Pitajte moderatore

1. šta je bilo sa onom igrom imitacije članova? ne mogu da je pronađem, jel izbrisana, pošto zaključana nije?

2. Ne'de se zametnula.

3. OJEKTIVNOST ILI SOLIDARNOST?
    Nisam uspeo da odgovorim na kritiku pa to činim sada i pitam ostale moderator i MarijanuP.
    http://vukajlija.com/avatar/86766
    @ MarijanaP, nije mi bila namera da nikoga vređam pa čak ni da uznemirim. Ja više ne delim ni minuse. reagujem samo ako mi se nešto sviđa. Ako ne produžim dalje. Ovo gore je definicija po svojoj formi i ima izvestan kvalitet. Mislim da nisam izneo tvrdnju već sumnju. A za iznetu sumju se ne može odgovarati ni pred sudom. Mislim da su sve nedoumice rešene tvojim obrćanjem i objašnjenjem da si na avataru ti i tvoj suprug. Ako i dalje smatraš da je treba brisati, predlažem ti da se konsultuješ sa drugim moderatorima i uzmeš u obzir njihovu procenu koja će verovatno biti objektivnija. Baba nisam a ni deda iako spadam u kategoriju starijih na Vukajliji. Pozdrav.

4. definicija je obrisana nakon konsultacije.
    definicija bi bila savim u redu da nisi marijanu nazvao celavim likom. moze u zezanju, ili na cetu ili gde god, ali ovo ne lici na zezanje. verovatno jeste, ali dvosmisleno moze da se shvati, tako, da ne duzimo, smetalo joj je, obrisana je. tako bi bilo za svakog clana koji se pozali zato sto se nalazi u definiciji.
    definisi ponovo, nemoj da pominjes clanove, i sve je u redu. ako je dobra dobice pluseve.

tako da, svi smo resili da je def za brisanje, a ako te bas interesuje ko je kliknuo na obrisi, i ako ti je bitno, ja sam.

5. Nastavak
    Da bi potpunije sagledali situaciju dajem i transkript.

16 : 3

je jedno malo čudo na osnovu koga mi svesno ili podsvesno pokušavamo da dokučimo i prokužimo lik koji se skriva iza njega. Uzmimo za primer avatar MarjaneP. Neko se već pitao "Ko je onaj ćelavi pored nje". Ja se pak pitam nije li taj ćelavi u stvari MarijanaP, jer je on u prvom planu.

Kad je Pera Ložač bio u Vatikanu pitao jedan Kinez prisutnog na misi: - "Ko je onaj u crvenom pored Pere Ložača?"
    definisao ban, pre 3 sata / 7 komentara | Izmeni | Obriši
    iskusni interpretato pre 3 sata:

MarijanaP=Pera....Piils...;)
    Корлеоне pre 3 sata:

Није, Знам ја. То на слици су јој унучићи.
    Harlekin pre 2 sata:

Nadam se da sad za mene neće misliti da sam Jaganjac :)

pils+
    ban pre 2 sata:

Moj avatar je star 20 godina.
    Antigona pre 2 sata:

haha
    МаријанаП pre sat vremena:

Ајде мало се маните мог аватара...
    Тај ћелави је мој муж...

Бабе једне, само оговарате и трачарите...

Бан, или измени дефиницију, или ћу да је бришем јер и иначе бришем дефиниције које се баве другим ауторима са Вукајлије.
    Duke Nukem pre 20 minuta:

PilsPlus :D dobro zapazanje

ostro protestvujem protiv brisanja ove def jer se ona ne bavi drugim autorima, vec analizira avatar jednog autora:D

6. Marijana nije nazvana ćelavim likom već onaj pored nje. to se da proveriti. pogledajte i primer pere ložača.

7. ban, ostavi se ovoga. nema komentarisanja avatara ili licnosti u definicijama, ako to smeta clanu koji je definisan. ako tebe neko definise, i smeta ti, mozes da se pozalis, kao i moderator, i def ce biti obrisana.

toliko.

8. slusaj, kad ti toliko znaci. mogu da vratim def, ali da joj obrisem deo gde se pominje marijana, i sve komentare. tad ce sve biti u redu.
    ovako zaboravi bilo kakvu dalju raspravu, svi moderatori isto misle o ovome.

9. neka počiva u miru, što da je oživljavamo pa da joj radimo eutanaziju?

10. Баш сте зли. Није човек мислио ништа лоше. Нема вређања, по било којој основи. Маријанице мислим да немаш разлог да се љутиш. Само постављање таквог аватара открива твоје приватне ствари. Бан је се само усудио да "стави на папир" оно што сви видимо. А ако си се увредила можда због онога "ћелави", променити само у "ошишан до у главу" и све ће бити уреду :))) Ја бих јој чак и плус дао да могу

11. Нисам увређена, али не волим да се моје име налази у дефиницији.
    То што је он "ставио на папир" можете сви ви да ме питате и на чету и на форуму. Није за дефинисање.
    Прича завршена.

12. imoderatori su ljudi-i pomalo babe.Mi se igrali, nismo baš išli preko crte, vi solidarni...ali ako tako mora...ban ionako ne voli eutanaziju...;)

13. ljig bre. zli ne zli, nece se ostavljati definicije koje pominju drugog autora i makar malo smetaju ili golicaju istog. jebi ga, ne moze se svima ugoditi, a ovako je najkorektnije.
    dosta o ovome.

14. Ок, готово, то је било само моје мишљење које наравно не мора бити меродавно, ал ја се држим њега :))

15. pilsPlus za sve!

16. u sto volim kad se svi pomire ovako, ko u spanskoj seriji :)
    jes definicija mrtva, al jebi ga. bice jos puno njih :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.