Poslednja vremena nisu zadnja, već prednja vremena (ono što je ispred nas)
Kad tako pogledaš - mi smo zaglavljeni u srednjim vremenima.
Dok ne dodju poslednja.
“Na kraju će sve da bude ok.
Ako sve nije ok - onda još nije kraj”.
Умро оснивач онлифанса, хвала овом добром човеку за све што је урадио за човечанство
nije osnivac vec je kupio od nekih govana davni dana lol
Ма добро како год имао је нет ворт пет милијарди
Хиљаде и хиљаде поштених жена домаћица га куну и проклињу сваког дана.
Kažu da su te onlifans tindare u masi slučajeva saznavale da su im neke od mušterija ujaci, stričevi, teče itd. Tek tamo negde kasnije naravno.
Па штае броблем, она се јавно даје, они плаћају, мирна бачка.
Чекамо да деца мирјане пајковић виде маму како је жЕнСтВеНа
И лова остаје у породици. Где ћеш боље...
Тако је, иде у круг
На заласку данашњег дана, уземљио се Биба Струја.
bio onaj neki serijal kod sten lija superheroji, tu sam prvi put video bibu struju. Posle sam skontao da je uredno gostovao i kod minimaksa i tako to. Msm da je čak u parovima bio lol
al legendica def, ovo što se kašike lepe ljudima na kožu teška kurcinela šta je biba radio sa jezikom i sijalicom
Биба је био и на оном британском таленту рецимо, занимљив феномен свакако, нек почива у миру.
neka uzemljenje bude kvalitetno rip
Jesu li do krajja skontali šta je bilo sa njim, šta kaže nauka? Drugarov rođak iz NS Kareli je jeo staklo, čašice, sijalice...Imao nenormalnu kiselinu. Kladio se bio sa čovekom da će pojesti 100 prženih jaja, čitava fešta ispala, izneli smederevca na dvorište, lik prži jaja, Kareli jede i tuče vinjak istovremeno. Kad je pojeo 50 čovek izvadio keš i dao mu, u fazonu ok ne moraš više, verujem ti.
što se struje tiče (to bilo na ovim nac geo) bio debolokožac imao suvu kožu nije porovodio elektricitet fenomen vrlo redak ali desavalo se
Вуче, не буде тако септичан.