![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Прочитао, али твоје задње двије су за оф топика душу дале, реално. :)
Dakle nema.
Амин.
А све и да имају душу, да ли би онда џинџер мачке имале душу? Гарфилд?
И мој мачор Золтан је полу-џинџер, да л' би он имао пола душе?
Alo tebra ne vređaj garfilda :P
Mislim da ovaj moj ortak ima jednu narandzastu macku,moracu da ga pitam jel probao nekad sa njom tako nesto,mada bojim se da ne dobije neku novu ideju,al jbg rizikovacu.
Кои џинџеризам овде влада побогу! Једини изузетак је Гарфилд, он заиста има душу, цијелу, што се тиче Золтана, гуто је сонду, установљено је да му морају скинути душу са срца, па ето, нема више.
ja imam macke al moje macke nemaju dusu
Garfildu nema gde da stane duša.
Kako ima dusu? U drugom delu kultnog nastavka duologije filmova pod nazivom Garffield reditelja Brusa Vejna,postoji deo gde se garfield gleda u ogledalo ali to u stvari nije ogledalo nego otvor zivo-ogradicastog lavirinta i ispostavlja se da postoji drugi garfield brat blizanac koga je majka ostavila ispred bebi zoo vrta kada je imao samo 2 dana,sto nas dovodi do zakljucka da se garfieldov zli brat blizanac pridruzio nekoj sekti tj da nema dusu a samim tim sto su braca tu postoji i faktor gena tako da ni garfield nema dusu.jednostavno.
Dobro, nemaju svi dušu, ali to nije razlog za diskriminaciju, ne znači to odmah da su zli. To nije bolest, tako su rođeni! Trebala bi neka parada da se održi, zvaćemo Čedu da podrži.
Ceda je narkoman.
Narkomani nemaju dusu.Jel si mu videla zenice :O
Majmunovski zajebao si se onaj nije bio u sektu , samo je engleska kraljica imala nekakve seksualne kontakte sa debelim mačorima , pa kad je viđela Garfildovog brata na ulicu odma je zaglavila erekciju i on tako postane kraljevski mačak. A igrom slučaja garfild je volio stare babe (babojebac) pa je otišao na dvor , zamijenio se sa bratom blizancom i izbacio ga na ulicu. Tu je jeo , jebao babu , uživao.. Ali ga je nostalgija prema starim prijateljima sve više i više vukla pa je otišao sa dvora i odrekao se staračkih sisa zbog prijatelja. Tako da majmunovski GARFILD IMA DUŠU !
Ne diraj mi narkomane.
Ne diraj mi narkomane.
Nikad na sebe.
Ne.
Dobro, to što su narkomani, ne znači da nemaju dušu. To nije razlog za diskriminaciju. To nije bolest, tako su rođeni! Trebala bi neka parada da se održi, zvaćemo Čedu da podrži.
Мајмуновски онда нек' зовне тог ортака да прочепрка Гарфилду по цревима, па ако нађе, нађе.
Dobrooo , al moja teorija ne potpaljuje nikakve mačorkse diskriminacije..
Ovo. I da se akterima podele po 2 kedića vutre.
Zvaćemo i čike iz "Crne reke".
Dačić pred narkomansku paradu ponosa: