Na današnji dan umro/la je...

1. Ne znam pepsi, prije 2006 ne znam nista sta je bilo na internetu jer tad smo uveli normalan internet s modemom. Platis ono paket ograniceno gigabajta al opet ne mozes potrositi. Ta neka prica bila.

2. Pliduu el znaš šta je commodore 64??? Amiga?

Pliduu el znaš kako je jebati kroz svinjski kurton od debelog creva?

Pliduu el znaš da su nekad žene rešavale trudnoću guščijim perom???

3. Pliduu el znaš da je nekad bilo sramota vršiti veliku nuždu ukući glupanderu mali

4. iskr od svih telekomunikacija prvi je pomerio msn mesindzer, prva dobra stvar koja se desila

5. A jel? zato vi po vojvodini imate poljske vecee i danas

6. Jeste, msn je zakon, tu sam se prvi put dopisivao sa simpatijom

7. A jel? zato vi po vojvodini imate poljske vecee i danas

vidjao sam nase gastoze koji to imaju kao mast have uz novi objekat. Znači sve novo fensi poljak kuća prilaz sve top

nisam sig za poreklo, mada u voši i nema toga toliko

8. RIP za sve to navedeno

9. Hahah pepsara gospodin rodjen kad je tita žignula noga, zakacio je sve i praskozorje interneta i propast jugoslavije sta ti je dingospow

10. Plidu evo ti za dusu da drkas, znam jednog naseg bosninijanca koji doco u kikinde, bavi se svercom ozbiljnim

uveo me u kucu sve da mi pokaze kako je dosao i zavrsio sve, u jednoj od soba stoji bista sa titinom vuglom

modz i pepsi da drka nema problena, vido sam to svojim oćima samo tad

11. Za malo i one studentske proteste od '74-te. Da ih sve sakupim u album.

12. tip lika koji je reko divi ovu bembaru ne smem sa tim u italiju čim vide nas četvoricu odma nas zaustave, zato sam uzeo ovu crnu čkodu

13. Haha joj cak sam i ja zakacio te biste, bile ono kao pozlacene al gulila se ona farba haha

14. haha znas o cemu pricam jebem te, al uveo me to mi pokaze kao neku vrstu svetilista, ofc da je prostorija pored toplotna pumpa koga boli rac

15. moramo pepsiki da nabavimo ovakvu jednu titinu glavudžu, moyda ima necto na temuu

16. Oronuo mi poljak, radi poso al star je prastar, dedin, moram da napravim nov, mislio sam o tome pre par dana. Treba svaka avlija da ima.

17. Ako zivis na selu sto da ne, ne moras srat u njega, ponekad baciš piš (ona tvoja spika da trošimo 5 litara vode da otjeramo govno) . Središ ga onako malo prefarbaš u neke lijepe tople boje kao skandinavci sto sve farbaju, ne mora kod nas sve bit oronulo truhlo

18. Ako zivis na selu sto da ne, ne moras srat u njega

pa i služi za sranje, jok ćeš zbog jedog piša da se gušiš kad imaš kadife pored koje valja politi

19. fino nađeš neko gradilište tokom noći kada se građevinci rasprde i uđeš u njihov portabilni vece ako želiš da osetiš kakav je otprilike osećaj bio, samo što fali čučavac. tako sam ja onomad pijan ušao u jedan takav da se olakšam i kada sam video i pomirisao unutrašnjost, odmah su mi se vratile uspomene iz detinjstva. ipak sam opalio fotku (nisam bio pri sebi) pa pišao i u međuvremenu je počela kiša da pada i bio sam mokar kao pička kada sam se vratio kući oko ponoći.

https://i.ibb.co/Q38PG0XS/20250508-233831408.jpg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.