Norveski monstrum pobio 84 osobe

1. Jer to ta evropska Unija kojoj tezimo? Pa da nas tamo ubijaju Norvezani?

2. Одо ја да живим на дрво на планини, од овога нема вајде.

3. I preimenujte ovo monstrum u heroj,bilo je na televizoru da je to uradio zbog bombardovanja Srbije

4. Neke zanimljivosti sa Vikipedije, e sad kolko je tačno, ne znam.

O templarima
    The order, whose full name is the "Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici" or PCCTS, is said to have been established in London in April 2002, as a "re-founding" of the twelfth-century crusading order. The new organisation supposedly was established to take political and military control of Western Europe, with its members being armed as an "anti-Jihad crusader-organisation". It reportedly was established by nine men: two Englishmen, a Frenchman, a German, a Dutchman, a Greek, a Russian, a Norwegian and a Serb. The main initiator apparently was the Serb, whom Breivik claims to have visited in Liberia and whom he referred to as a "war hero".

O masonima
    Breivik listed as one of his interests freemasonry and was himself a Freemason.25 He had displayed photographs of himself in Masonic regalia26 and was a member of St. Olaus T.D. Tre Søiler No. 8 in Oslo.27 After the attacks, his lodge said they had only minimal contact with him and Grand Master of the Norwegian Order of Freemasons, Ivar A. Skaar issued an edict immediately expelling him from the fraternity based upon the acts he carried out and the values that appear to have motivated them.2829 His manifesto called for a revolution to be led by Knights Templar.30

I sad su udarili ispravku, nije ubijeno 96, nego 76 ljudi, ne kontam kako su uspeli da se zajebu, ali ajd sad.
    Kad li će Amerikanci da naprave film o ovome, oni ovakve stvari jedva čekaju.
    I čisto da se naglasi jedna rečenica iz dela sa templarima "The main initiator apparently was the Serb, whom Breivik claims to have visited in Liberia and whom he referred to as a "war hero"."

5. Šta mislite jel reko SEJ HELO TU MAJ LITL FREND, čuvenu repliku iz skarfejsa, prije nego što je počeo rokati?

http://www.youtube.com/watch?v=a_z4IuxAqpE

Ja bih, kad bih ikada rokao na masovno, izgovorio tu rečenicu.

6. Andreas Behringer Breivik SRBENDA ! Podržava naš narod, podržavam ja njega. Nema tu čovek je poludeo više, dosta mu je svega, pa nek Norvežani sada vide kako je kada ginu njihova deca za promenu. Ko ih jebe !

EDIT : Uostalom vi tu polemišete o nečijim motivima, da li su ispravni ili ne, a ne znate šta se u stvari izdešavalo i sa kojim razlogom. Mediji su jedna lepa upakovana lutkica, puštaju ono što im je rečeno. Velike su to stvari u pitanju. Drugi svetski rat će biti piknik običan za razliku od onoga što nas očekuje.

7. Adreja Brević srbski heroj!

8. Ma ono sto je ovde opasno je sam onaj njegov manifest. Ko zna koliko se ljudi vec nalozilo na sve to. Hitler je svoj politicki program bazirao na anti-semitizmu, i time je uspeo da prikupi starsno veliki broj politickih poena. A "Majn Kampf" je pisao jos u zatvoru. Lenjin je svoje ideje oblikovao jos u progonstvu u Svajcarskoj, ko zna kakav je ovo presedan i u kom pravcu moze ici. I sve ove ideje su delovale kao ludost, a ovi ljudi kao budale, a sta smo dobili? Nakon prve "budalastine" smo dobili bar jos 60 miliona grobova, a komunizam je u Rusiju usao 1917 i iza sebe osatvio Causeskua, Staljina, Gulag, Hladni rat, bar sto se tice njegovog ekstremnijeg oblika. Mada ovaj norveski slucaj ima malo drugaciju pricu, da je dotocni upao na npr. tursku svadbu, imao bi vise pristalica, ovako je navukao gnev i muslimana i zapada, mada opet mozda samo privremeno, ko zna sta nas ceka u buducnosti.

9. Da Norveška nije pobedila na Eurosongu lane i da ovaj batica nije poludeo, pola sveta i dalje ne bi znala da Norveška postoji kao zemlja.

10. Hhahahhahahhaha Korleone cjepam se :D

11. Pjere, Meme ubija (ili kako se to već zove)

Ja ne mogu da verujem da u našoj državi postoje ljudi koji podržavaju ovu budalu. Kao voli Srbe...eh, kad bi ja voleo svakog ko me je voleo, onda bi navuko svakakve bolesti!

12. Овде
    http://vukajlija.com/forum/teme/28136-raznorazne-vesti-sa-neta

Едит: Мада ће свеједно неко већ отворити посебну тему. Тј. више њих.

13. Uvek je Srbija kriva za sve ! Strašno !

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.