Da li verujete da postoji nešto nešto što se zove duša?
Da li je ima svaki čovek?
Da li je imaju psi?
Mačke?
Slonovi?
Hijene?
Vrapčevi?
Leptir?
Bumbar?
Muva?
Biljke?
Ameba?
Bakterije?
Gde je, po vama, granica i koja stvorenja su ostala uskraćena za dušu dušu?!
Meni samo nije jasno, zašto je npr. mačka, mačka, a ja kao čovek, zašto je ona osuđena da bude u nečemu drugom, zašto ona ima četiri noge, u istoj toj mački se nalazi to nešto, taj neki tzv. posrednik, ALI ZAŠTO JE MAČKA MAČKA, zašto je papagaj papagaj, ne znam.
Kada sam bio bas mali ,pa imali smo jedno 5,6 godina moj drug (koji je bas bio fasciniran mackama a u to vreme ih je imao jedno 3 )odluci da ovo isproba u praksi pozove on mene a ja klinac zvucalo mi kul,i baci on macketinu sa 10. sprata ova se razbije ko picka medjutim dodjemo mi dole al ona jos mrda i kaze on meni istina je ! Vidis da je jos ziva i tu uzme neku cepanicu i tup u glavu i mislim da je tad geknula,posle je i rasporio valjda trazio duse jebem li ga i kolko se secam mislim da unutra nije bilo nista sem creva.
Dakle nema.
Da li je imaju psi?
Mačke?
Da mi verujemo u horoskop pogotovo u ribe i blizance i crvene boje gradonacelnika Nisa,da mi verujemo u horoskop.
Zasto mislis da moj drug nema dusu ? On je sa 5 godina imao zrelost naucnika koji su zavrsili razne fakultete da bi posle po labarotrijama ubijali macke i druge zivotinje i tako utvrdjivali da li dusa postoji. Hm?
A jel ste izvalili one lude bake sa mačkama vrlo često se pojavljuju u filmovima ? A i mačke kriju velike tajne jebo te , u Egiptu su svete životinje i poštuju ih u Indiji.. jedan Maharadza je imao 150 tigrova u dvorištu.. A među Latino Američkim narodima postoji verovanje da će onaj ko pronađe takozvano loho thel gatto (eye of the cat) postati besmrtan..
Da li je imaju psi?
Mačke?
Slonovi?
Hijene?
Vrapčevi?
Leptir?
Bumbar?
Muva?
Biljke?
Ameba?
Bakterije?
Gde je, po vama, granica i koja stvorenja su ostala uskraćena za dušu dušu?!
Meni samo nije jasno, zašto je npr. mačka, mačka, a ja kao čovek, zašto je ona osuđena da bude u nečemu drugom, zašto ona ima četiri noge, u istoj toj mački se nalazi to nešto, taj neki tzv. posrednik, ALI ZAŠTO JE MAČKA MAČKA, zašto je papagaj papagaj, ne znam.
Negde sam čitao da nemaju svi ljudi dušu, jer su se duše istrošile, pa se neki rađaju bez nje samo kao biološki ljudi. Nisu zli, ali prazni su
Џинџери немају душу, зато им се не отварају покретна врата...
Ако је мачка мачка, а мачка има душу мачке, да ли мачкина душа мачке може да мачка мачки мачке? Односно мачке.
Može.
Jel su mačke pičke?
EDIT
Jel su mačke hipsterske životinje?
Jel hipsteri imaju dušu?
Mačka ima devet duša.
Ако мачка има девет душа, онда може да воли зедам мачора, дакле њен недостатак је мањак од 8 пичака.
Jebem te u korijenovanje!
Jel mačke skuirtuju?
Ima jedna epizoda Serije friends sa ovakvom temom jebo te.. E i ako se rodi macan (mali macan) i mi ga bacimo sa zgrade.. jel će on da preživi ?
Kad Fibi misli da je duša njene mame u mački? Ahahhaha, bez nje ta serija ne bi ič valjala!
Jes bre ta epizoda , ja imam istu takvu drugaricu.. :D
Jel mačke skuirtuju?
Da !
http://static.tumblr.com/foypahm/83Olh5og6/kenny_cheesing.gif
Ако је мачка жена, нема.
Kada sam bio bas mali ,pa imali smo jedno 5,6 godina moj drug (koji je bas bio fasciniran mackama a u to vreme ih je imao jedno 3 )odluci da ovo isproba u praksi pozove on mene a ja klinac zvucalo mi kul,i baci on macketinu sa 10. sprata ova se razbije ko picka medjutim dodjemo mi dole al ona jos mrda i kaze on meni istina je ! Vidis da je jos ziva i tu uzme neku cepanicu i tup u glavu i mislim da je tad geknula,posle je i rasporio valjda trazio duse jebem li ga i kolko se secam mislim da unutra nije bilo nista sem creva.
Dakle nema.
Ajde pročitajte uvod u temu! Majmunovski, tvoj drug nema dušu.
Da li je imaju psi?
Mačke?
Da mi verujemo u horoskop pogotovo u ribe i blizance i crvene boje gradonacelnika Nisa,da mi verujemo u horoskop.
Zasto mislis da moj drug nema dusu ? On je sa 5 godina imao zrelost naucnika koji su zavrsili razne fakultete da bi posle po labarotrijama ubijali macke i druge zivotinje i tako utvrdjivali da li dusa postoji. Hm?
A jel ste izvalili one lude bake sa mačkama vrlo često se pojavljuju u filmovima ? A i mačke kriju velike tajne jebo te , u Egiptu su svete životinje i poštuju ih u Indiji.. jedan Maharadza je imao 150 tigrova u dvorištu.. A među Latino Američkim narodima postoji verovanje da će onaj ko pronađe takozvano loho thel gatto (eye of the cat) postati besmrtan..