a sećam se da mi je delovao dosta dobro, mada mi je mutna radnja sad, davno gledao.
Morisona je preglumio, članovi benda su se bunili jer je Stoun malo preterao ali film je generalno predobar, mitološki (Kilmera da i ne pominjemo). Takav i treba da bude film o Morisonu. Posle zamalo prso bio skroz jer nije mogao da izađe iz uloge mesecima, morao na terapiju da ide ozbiljnu. Val bio preopasan glumac, faliće mi.
Evo koko vidim suosnivač je beogradskog kruga (smrdi na drugosrbijanstinu)
Iako nikad formalizovan, Beogradski krug je ostavio dubok trag kao glas savesti u mračnom vremenu. Njihov stav je kasnije postao temelj za mnoge nevladine organizacije i inicijative za suočavanje s prošlošću, poput Fonda za humanitarno pravo ili Inicijative mladih za ljudska prava.
Да смо Јуден, где би нам крај био, можда тамо негде кад окупирамо целу бившу ЕХ-ЈУ и ове Бугаре, Хабсбурге и Албанце.
То све уз владавину са браћом Румунима.
Ovaj film se nekako ne pominje, Salton sea
https://www.youtube.com/watch?v=hvkGhYkF2nw
a sećam se da mi je delovao dosta dobro, mada mi je mutna radnja sad, davno gledao.
Morisona je preglumio, članovi benda su se bunili jer je Stoun malo preterao ali film je generalno predobar, mitološki (Kilmera da i ne pominjemo). Takav i treba da bude film o Morisonu. Posle zamalo prso bio skroz jer nije mogao da izađe iz uloge mesecima, morao na terapiju da ide ozbiljnu. Val bio preopasan glumac, faliće mi.
Лео БенХакер
ne znam lika znači nisam mator
Filip David. Šteta što nije dočekao da vidi pad ovog bezumlja, zaslužio je toliko.
Jes baš bi ješa bio presrećan da procvetaju srbalji
ti i takvi su nas i saranili najvise
Ма јеше наша браћа најача, треба њих да цимамо да нас штите реално.
da, i nato i rujani. O žutaćima da ne pričamo
Ne vređaj uspomenu na velikog pisca i divnog čoveka.
Ako može u kratkim tezama po čemu je divan čovek?
Evo koko vidim suosnivač je beogradskog kruga (smrdi na drugosrbijanstinu)
pametnom dosta
Bili su jedni od retkih u Srbiji koji su otvoreno govorili o zločinima u Srebrenici, Vukovaru i drugim mestima, dok je većina ćutala ili negirala.
Pružali su podršku opozicionim pokretima i nezavisnim medijima poput Radija B92, „Vremena“, „Republike“, itd.
soroševac 1/1 confirmed
još jedan u nizu zabrinutih ješa koji brinuo o srpskom narodu i njegovim nedelima predstavljajući se lažno kao Srbin.
ofc melke da neces dati smislen odgovor na ovo jer si naivan ko mejmun
Mi smo krivi što se ne pravimo da smo Jevreji Seltik smajli
Да смо Јуден, где би нам крај био, можда тамо негде кад окупирамо целу бившу ЕХ-ЈУ и ове Бугаре, Хабсбурге и Албанце.
То све уз владавину са браћом Румунима.
Никола Покривач.
ПУМ