Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Po mom proračunu 6'ti put u ovom milenijumu
Još devedeset i neke. Ali vreme je da se to konačno prihvati i da se krene dalje.
sajt
TO LEKSA MAĐIJO!
Prvi si to napiso....
Који Коштуница је реко "Српски фудбал"?
Samozauzimanje
Niko ni da javi pu smradovi!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/c38.0.403.403/p403x403/431680_10151231499804824_1680938028_n.jpg
Умро Слобо Милошевић. Минут ћутања на сајту, одма!
Bila tri minuta srpski...
Umrla Zlata Petrović!
forum
Upravo si sahranio pevaljku...
Zlata PetKović-glumica je umrla.
Zlata PetKović-glumica je umrla.
HAHAHAHAHAHA! Bože me 'prosti!
Ja sam bio klinac u vreme "Otpisanih" i mislio sam da je ona garantovano najlepša žena na svetu.
...Bilo takvo vreme jbg.
Kurde nisam ni bio rođen u vreme Otpisanih, ali se slažem da je stvarno bila jedna od najlepših žena.
najveći mrav.
Umrli su elitni odredi... vjerovali ili ne pobio sam govna.
RELJU U RČ!!! (moja gej priča)
Sve je počelo za moj šesnaesti rošendan , kada sam od tate dobio prvi cd elitnih odreda sa posvetom od Relje. Bio sam ozaren i usplahiren , bio je to najsrećniji dan moga života, bar do tada...
Zagrlio sam oca i snažno ga ljubio u obraze dok mi je srce kucalo kao konju koji naskače na kobilu. Nakon što sam došao sebi i pustio cd na svojoj kul žurci gdje smo svi repovali poznate hitove odreda tata me pozvao sa strane i dao mi kovertu.
Pitao sam šta je to?
Rekao mi je da otvorim i pogledam sam....
Dani su prolazili sporo i polako, svako veče molio sam se svecu da se koncert EO ne otkaže i da mi upoznavanje prođe fino. Ispred ogledala sam vježbao kako ću da pričam sa legendama kada ih napokon upoznam.
Naučio sam sve tekstove napamet i nagovorio tatu da mi kupi široke reperske hlače koje padaju preko pola dupeta. Sve je bilo spremno i napokon je došao dan koncerta. Nisam mogao da spavam ostao sam budan čitavu noć slušajući njihove pijesme i spremajući se za taj veliki događaj.Napokon je svanulo a kritična količina guarane tekla je mojim venama bio sam nervozan kao djevojčica pred prvu menstruaciju. Vrijeme je teklo suviše sporo pa sam popio još koju guaranu. Bio sam pun energije i spreman za repovanje... Napokon me otac odvezao do arene gdje se koncert održavao. Kada smo stigli zastao mi je dah, još nisam vjerovao da ću upoznati svoje idole i da imam tu privilegiju jer je na koncert došlo pola Srbije. Ispred su bili parkirati džipovi sa crnim staklima svi kriminalci došli su da uživaju u ovom velikom događaju. Pričalo se da je Kristijan Golubović (inače kum moga oca ) platio organizaciju pa mislim da sam zbog toga i dobio VIP kartu.
Ušao sam na koncert i sve je bilo čarobno, repovali smo dva sata i bio sam oduševljen. Onda se desilo čudo. Na kraju koncerta Relja je na mikrofon rekao da se popnem na binu jer me vode u bak stejdž da se družimo i da mi daju autograme. Srce mi je zaigralo kao mala srna pustio sam suzu radosnicu i počeo da se penjem. Svi su uzvikavali moje ime a relja me zagrlio i čvrsto stisnuo svojim nabildovanim rukama. Šapuno mi je : ,, Nadam se da voliš grupnjake čekamo te već mjesec dana i samo o tebi maštamo."
Nisam shavatao o čemu priča dok nisam otišao iza bine. ...
Uzbuđenje u meni kuvalo je kao bakin expres lonac,otvorio sam i svijet oko mene je stao... BILA JE TO VIP ULAZNICA I PASS ZA BEKSTEJDŽ. Počeo sam da vrištim znao sam da ću za 5 dana upoznati svoje idole....
Ova priča ima srećan kraj ali samo za mene...za druge ćemo vidjeti... :D
Ušao sam u bak stejdž,svi su bili veseli i ušmrkivali su kokain.
Relja me mjerkao čitavo vrijeme a Vlado mi je ponudio da i ja probam drogu. Odbio sam jer me guarana već uradila i sjeo sam na kožni krevet koji je specialno za njih stigao u arenu. Do mene je sjeo Relja a do relje Vlada. Pričali smo o koncertu i ostalim stvarima a onda se desilo nešto jako čudno. Realja i Vlada počeli su da se ljube o.O... Bio sam u šoku ali njih to nije zanimalo, skinuli su sve sa sebe i Vlada je počeo da puši Relji pokušao sam da pobjegnem ali me lik iz obezbjeđenja uhvatio i zavezao za šipku.
Morao sam da gledam kako se ti monstrumi guze i govore mi da sam sledeći... Onda sam se sjetio da imama nož u čizmama i kamen sa srca je pao. Pustio sam gadove da se trpaju i mirno čekao da dođem na red. Nakon pola sata gledanja tih smećara čuvar me odvezao a oni su krenuli prema meni. zamolio sam ih da budu nježni i pitao mogu li prvo da im popušim, na šta su vrlo rado pristali. Kleknuo sam i čekao da se približe, prvi je došao Relja. Izvadio sam nož i iskasapio mu jaja a potom skočio da stignem drugog gada. Pokušao je da bježi ali sam nekako zabio nož u njegovo grlo i krv je počela da sipa kao voda iz creva. Dok su ležali u lokvama krvi riješio sam čuvara i otišao da pokupim bombe koje sam uštekao u WC-u. Ljudi su još bili u areni a ja sam izašao na binu i zamolio ih da ostanu jer se odredi vraćaju na bis. Svi su bili oduševljeni, a onda je nastao muk i nevjerica donjeo sam glve svih članova grupe i počeo da pišam po njima. Zatim sam pobacao bombe i popbio većinu kretena koji su došli na koncert. Sada ladim jaja na jamaci i čekam da odem u raj jer sam pobio govna i načinio svjet boljim i ljepšim mjestom za život.
THE END!
najveći mrav je zanimljiviji
Umrla majka što je rodila junaka, Slavujka Josifović-Ražnatović.
Niko ni da pomene - umrla je majka hrabrost. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=18&nav_category=167&nav_id=661290