Prijava

jes` kad bi ih Tor pustio da se zajebavaju sa Skandinavijom :))

btw, nazovite me paranoikom i nekim teoreticarom zavere, al meni ovo nesto mnogo smrdi na norveske zalihe nafte.

Paranoiku i teoreticaru zavere!

jes` kad bi ih Tor pustio da se zajebavaju sa Skandinavijom :))

Брусе, није се зајебават са Тором, опасан је он, али 84 људи је 84 људи :))

pa bolje da puca po deci nego da jebe decu!

+1

ajde c/p post sa druge teme gde sam c/p komentar jedan koji me je zamislio malo oko cega se tu vrti..
""Prestrašeni tinejdžeri ostavljali su poruke na tviteru i tako pokušavali da obaveste porodice da su i dalje živi" A da su malo bistriji, pozvali bi porodice sa telefona preko kojih su tvitovali. Ovo je ili monstruozan nacin da se reklamira tviter ili je tupavost zaista uzela maha. u svakom slucaju, velika tragedija, uprkos tome sto mediji pisu kojekakve konradiktorne gluposti tipa "hriscanski fundamentalista-mason", jer bi to bilo isto i kao "krvolocni mesozder-vegetarijanac". Ali dobro... Dok ima glupih ljudi, plasirace se i glupe vesti. Jedino sto niko ne pominje da se to sve desilo onog momenta kada je Norveska odlucila da obustavi vojnu akciju u Libiji..."
ne znam..al mislim da ovaj lik pomalo gadja sustinu...vise me interesuje sta vi mislite o tome

Brejvik je sebe na profilu na Fejsbuku opisao rečima - konzervativac, hrišćanin, samac, zainteresovan za lov i igrice poput “Moderni ratovi 2”...

Olololo nemojte igrati MW2 decxko.

konzervativac

hrišćanin

Ето! Моји су барем натенане убијали, ваши са звоника... 1-0 за комуњаре лолололо

Citat iz knjige norveškog monstruma

""Нема више времена за дијалог. Миру смо дали шансу. Дошло је време за оружани отпор. Витезови Темплари, у име свих слободних људи у Европи, објављују превентивни рат марксистичким, вишенационалним неоколонијалним режимима западне Европе. Схватамо да грађански рат у Европи траје још од 1999. године, када су европски и амерички марксисти мултикултуралисти, преко НАТО-а, објавили рат хришћанима Србима и одузели им право да зауставе ислам на њиховој земљи", наводи се у документу који цитира Дагбладет."

Eto spominje Srbiju! sad ce ispasti da je to uradio zato sto je Norveska ucestvovala u bombardavanju Srbije 1999! opet Srbi za sve krivi!

More, jebala ih religija.

Sutra ce neki pametnjakovic da otvori temu za ovu povezanost.

Još da uvedu jevreje u priču.

Ма то је наместила Европска унија, као одмазду зато неће да им се придруже.

Витезови Темплари, у име свих слободних људи у Европи, објављују превентивни рат марксистичким, вишенационалним неоколонијалним режимима западне Европе.

Čekaj, pa zar on nije bio hrišćanski fundamentalista - mason?

Схватамо да грађански рат у Европи траје још од 1999. године, када су европски и амерички марксисти мултикултуралисти, преко НАТО-а, објавили рат хришћанима Србима и одузели им право да зауставе ислам на њиховој земљи

Od 1 500 strana nekog sranja na norveškom jeziku, pametni norveški novinar koji ga je proučavao i uvideo da je pasus gde se pominju Srbi bitan da se objavi u vestima.

Ako ćemo iskreno, najveći evropski nacoši i desničari (gde spada i gorenavedeni) podržavaju Srbe u sukobu sa Albancima. Plava krv europska, demohrišćanske vrednosti, kurac-palac. Ne vidim tu apsolutno ništa čudno.

ma sve vise i vise "evropljana" (nemci, francuzi, talijani, skoro svi) koje znam, kad se napiju, hoce da mi otvore dusu i otvoreno napljuju ameriku i da napricaju svasta o albancima i muslimanima, do granice da mi postane glupo i ne znam sta da im kazem.

mislio sam da je mozda zato sto sam srbin pa kao posto me znaju, da stanu na moju stranu, ali poceo sam da cujem vremenom znatno ekstremnije stavove nego li ja sto imam i od ljudi koje bi trebao generalno da boli kurac da mi se uvlace u guzicu...

ima tu neceg potisnutog, verujte mi.

Схватамо да грађански рат у Европи траје још од 1999. године, када су европски и амерички марксисти мултикултуралисти, преко НАТО-а, објавили рат хришћанима Србима и одузели им право да зауставе ислам на њиховој земљи

A i nek ih je pobio onda,svaka mu čast