Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vintage Huperov poster Alabina Ištar čuva se
bio top onaj hit J ML ML AAA J ML ML AAA
Brt pa dovoljno je da negde nešto piše kako bismo poverovali da je to baš Čola izjavio i da je baš bilo tako, šta tu sad ima nejasno. Realno možda ta gej publika nije tako mala pa mu menadžer pustio buvu, da se bolje prodaju ploče. Nemo da se mešaš u biznis.
Ajde jebote, ako je iko u bivsoj Jugi jebo grupi devojke to je Cola. Nego zavidni pajseri izmislili da je derpe.
Ma izjavio je gde nije, cak se i branio da su mu nalepili to da je homic jer svakom se nesto mora nalepiti a njemu nisu imali sta drugo posto je cist
kad nemas sta onda je gej sig
Nakon činjenica da su Džastin Biberi i Timbelejci strejtovci, a Kevin Spejsi nije, mislim da više nemamo pravo da se sa sigurnošću bavimo tom tematikom.
evo rvati ga spinovali
Ovo iz teksta meni vuce da je neko silovo colaka a ovaj se posle lecio po rusijama
udjem na sajt cara i vuzi
pakao jebeni, idem da se okupam
иди брате време је није зима да се купаш само једном недељно сад мораш свака три дана жега убија
haha eo ga kikibas sad kad je djanimir popusio u svim kvalifikacijama moze se mirno na sait
kupanje el to onaj fenomen kad sednes u kadu pa se polivas iz neke case preko glave
evo ga donbas dobuju li rakete po glavi xe xe
bombas kad si već tu šta misliš toyota yaris ili neki pežo kabrio
домбаш додлује
donbas lol
Tulsa Dum :(
Da, dao je glas i Dartu Vejderu.
Ma to nikad nisam voleo ni kao klinac, za mene je on Tulsa Dum