autonomija juga Srbije. Ke vidime!
Косово је већ признато, с обзиром да су у овим најновијим преговорима признали њихова документа. Није формално, ал' исто није говно него се пас поср'о. (осим ако нису демантовали то признавање косовских докумената)
У сваком случају, то је неки сценарио који је реалан.
Наиђох на неким другим форумима вијести које су остале у сијенци Хаџићевог хапшења - пао динар у односу на еуро, поскупљују неке прехрамбене намирнице, и тако.
http://www.youtube.com/watch?v=kkYlNBgYo9U
Da bi smo ušli u EU, moramo da uništimo naše semenarstvo, gde će primat u toj oblasti preuzeti strane kompanije, većinom američke, kojima je glavni posao proizvodnja genetski modifikovanog semena, koje je pritom i terminisano ( sledeće generacija semena iz žetve je sterilna) tako da svaki put kada hoćeš da nešto posadiš, moraš od njih da kuppiš seme. A oni biraju da li će ti prodati, ili neće, i zavisnosti koliko im se dupe cakli, od lizanja naravno !
Бацио си бисере пред свиње, Брус Вилиџ.
Свака ти част на живцима, прави си Дон Кихот. Већину ово уопште не интересује, мањини се слоши на помисао на то па одабира да не мисли.
Да бисмо ушли у ЕУ, морамо сви да обријемо тукија...
lololololo
Evo glasajte za vašeg omiljenog ratnog zločinca:
http://rs.strana.mk/45985/1
EDIT:
http://rs.strana.mk/21821/2
Jebo ih ja, lažne patriote!
A , šta je bolje Slovencima što su u Evropi ? Kad sam ja poslednji put proveravao Srbija je bila u Evropi , a ? Ili su me nešto zajebali u školi , pojma nemam.. A zar nije ljubljenje guzica dušmanima upravo ta prodaja Kosova , mi realno nemamo ništa sa njim ali naši su preci ginuli za tu zemlju i kad bi mi prvi imali milimetar obraza i časti ne bi trebali da ga priznamo ko ovi moji Crnogorci.. E i poserem ti se na standard , neću da budem u uniju sa govnima koja su nam prije 10 godina slali rakete i sad treba da se ljubim sa njima jel.. u kurac ! E i nagradno pitanje , Grčka i Portugal su u EU i svi vidimo koliko im je dobar standard , a ?
Nemam nikakvo mišljenje o generalu Radovanu Hadžiću. Takođe, ne znam ni koje su to stravične zločine krajiški Srbi napravili pa ih je sad oko 0% u Hrvatskoj.
Poenta je da je sve marketinški trik lokalne vlastele da dobije status kandidata i time sačuva svoje guzice u foteljama i naredne 4 godine.
O vlasteli takođe nemam neko mišljenje, ali je činjenica da se guzice grčevito drže fotelja.
Kad bi ga samo izvisili za taj status-zamazivač očiju, širom Srbije dešavali bi se svakakvi socijalni nemiri- e, to bi meni zaista bilo zanimljivo, no nažalost to biti neće...
Ako, sada barem neće imati izgovor za integracije kad ih Jevropa bude i dalje ispaljivala.
Није све довека.
Прво су наши пагански преци љубили дупе онима који су дошли да их покрштвају, не би ли остали живи. Касније су љубили дупе Турцима, па Карађорђу и, уопште, свакоме ко се наметнуо као сила.
Тако да, не брините, издржаћемо и ово.