![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
AJDE VErbalni idi sa ove teme zato što samo sereš bre!
Ti bi mogao da napišeš nešto pametno , ja nikad u životu ne zalazim u raspravu bez činjenica .
Reme, mislim da previše govoriš kao navijač. murinjo je jedan od najboljih ikad i tu nema priče. on jeste đubre, dobija nekad nefudbalskim potezima, ali i to je deo fudbala. fergi i on imaju 2 različita stila, neguju različit fudbal, nezahvalno ih je porediti. a za inter si se debelo zajebo jer nisu prodali nijedno igrača. benitez je vodio isti tim kao i murinjo, kao i leonardo posle.
Virtualni, de ćeš bolje argumente za tvoje jedenje govana od druge strane ove teme?
Verbalni, koja si ti karikatura, ja ne verujem. Samo mlatiš praznu slamu, i što si koji moj toliko fasciniran Robijem, a i Murinjom? Inače, onaj vaš je najgora šlihtara, smatrao sam ga jedno vreme gotivnim likom, a onda sam odrastao, ako me razumeš. Mada to nije tema ove teme.
Murinjo, nisam se zajebao, nego jednostavno ti igrači nisu igrali ove sezone, iako ih nisu prodali. Već sam naveo Snajdera i Milita, jedan je važan na sredini, a drugi u odbrani.
Što se samog Murinja tiče i dalje tvrdim da je vrlo dobar trener, ljiga od čoveka, dobar strateg, i grobar fudbala. Toliko o njemu, ne može da bude najveći ikad.
Gus Hidink jebe!
Мурињо је нула-зарез-нула-један једног и јединог Брајана Клафа! То се најбоље види онда кад покушава безуспешно да га имитира. Што се тиче умећа, један од најбољих тренера данашњице је већ, а врло вероватно ће ући и у историју као један од најбољих кад за то дође време. Са друге стране тренер који спреми терен за ЛШ на ком готово да нема траве да би тако победио заслужује суспензију и дебелу казну. Но, како је мафији из Ниона битније стање на рачуну него сама игра, то се толерише.
Što se samog Murinja tiče i dalje tvrdim da je vrlo dobar trener, ljiga od čoveka, dobar strateg, i grobar fudbala. Toliko o njemu, ne može da bude najveći ikad.
Potpisujem! Ne znam da li se sećate dvomeča sa Mančesterom u osmini finala one sezone kad je Porto osvojio Ligu Šampiona, Beni Mekarti je dao gol u 95-om minutu, da mu nije bilo tog gola on nikada ne bi bio ovde gde je sad, te stoga Benija da ljubi u dupe kad god ga vidi, nikad nijednog igrača nije stvorio (osim možda Karvalja), a što se taktike tiče trenera Čukaričkog bi bilo sramota da igra onoliko defanzivno kao što je Real igrao protiv Barselone ove sezone.
Да ли је већа срамота бранити се или попити петарду?
Popiti petardu .
EDIT
Ali to ne znači da posle jedne izgubljene utakmice 5:0 ne sme krenuti u napad narednih 10 tekmi. 28% posed lopte sa onakvim timom kakav trenutno ima Real Madrid - Murinjo zna kako !
Nereo Roko, Karl Rapan, Helenio Herera su pioniri katanaća i defanzivne igre. Ostali su plagijatori. Inače, trenutno su Gus Hidink, del Boske, Ferguson, Venger bolji, da li ima još nekog, ne mogu da se setim trenutno.
I Dzoni sviđa mi se tvoja poslednja rečenica
E sad si lupio. Ozil? Kedira? Esjen? Drogba?
Murinjo nije doneo ništa novo u fudbal, samo je imao igrače da sprovede ono što je započeto katanaćom.
Znači, brani se u par utakmica godišnje, i odmah je bunkeraš?
Nije bukeraš ako se brani u par utakmica godišnje nego je bunkeraš ako se brani sa jednim vrlo jakim timom i ako vidi da mu to donosi poraze , treba krenuti napred pa šta bude neka bude , ko i uvek jer fudbal se ne igra na svojoj strani terena.
Da, zato što ima par ozbiljnih utakmica godišnje. I Zvezda je sa Pižonom napadala protiv Čerge iz Mrčilojevaca, pa je i dalje Pižon bunkeraš.
Ozil i Kedira su u Verderu,odnosno Štutgartu i nemačkoj reprezentaciji postali igrači,a ne u Realu.
Pa ne trenira on Osasunu nego Real, ni ser Aleks se nije branio u finalu, odigrao je pošteno i izgubio, a što se tiče tih igrača oni su u Murinjove klubove došli kao već ostvareni igrači, i taj Ozil, i Kedira (koji btw veze nije imao ove sezone), Esijen je ubijao u Lionu i plaćen je 40 miliona, Drogba takođe u Marseju, a ser Aleks od klinaca kao što su bili Skols, Gigs, Bekam, Nevil, Ronaldo, pa i od Vidića iako nije bio klinac stvorio je vrhunske igrače.
I nije mi jasno koji ste se kurac svi na ovoj temi okrenuli protiv mene , po meni je kao i po mnogima mnogo bolji trener Ser Alex Ferguson , ali ovo što sam izneo su činjenice koje su rekli mnogo veći ljudi u svetu fudbala od čika Žozea..