Pitajte moderatore

1. Дефиниције које оцениш, се аутоматски бришу из десне колоне :)

2. ocenim 90% definicija, i mislim da sam sve ocenio iz tog perioda, ali ne vidim ni na liniji kad pritisnem definicije...

3. ne desno, nema ih uopste kad popakujem definicije po vremenu definisanja. ne vidim definicije za sat vremena... mislio sam da nije samo moja obrisana sto i ne bi bila neka steta posto sam samo na brzinu izdefinisao vise kao odgovor na ban-ovu defku koja mi se nije svidela ali nema ni jedne

4. Не знам о чему се ради, код мене је све у реду.

5. Нису дефиниције обрисане него није ни било дефиниција у том временском периоду о којем причаш. Пратила сам ја и баш сам се зачудила.

6. vidis definicije koje su definisane izmedju te dve koje sam naveo?

7. Не. Нема их. Није их ни било. Можда само једна која је обрисана., и у гробљу је.
    Да, то је твоја:
    http://vukajlija.com/pravoslavci-budisti-katolici-muslimani-hinduisti-taoisti/86049

8. pih i tako je nisam lepo sastavio da zvuci kao definicija...

9. Ako može da pomogne evo c/p iz današnje arhive. Vidi se da između 18:35 i 19:36 nije bilo aktivnosti. Ali isto se dešava i kad su definicije obrisane, ne nalaze se u arhivi. E sad šta je uzrokovalo sat vremena praznog prostora treba videti. Možda pogledati groblje i pogledati taj vremenski period.

18:20 14 Youtube trka
    18:31 15 Let 666
    18:35 13 Žena koju moraš da voliš
    19:36 9 Fatalna privlačnost
    19:41 8 jen, dva, aaa test

Edit: pogledao sam u groblju. U tom periodu nije bilo brisanja definicija. Ovaj luft je rezultat neaktivnosti.

10. Kuvajlija,skuvaj nam ti ponešto...
    Ceo dan se pije neka rakija,pa da malo zamastimo...

11. Ko me to hejterisao danas?

12. Popusio sam 4 minusa, generalalno bio bih licimer ako bi se zalio i za 40, nego mi ih neko nasuo za 2 min a nisu u zmiji te def, bar ne sve, ako je dao neki regularan autor, ok, al proverite, ako je da ih je dao neki dupli IP, cisto iz principa, pijan sam pa ako nije prob da se pozalim da ga modovi regulisu, dok nije pustio krila da ne kazem muda.

13. Oće li se meni ikada skinuti ovo hater??? Stoji tu već duže vreme, mislim da sam shvatio lekciju xDDDDDDDD

14. Boxy a koga si hejtovao? :)

15. ali i dalje ne volim c/p :)))))))))))) samo ću se truditi da me sistem ne zapazi :DDDDDDDD

16. Ja bi da pitam moderatore, ako nije problem specijano za MOTIKu da ugrade alko-test da ne moze da se loguje na Vukajlija}u, kada je pijan. Nadam se brzom i skorom odgovoru...

17. Мотика могу да ти обезбедим хладан туш и канту леда ако желиш.

18. Je l' moze neko, meni pametnoj, da kaze kako da promenim ovaj jbni nadimak?? :(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.