Na današnji dan umro/la je...

1. Игром случаја мислим да и јесте овај човек Параћинац, али ај сад...

2. Шта би са стакларом? Хоћемо ли и њу да сахранимо на теми?

3. Jebem li ga. Jedni pricaju jedno, drugi drugo. Ne zna covek koga vise da prati. Jedni kazu da im je za vreme "stecaja" bilo bolje nego bez, ovi sto su ih otpustili preko FB nesto kao mitinguju. Naravno, to se sve preliva na politicke poene, pa na kraju ti jadni ljudi ispadaju sluge i vlasti i opozicije, a na kraju su samo jebana stranka. Uglavnom, danas sam procitao podatak da je Paracin najgora opstina u regionu i da je u poslednjoj deceniji jedini grad na koridoru 10 koji nije imao ni jednu inostranu investiciju. Doduse, to je razumljivo jer je i dalje zuta banda na vlasti, ali videcemo sta ce ovi Svedjani da donesu. Zasad su odlicni, ali videcemo za dalje.

4. Andre Emmett

Што је најгоре знао сам ко је тај лик, уватио сам га на неком преносу пре 15 година, и гле сад...

5. Brate šta si ti napisao, kakav majndfak.

6. Што мајндфак. Пре 15 година сам гледао неки рандом НБА, и сећам се да је тај лик играо. Од тада нисам чуо за њега, све док нисам наишао на вест да је упуцан прекјуче...

7. Рипчина легендо, хвала.за све што си учинио за србски народ

8. Robert Mugabe pre 3 nedelje, prevideo sam
    crvi ga izjeli

9. Ginger Baker, bubnjar

10. Драгана Трипић. Новинарка. Обесила се. Страшно.

11. Zar nije vucic mahnuo rukom i sve ih oslobodio okova kredita u svajcarcima?
    Znam koji je problem bio al on im je valjda sredio to kao nesto

12. mislim da su samo olaksice dobili neke

13. Mali Isaija Pantić, Željkov sin.

14. saucesce zeljku, tezak dan za partizan, Isaija nece biti zaboravljen

15. Ко је Жељко Пантић у курац

16. Петрући је већ озбиљна глава

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.