Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
пошаљи ПВТ оном чики са именом Каизен. Он ће то да ти одради про-боно:)
:D Hvala, hvala
mislim da sam hejtovan
hakovan sam :)
Motiko, ja ne znam da li sam ikada trezan bio na Vuki :)
Ustvari, ne secam se kad sam poslednji put inace bio trezan...
Jeste pogledali moj slucaj
Вуле, колико ти поена отприлике фали?
sinoc mi je falilo oko 20, mozda 15. Sad stvarno ne znam ali mislim da opet fali jer sam pisao neke definicije pa nemam orjentaciju. Ali mislim da fali. Naslucujem ko je!
Немој ништа да наслућујеш. Сад истражујем...
Ништа нисам нашао. Макар не код оних који су те најгоре оцењивали.
Него, напиши ми на ПВТ то што си наслутио.
vukasine, sredio sam to. dzimi, ne mora da se mucis.
Ma nema veze. Jebes 20 poena nego sam prijavio posto je bila raspravka na definiciji pahomije koja je vidim obrisana pa reko da nije neko od neistomisljenika.
ne fali ti vise nista vule. sredjeno je.
Не би да спамујем тему, само да се јавим да сам жив, и да сам провалио ко ме хаково :) Живели
Једно питање, верујем да већ има одговор, ал ме мрзи да копам. Ког датума је најављен нови интерфејс сајта, тј. нова Вукајлија?
Kрајем августа :)
Најављен је 21.06 ЗА 22. август. :)
Čim bude, neće prije. :)
Celt kad si rekao da ne fali opet je falilo a sad sam pao jos za desetak
znaci za ova dva dana radite sta ocete,definisite koliko god mozete,spamujte,hejtujte,glasajte,cetujte jer iz pouzdanih izvora znam da kada Kaizen bude pustio u rad novu verziju,vukajlija ce se automatski samounistiti i izbrisati................