Na današnji dan umro/la je...

1. šta sereš ti majmune bosanski čovek dete sahranjuje... a jebo vas Alija nije vas dovoljno jebao

2. Шта сам крив што нисам чуо за ту особу

3. Kriv si sto hulis svetinju suvise su sveti da se bilo sta kaze

4. Covek sahranjuje sina a ti tu ko zna sta radis doruckujes umesto da ne jedes tri dana zbog ovog slucaja partizan je stub ove zemlje.

5. to da ne znaš ko je prodaji nekom drugom, on vam je noćna mora... to kao ja sad kao ne znam ko je ceca, mislim na stranu što me boli kurac za kojekakvu cigansku kurvetinu ne možeš da ne znaš ko je kad iskače iz frižidera, to je uopšte odlika nesigurnih individua i tvrdim da ne jebeš

6. Odlika nesigurnih ljudi je da ne znaju nesto. Uvek nesto novo se nauci. Tako sam i ja isto kad sam rekao da ne znam ko je rock (nabildovani glumac) isto sam bio lazov nesiguran i ko zna sta sve ne. Neverovstno je tesko razgovarati sa poremecenim ljudima. Ja tog roka kao prvo uopste cesto ne vidjam jer nisam mutant koji gleda americke kablovkse kanale kao drugo kako uopste da znam njegovo ime ili nadimak nisam ja njegov verni pratilac. To su takva projektovanja paranoje i debilizmi da je tesko za poverovati do kog stepena sve moze bombas da ide sa svojim blamiranjem.

7. https://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=1366#post_4003008
    Jadni bombas koliko je on zivaca izgubio zbog mene. Sad kad sam ga malo istrenirao poceo je da se koristi lukavijim sredstvima samo krace komentare, uvredljive bez mnogo filozofiranja niti materijala za koji mozes da se uhvatis. Ne ostavlja vise tragove govana i za to se mozete meni zahvaliti trebalo je dosta strpljenja i marljivosti da se dodje do ovog nivoa jeste da jos kaskamo u odnosu na normalne sajtove ali u buducnosti nadam se da bi ovakvi mogli maltene da se iskorene u potpunosti.

8. Ноћна мора може бити само идиоту који је опсједнут глупостима

9. Са претпоставком да је лик нешто у вези цз и парт

10. Бранко Лустиг

11. Пре два дана Дудек, Мартин Сагнер. Готови смо сви. Сви ћемо помрети ове јесени.

12. Milt Palasio - bivsi kosarkas Partizana.

13. Možda u tvojoj glavi ludice

14. Onaj Bane iz 187.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.