јер пишете глупости те фантазије сад је чола геј аха чек има 2 деце и жену 25 година значи латентни је геј ал није имо рибу до 30е а онда је геј ал је јебо абба плавушу е онда сиг није геј мани ме фантазирања и глупости
ја претражио реч архипедер избацио ми 1 резултат неки сајт ГЕЈ СЕРБИА и као колико сте дуго па три тачке ахахах нисам читао и кликнуо
елем алабина група а певачица нека израелка ишхтар тако нешто
U borinu čast i ime
не знам имена заб сам ал мислим да се спомиње она плава тае лепша мени
to su bia glowniggers pustili da se ne bi sumnjalo da je gejčina
zapravo ga kecali ona dvoica
bolja narandzasta bila u prajmu
аа сад су и она двојица гејови иако су били у вези са ове две из групе
pa ta dvojica su maskote neznam el su bili dinu dana u brakovima sveukupno al ceo kontinent popio pricu kako su to skladni bracni parovi lol
па плавка била у вези са овим 10+ а ова друга око 5 значи промашио си за само 15 година
vuzi zašto ti je toliko bitno da ta tri očigledna pedera ne budu pederi?
11 tacnije al isti kurac
па ти нас увлачиш у ту твоју психозу лупетања сацу сви гејлорди ајде молим вас
ne eskiviraj nego odgovori na pitanje
јер пишете глупости те фантазије сад је чола геј аха чек има 2 деце и жену 25 година значи латентни је геј ал није имо рибу до 30е а онда је геј ал је јебо абба плавушу е онда сиг није геј мани ме фантазирања и глупости
Understandable, have a great day.
jebo je tu plavu ko mijat sto je jebo alabinu mojne se lazemo
Ко је алабина
ona plava opaaaa
jbt ne zna ko je alabina, prajm prepicka na poluvremenima zlatnog lacia
https://i.imgflip.com/92du8g.jpg
Inace ripcina za Boru, koliko god mi se zgadio onda sa SNS incidentom, ne mogu i dalje da zaboravim sve godine dok ga jesam slusao i podrzavao
ja sam arhipeder onda
ја претражио реч архипедер избацио ми 1 резултат неки сајт ГЕЈ СЕРБИА и као колико сте дуго па три тачке ахахах нисам читао и кликнуо
елем алабина група а певачица нека израелка ишхтар тако нешто