Prijava

Амер српског порекла кога је трамп драфтовао да буде амбасадор америке у србији још пре годину дана, наравно никад није дошао у србију.

Уљана Семјонова

РИП
Ако се не варам, никад доказано да је силовап ону глумицу.

Ко ће сад да нам силује глумице?

Валентино

(али не онај што склапа окице)

Синиша Вуцо·pre 2 sata

Ко ће сад да нам силује глумице?

Лечић?!
Пази има доста 'блокадера' међу глумцима, наместиће некоме да је силоватељ јако лако хаха

РИП
Ај каће Келвин Клајн думре јбт

Комшиница Мара
Кажу да је за њом уздисао цео наш сокак (кад је била млада)
ПУМ

3 недеље нема поста на овој теми, шта је бре ово?

Љиљана Павић
Татјана Јечменица, тенисерка, саобраћајна несрећа.

Ova ječmenica kolko sam pročitao omašila skretanje pa krenula u rikverc naišla direkt na neki šleper otpozadi

Zamalo nas pobio njen bivši muž mislim 2011. ušao frajer u klub sa pištoljem i krenuo da puca redom...Mi što smo bili u šanku legli dole (ja čučnuo lol), on prebaci pištolj u šank, uperi u nas, nema metaka više...Peđa Mijatović bio u separeu 5 metara od nas bukvalno, ustaje kolega što je radio sa mnom mrtav ladan (isto crnogorac) i viče na Mijatovićevog telohranitelja - šta si se ukipio nema više metaka, upucaj ga, alo, prazan je, upucaj ga bre.

lol jak dogadjaj bio

evo pisu da su bahatovićevi kumovi, sps lojalisti

Pričaj jbt melke to su te priče koje nekolicina doživi da vidi i oseti iz prve ruke

Mislim, šta je bilo dalje, ko je taj bajče i što to bilo ajde

Ребесанса вукајлије је почела

Nakon što je Stanića udario drškom pištolja u glavu, Radenković je seo za šank i, prema rečima očevidaca, naručio pivo. Tek kada ga je popio, osumnjičeni je napustio lokal i pobegao.

melkore esi gospodinu natočio pivo priznaj lol

https://www.blic.rs/vesti/hronika/predao-se-policiji-posle-pucnjave-u-diskoteci/jz5se9v