Pitajte moderatore

1. Pa i meni se sad ukazalo... nego imam mnogo sporo paljenje :))))... što ti kažeš "nismo sa te strane, pa tako ne razmišljamo!" :)

2. i ja sam mislio da je ciganski fazon neki :)) a i dalje to mislim :)
    tandrljača se zajeb'o

3. baj d vej, ja sam jedno dobrih 6 meseci pre par godina slikao samo stopala i noge... po ulici, svoje, tuđe, anonimne, poznate...

ali se i dalje držim svoje fekalofilije...

ovo sve treba u greh da ide :)))

4. Ovo je otišlo off-topic. 'Ajde da je neko drugi, nego moderatori! ccc...

5. Mi to da ljudi ne stignu da nam ovde šta zamere :D

6. Moja zamerka je prethodni post na ovoj temi. :)

7. Hocu da znam ko me je srozao za citavih 43 boda!!!Nije mi toliko zbog bodova nego zato sto sam besna!Hocu da znam kada se to desilo i ko je pocinioc.Bodove cu lako nadoknaditi ako mi ne budu nadoknadjeni ali hocu da znam!!!!

8. zamolio bih ako mozete da mi obrisete profil i sve definicije, nema puno tek tridesetak, jer mi se ne svidja nacin na koji se vodi sajt u pogledu dopustanja velikog broja svakakvih definicija.
    dosao sam zbog fenomenalnih fora koje sam nasao na sajtu, al tek sam skoro pregledao malo vise, i mislim da je sistemska greska, a ne neki propust, narocito zbog objasnjenja koje moderatori daju za takve definicije.
    to je sve, hvala.

9. Dragi wawi!
    Savetovala bih te da nastavis da napredujes.Lepo je i vrlo korisno sto si ukazao na problem,ali ne bi trebalo taj problem da te koci u daljem radu.Treba da se uzdignes iznad tog problema i da das maksimum od sebe i da ne odustajes!
    Nauci da se smejes!:D

10. Jel mogu da znam zašto su mi izbrisane neke slike sa definicije? Vinnie Jones

11. Ko bi brisao slike fudbalera sa def o njemu? Verovatno je neka greška, okači slobodno ponovo. Izvinjavam se u ime mod tima ako je neko od nas slučajno kliknuo šta ne treba - ja nisam brisala slike ovih dana.

12. ne zelim ulaziti u polemiku o radu moderatora ili sajta, samo bih ponovio molbu za brisanje profila. hvala.

13. Wawy,smatram da ako nesto nije u redu treba se makar boriti da to ispravis.Mislis li da ce tvoj odlazak i brisanje profila promeniti stvari!?

14. @wawy: posalji privatnu poruku kaizen -u. samo on to moze da uradi. moderatori nemaju tu mogućnost koja ti je potrebna

15. Pa neka ide kaizenu ali mislim da ce mu Kaizen kazati isto,ali neka proba!

16. ..pozz
    na koji način ,tj. koga zamoliti da od kgigora napravi maglu...
    koja će progutati sve što je nameravao da ovde trajno ostavi.

17. vidi moj prethodni post

18. zašto je obrisana poslednja definicija?!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.