Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dakle, da se komentari na definicijama ponašaju kao postovi na forumu!
Da se slike i klipovi otvaraju, da može da se briše i edituje!
Ovo za brisanje i editovanje, ajde i ne mora! Ali slike i klipovi da se otvaraju!
Protiv svega sem editovanja.
Kakve slike i klipovi u komentarima, to je čisto spemovanje!
Protiv, koji će nam kurac forum?
Evo, u inat ću da kažem ZA.
I da se vrate slike na čet!
Mislim da bi to moglo biti omogućeno u onoj ekstenziji za Vukajliju, kao što omogućava na četu.
Mislim da će pasti katanac ovde. :)
Oće kurac! Uplati ktitora Decxko, pa briši i svoje i tuđe komentare!
Brisanje i editovanje može da bude korisno, desi se nama neuračunljivima da ostavimo komentar na pogrešnu defku ili sjebemo slovca. Ovo ostalo mi se ne sviđa. Mada, sve je to podložno zloupotrebi.
Decxko, ja jesam ktitor :))
Iako mi je par puta palo na pamet, protiv sam i slika i editovanja.
Slike bi učinile komentare nepreglednim, a editovanje i brisanje:
Samo opcija editovanje može. Drugo ne.
За једитовање да. Али да се стави типа ознака ИЗМЕЊЕНО негде на рубу коментара, да се спречи злоупотреба. Против слика, једино може на чету. Ето.
I edit može fino da se zloupotrebi. Ali ono, Kaizen će videti predlog, pa nek se misli.;)
I samo jednom može da se izmeni.
Za, ofc.
U principu me i boli ćošak, al' hajde, nek' bude.
Укљуцхи екстензију децхко!!!!
Било би добро да убаците да можемо правити и неке албуме са сликама...