Na današnji dan umro/la je...

1. Мало речи треба да се љубииии

2. Умро је неки рокер који неодољиво личи на Ерика Клептона, ја се прекинуо, мислио сад ће смак света.

3. Državljanin Srbije utopio se u Grčkoj kod Soluna

ovo je pored "rikno tokom seksa" jedna od best buy opcja za završnicu
    Gde je umro: na moru awww

4. Да брате, надреално. Иначе планирам да летујем у Грчкој и кад год прочитам сличну вест помислим - ја сам следећи... Или - овако ће и мене да читају у новинама и слично.

Иначе нисам знао да је умро Маказа. И није ми јасно како неко ко је преживео девет атентата може да умре...

5. Теренс Стамп, пре пар дана.
    Сећам се да је био разматран за Бонда пре једно 50-60 година.

6. Ljubiša Milić, 1/7 Sedmorice Mladih.
    Mislim da je Jova Radovanović jedini ostao živ.

7. Да, бар ови који имају википедију су мртви осим Јове.

8. Onaj Indijanac iz Ples sa Vukovima i Maverika (sa Mel Gibsonom)

9. Армани Ђорђо, РИП легендице.
    Ако си био код Епстина не бој се, сазнаћемо ускоро, а, и мртав си, па те заболе.

10. bio sam ubedjen da je taj mrtav fazon 30godina

Stae sa hugo bosom i gospodinom balencijagom?

11. Хуго Бос премрео у време Нациста, дошли му главе, а сењор Кристобал умро тако пре 50 година.

12. prekjuče je bila ravno godina dana od kako je vlasnik usmrtio sajt svojim debilisanjem.

13. РИП Вујаклија

14. Aron Remzi dao go pre neki dan, odma umro neko poznat, ovaj put Armani lolo

15. Јбт Ремзи пропо пре 10 година

16. Британци га наравно дизали у небеса ахха

17. Јел жив Ерик Абидал или не?

18. јавите ми обавезно ако Ремзи да гол, да се склоним негде на сигурно.

19. Боби Редфорд РИП ЛЕГЕНО!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.