Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://www.youtube.com/watch?v=QQnM9OcJ8tw
ПУМ
почивај у миру мистер сквилаци!
Radmila Živković, glumica.
Rip in peace
јбт саањао сам да је умро ратко младић није ми било добро кацам се пробудио
и у сну гледам негде вест умро ратко младић и наравно улазим на вуку да мењам аватартар и ставим његову слику пошто имам колекцију фотки да имам..
Daj mi tu kolekciju da ti se poserem na nju
Hahah
Pristajem na menjazu sa pliduom za nasera
поздрав за све муџахедине
плиду немо се срдиш на младића што ти узео пола државе јбг увек имаш алтернативу да кибнеш у саудијску арабију
Ne znam sta pliduu smeta ratko koji k
па убио му брата муџахедина
а можда их је и насер убио нејасно је сад
Ma bzv vise puta je rekao da je posleratno dete ne vidim sta ga tangira tamo neka proslost
Ја тек сад видим колико син личи на њега.
Plidu izvini druže, ali mora i ovo da te pitam.. Sam se nameštaš, šta da ti radim. Ima li neki tamo vaš da je uključio mozak i da umesto Mladića i ekipe mrzi malo (i) Aliju? Samo treba stvari na papir da staviš: nudili su mu i Sloba i Karadžić sve šta je hteo samo da ne pokušava da stvara nezavisnu BiH, ali ovaj je išao na varijantu, nezavisna BiH po svaku cenu!
Da me odma' maneš s idejama kako bi Srbi poklali sve što nije pravoslavno u toj zajedničkoj varijanti, jer svi muslimani u Raškoj vas momenatalno demantuju.
Ovako, em bismo verovatno rešili Hrčke i mi i vi za malo duži period, em bi tona ljudi bilo još živo.
Zašto bi Bošnjaci u Bosni ili generalno svi ljudi koji su bili probosanski orijetnisani tokom raspada Jugoslavije pristali da sutra budu manjina u Srboslaviji ?
Bukvalno bi i vi danas imali više problema sa nama nego što sad imate u svakom slučaju.
Nije imala tadašnja Jugoslavija kapacitet, volju i način da više drži te entičke skupine okupljene oko jedne ideje najprije zato što je ta ideja smrću Tita umrla sa njim.
Ovo sve govorim od momenta kada je djavo odnio šalu i sve otišlo u kurac. U nekim drugim svjetovima ili prosto u nekim drugim tokom stvari, o tome bi mogli razgovarati.