Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Po mom proračunu 6'ti put u ovom milenijumu
Još devedeset i neke. Ali vreme je da se to konačno prihvati i da se krene dalje.
sajt
TO LEKSA MAĐIJO!
Prvi si to napiso....
Који Коштуница је реко "Српски фудбал"?
Samozauzimanje
Niko ni da javi pu smradovi!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/c38.0.403.403/p403x403/431680_10151231499804824_1680938028_n.jpg
Умро Слобо Милошевић. Минут ћутања на сајту, одма!
Bila tri minuta srpski...
Umrla Zlata Petrović!
forum
Upravo si sahranio pevaljku...
Zlata PetKović-glumica je umrla.
Zlata PetKović-glumica je umrla.
HAHAHAHAHAHA! Bože me 'prosti!
Ja sam bio klinac u vreme "Otpisanih" i mislio sam da je ona garantovano najlepša žena na svetu.
...Bilo takvo vreme jbg.
Kurde nisam ni bio rođen u vreme Otpisanih, ali se slažem da je stvarno bila jedna od najlepših žena.
najveći mrav.
Umrli su elitni odredi... vjerovali ili ne pobio sam govna.
RELJU U RČ!!! (moja gej priča)
Sve je počelo za moj šesnaesti rošendan , kada sam od tate dobio prvi cd elitnih odreda sa posvetom od Relje. Bio sam ozaren i usplahiren , bio je to najsrećniji dan moga života, bar do tada...
Zagrlio sam oca i snažno ga ljubio u obraze dok mi je srce kucalo kao konju koji naskače na kobilu. Nakon što sam došao sebi i pustio cd na svojoj kul žurci gdje smo svi repovali poznate hitove odreda tata me pozvao sa strane i dao mi kovertu.
Pitao sam šta je to?
Rekao mi je da otvorim i pogledam sam....
Dani su prolazili sporo i polako, svako veče molio sam se svecu da se koncert EO ne otkaže i da mi upoznavanje prođe fino. Ispred ogledala sam vježbao kako ću da pričam sa legendama kada ih napokon upoznam.
Naučio sam sve tekstove napamet i nagovorio tatu da mi kupi široke reperske hlače koje padaju preko pola dupeta. Sve je bilo spremno i napokon je došao dan koncerta. Nisam mogao da spavam ostao sam budan čitavu noć slušajući njihove pijesme i spremajući se za taj veliki događaj.Napokon je svanulo a kritična količina guarane tekla je mojim venama bio sam nervozan kao djevojčica pred prvu menstruaciju. Vrijeme je teklo suviše sporo pa sam popio još koju guaranu. Bio sam pun energije i spreman za repovanje... Napokon me otac odvezao do arene gdje se koncert održavao. Kada smo stigli zastao mi je dah, još nisam vjerovao da ću upoznati svoje idole i da imam tu privilegiju jer je na koncert došlo pola Srbije. Ispred su bili parkirati džipovi sa crnim staklima svi kriminalci došli su da uživaju u ovom velikom događaju. Pričalo se da je Kristijan Golubović (inače kum moga oca ) platio organizaciju pa mislim da sam zbog toga i dobio VIP kartu.
Ušao sam na koncert i sve je bilo čarobno, repovali smo dva sata i bio sam oduševljen. Onda se desilo čudo. Na kraju koncerta Relja je na mikrofon rekao da se popnem na binu jer me vode u bak stejdž da se družimo i da mi daju autograme. Srce mi je zaigralo kao mala srna pustio sam suzu radosnicu i počeo da se penjem. Svi su uzvikavali moje ime a relja me zagrlio i čvrsto stisnuo svojim nabildovanim rukama. Šapuno mi je : ,, Nadam se da voliš grupnjake čekamo te već mjesec dana i samo o tebi maštamo."
Nisam shavatao o čemu priča dok nisam otišao iza bine. ...
Uzbuđenje u meni kuvalo je kao bakin expres lonac,otvorio sam i svijet oko mene je stao... BILA JE TO VIP ULAZNICA I PASS ZA BEKSTEJDŽ. Počeo sam da vrištim znao sam da ću za 5 dana upoznati svoje idole....
Ova priča ima srećan kraj ali samo za mene...za druge ćemo vidjeti... :D
Ušao sam u bak stejdž,svi su bili veseli i ušmrkivali su kokain.
Relja me mjerkao čitavo vrijeme a Vlado mi je ponudio da i ja probam drogu. Odbio sam jer me guarana već uradila i sjeo sam na kožni krevet koji je specialno za njih stigao u arenu. Do mene je sjeo Relja a do relje Vlada. Pričali smo o koncertu i ostalim stvarima a onda se desilo nešto jako čudno. Realja i Vlada počeli su da se ljube o.O... Bio sam u šoku ali njih to nije zanimalo, skinuli su sve sa sebe i Vlada je počeo da puši Relji pokušao sam da pobjegnem ali me lik iz obezbjeđenja uhvatio i zavezao za šipku.
Morao sam da gledam kako se ti monstrumi guze i govore mi da sam sledeći... Onda sam se sjetio da imama nož u čizmama i kamen sa srca je pao. Pustio sam gadove da se trpaju i mirno čekao da dođem na red. Nakon pola sata gledanja tih smećara čuvar me odvezao a oni su krenuli prema meni. zamolio sam ih da budu nježni i pitao mogu li prvo da im popušim, na šta su vrlo rado pristali. Kleknuo sam i čekao da se približe, prvi je došao Relja. Izvadio sam nož i iskasapio mu jaja a potom skočio da stignem drugog gada. Pokušao je da bježi ali sam nekako zabio nož u njegovo grlo i krv je počela da sipa kao voda iz creva. Dok su ležali u lokvama krvi riješio sam čuvara i otišao da pokupim bombe koje sam uštekao u WC-u. Ljudi su još bili u areni a ja sam izašao na binu i zamolio ih da ostanu jer se odredi vraćaju na bis. Svi su bili oduševljeni, a onda je nastao muk i nevjerica donjeo sam glve svih članova grupe i počeo da pišam po njima. Zatim sam pobacao bombe i popbio većinu kretena koji su došli na koncert. Sada ladim jaja na jamaci i čekam da odem u raj jer sam pobio govna i načinio svjet boljim i ljepšim mjestom za život.
THE END!
najveći mrav je zanimljiviji
Umrla majka što je rodila junaka, Slavujka Josifović-Ražnatović.
Niko ni da pomene - umrla je majka hrabrost. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=18&nav_category=167&nav_id=661290