Prijava

Ovo sa pivom sam pročitao sutradan, i od tada još samo jednom otvorio novine da listam. Mada koliko se sećam mislim da je tražio pivo od nekoga. C, setio se da ima još jedan šaržer i krenuo da vija nekoga po tvrđavi i puca na njega...

Cela priča je - taj degen je robijao sa ovim Tešom, imali su nekakvih razmirica, i valjda rešili to nedelju - dve pre pucnjave. Bio dobar petak, brdo ljudi, međutim ovaj došao nadrogiran ko somina, pio, maltretirao ljude...A ušao preko drugara što je radio na vratima. Na kraju ga taj drugar izveo i zvao na ferku, iznabadao ga, ovaj otišao kući po oružje i jbg. E sad i njemu ispalo jako veliko jbg jer šef obezbeđenja bivši sajevac,Batin čovek, još mu je prethodno nešto valjao...Ovaj to sve nije znao. Bio sam tu sutradan kad ga je ovaj zvaodok je bio u bekstvu, ono, nije mu bilo svejedno. + je spakovao na robiju neke ozbiljne ljude prethodno, tako da nije mogao u ne znam koji sve zatvor da ne bi izgubio glavu. Ne znam šta bi do kraja sa njim. Srbija...

Sl. vikend dobijemo kao pandure da tu bleje i da se gosti kao malo vladaju kad ih vide. Ova trojica se napili ko svinje, zaglavili do 8 ujutro, jedva smo ih napolje izbacili. Napolju povadili pištolje i krenuli da pucaju jedan na drugog, međutim toliko su bili odvaljeni da su se ispromašivali...2010. bilo.

'Ladno si radio u ovom snobovskom restoranu :)
Uvek sam se pitao da l' tamo ide neki običan čovek ne piće.

čuš snobovski restoran hahahahahah, nije to ono gde ide aca šiptar

Pa i on bi garant tamo iš'o da nije onoliko otvoreno. Bukvalno si vidljiv iz celog grada dole

nešto si pobrkao, ovo što melk priča rupetina bukv

Pa jedino da je ona terasa gore (to na šta ja mislim) nešto skroz odvojeno. Mada bi bilo čudno da je jedno ispod drugog i da nema veze jedno s drugim.

šiptar je jeo na terasi, ovo jeste ispod lol

bukv se vidi na ovoj slici iz tih vesti
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ob1k9kpTURBXy9mNWZlYWIwMGI5ODYxMTI3ZGU1MWY1ZjBkNGUxNTM5Zi5qcGeRkwLNA1IA3gABoTAF
i nema veze jedno sa drugim al nemoj da naprednjaci vide ovu prepisku ima lift ugrade

Ako nas sve poubijate od koga ćete krasti

Đave što se tiče - najružniji lokal koji može da postoji + pregužva laktaju te u bubrege sa svih strana + preskupo + sranje atmosvera

ALI

imaš čoveka na vratima koji selektivno pušta ko sme da uđe unutra jer to je, pazi sad,

klub za odabrane

i ljudi naravno žele da uđu po svaku cenu i osećaju se odabranima...