Prijava

Mislim da su gta i hitmen 5 jedine igre zbog kojih bih se iznervirao ako ne bi mogao da ih pokrenem.Ako bude optimizovano ko max payne 3 biće dobro to leti kod mene.

Sto se tice fizike nemoj da brines, bice vrhunska, verovatno ce voznja biti malo arkadnija.
Odigraj episodes from liberty city ako vec nisi , posto su mislije mnogo dinamicnije i pune akcije.

Ako nemas karticu od 1GB GDDR-a, ne treba ni da razmisljas o Petici.

imam GTX460 , mislim da nece trebati vise zato sto se vise oslanja na procesor.

Zvanicno je objavljeno od strane R* da igra izlazi na prolece za konzole, dok za PC platformu trenutno nemaju komentar. Verovatno cuvaju bulju zbog prodaje na konzolama, ali bar su okacili par slatkih artova i ovaj put.

Ovde imate detaljnije tekstove, samo prevedite stranicu na engleski, posto je sve na ruskom.

E ovako, red je da ja izložim svoje mišljenje jer sam mnogo puta prelazio sve GTA igre od trojke na ovamo. Dvojku sam igrao malo, ali ne sviđa mi se ono pošto je snimano odozgo.

Trojka ima dobru priču, radiš za glavne krimose u gradu, od kojih većinu i ubiješ na kraju, reč ne progovoriš, atmosfera je vrh, igra je znamo svi bila neka prekretnica u svetu video igara. Mana: nema mapu, ali mi koji smo više puta igrali, imamo mapu u glavi.Radio je ok.

VC: Za mnoge najbolja GTA igra. Lep svet, priča dobra, likovi, sve sve, jedino što je jako kratka, nije teška (sem malog helikoptera i nekih aviončića, ali kad uđeš u štos i to je lako). Ima mapa ali je VC mali. Radio stanice jebu!

SA: Najveći svet, najviše misija, ubačena gomila stvari kao što su šišanje, farbanje, tetoviranje, bild(ov)anje. Nova vozila, oružja, blabla. Ok je priča, puno misija, ima i nekih zamornih (aviončići helikopteri i govna). OGROMAN SVET! Možeš da plivaš! Konačno ne umireš kad upadneš u jebenu vodu. Mana: Radio stanice ne mogu da se porede sa VC, ima par dobrih pesama, ali većina, kao i tokšou programi su govna.

Četvorka: Prednost: grafika, fizika i Srbi, rokaš Šiptare i Ruse (nekome je to mana, meni se sviđa, smučili su mi se i Rusi i naši rusofili). Imaš mogućnost izbora tokom igre, mada svejedno se sjebeš šta god da odabereš. Mana: ne možeš menjati facu svom liku. Dakle, Niko je neobrijan, kratko podšišan i to je to, ne možeš da utičeš na njegovu ružnoću. Dalje, mali izbor odeće, neke mnogo bednije geteaolike igre imaju mnogo veće mogućnosti. Ok, nije to Sims, ali nije ni obična dečija pucačina, treba da predstavlja kao jedan ceo svet, treba da ti da mogućnosti da menjaš svog lika, da ga unapređuješ. Ali zato su uveli internet, ali misije vezane za njega su govna, takođe jebena televizija koja je sranje, ali zato ti zauzme 2 GB. Još jedna mana: nema veze sa prethodnim delovima, a ipak je tu Lazlov šou na radiju. I da, likovi su loše urađeni. Darko Brevic koga na kraju uhvatiš izgleda kao zapušteni Niko. Žene koje imaju bitnije uloge u igri izgledaju slično: Kejt, njena majka, još neka ne znam kako se zove, dalje većina tih žena su građene isto, dakle mršave, nikakve, bez guzice, pogrbljene, kao Mišel, dakle ima jako mali broj modela. Sve u svemu, da to nije bio nastavak GTA serijala, da nije Srbin u glavnoj ulozi (ok to mi nije mnogo bitno), ne bih ni igrao. Ovako sam igrao više puta, ali opet mi je ovaj deo jedan od slabijih. Znam da imaju još 2 epizode i da će izaći petica, ali neću to igrati sem ako baš čujem da je mnogo dobro i baš vredno igranja.

Ја највише волим Сан Андреас, некако имаш много већу слободу него у четворци. Четворку сам такође играо само због Србенде.

Radio stanice ne mogu da se porede sa VC, ima par dobrih pesama

Мени рецимо СА има најбољи саундтрак.

Бај д веј, изашла је нова илустрација за петицу
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/21785_10151156169094495_795055378_n.jpg
По најавама, трејлеру, сличицама и тим курцима, чини се да ће ово бити најбоља игра из ГТА серијала...

nisam se nikad ložio na gta, osim na keca kad se pojavio, pošto sam tad imo neku dvojčicu komp.
a teo sam prošle godine i četvorku da igram, al komp ne može da podnese.

Е, а јел имао неко проблем са ''drunk cam-om'' у четворци који изазива лош крек?

Ја у Сан Андреас убацивао своју музику, ко их јебе. Пичим пустињом на чоперу и бије Јашар. ♥

Е, а јел имао неко проблем са ''drunk cam-om'' у четворци који изазива лош крек?

jel to fazon - šljaka sve kul, pa onda par sekundi fale boga oca frejmova, pa opet šljaka i takjo u krug?

Igrao sam i ja sve to + onu epizodu sa bajkerima. Ne volim bajkere, ali je stvarno dobra prica. I ima par misija u kojima pravis klasicne sacekuse. Namamis lika i onda vas 10ak otvori rafal na njega.

jel to fazon - šljaka sve kul, pa onda par sekundi fale boga oca frejmova, pa opet šljaka i takjo u krug?

Није, то ти је оно кад ти се дрма камера ко луда, не видиш ди бијеш, све се клима, баш ко да си пијан + не можеш нормално ни да возиш, сам даје гас и кочи кад се њему прохте, не мош дутичеш на то... Пробао сам пешес различитих крекова, ал' ми ниједан није решио проблем, тако да Четворку нисам ни играо.

Vid petice, znači glavni protagonista će biti još ružnije od nika, wow. Tera kosu preko ćele, vidi mladeža, ček ček, jel to Karić bez brkova?

Grešiš, to je CJ, njegova prva verzija. Naime, Groove street je furao prvo narandžastu boju i zvao se Orange Groove Street, ali su kasnije promenili da nose zelenu. Ostatke te prve verzije možeš viđati po gradu u vidu grafita Orange Groove Families
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100217081214/gtawiki/images/0/08/Orange_Grove_Families_Graffiti.jpg
I takođe po OG Loc-u, OG je za Orange Groove.
Što se tiče ovog lika, košulja i kačket su u igri zelene boje, mada ovu konkretnu narandžastu košulju možeš naći u Las Venturasu, koliko se sećam. Lanac i naočare možeš kupiti takođe, kao i brčiće :)

Tako da, verujem da je onaj gore novi GTA lik, jebote upravljaćemo Bogoljuba Karića :)

'ладно нисам знао да је главни лик Србин. Гдје ја живим јеботе?
По мени најјачи је Сан Андреас јер има готивнију графику од Вајс Ситија. Плус што можеш да пливаш, а прича је дужа. Ја бих волио да направе неку екстензију за Сан Андреас, пошто нема готивније ствари него бити црнац (осим бити Србин) .

Pa možeš biti Cigan, ako instaliraš GTA Srbija :)