Pitajte moderatore

1. Pa dobro: neka vece staraca napravi prvo odluku o tome da li uopste treba takav pravilnik. Ako se to odobri, oticicu u istoriju kao pokretac unistenja mnogih definicija oko cijeg bi uklanjanja veliki broj ljudi imao veoma polarizovana misljenja. A to nije dobro za karmu, ako verujete u to...

2. Ma ja se ne bih petljao tu sa nekim zapovestima...

3. Ili ako neko ima konkretan predlog, neka predlozi ta eticka pravila, pa da vidimo... Ne mora prvo detaljno, moze uopsteno...

4. Ako se donese odluka oko pravljenja takvih pravila na prvom mestu, sprecili bi se nepotrebni konflikti i polemike kasnije, gde bi po samoj prirodi stvari svi bili i u pravu i u krivu, pa tako u nedogled. A kad i ako ta pravila stupe na snagu, Vukajlija ce znatno promeniti na karakteru. Ne mozemo da pocnemo... izvinjavam se, da pocneTE sa predlozima za ta pravila dok jos nije donet koncenzus o potrebi istih.

5. Ako cekas konsenzus, nema ni da docekas :)
    Kazem, ako neko ima konkretna eticka pravila, neka predlozi u najkracim crtama...

6. Da, je l' neko video Zbun Koji Gori ovih dana?

7. Ja sam video samo žbun!

8. Ja nisam video žbun koji gori, nisam imao para za esid jer sam neplanirano morao ponovo da kupim kartu za grinbit jer sam nakaza koja gubi stvari koje koštaju soma dindži :( Al' ako sledećom prilikom vidim žbun koji gori, ima i da smislim neke zapovesti (tipa: Poštuj oca i materu svoju a ove šare što mi đuskaju pred očima su tako zajebano dobre podsećaju me na letovanje koje mi pršti kroz glavu a možda i ne...)

9. Ma postujem ja "oca i materu" i svoju i tvoju, ali Fritzel ne zasluzuje postovanje. Sta ti je tu tripozoidno?

10. Ma tripozoidno mi je to žbun gori a hladan. Otac i mater su u tom showu više kao statisti :D

11. ja bih zamerio sebi, al mi ne da sujeta.....

12. Ocu i ja malo toga.Sareni gumeni zeka me vise ne posecuje,a i boje su izbledele.

13. ja volim da žvaćem levo stopalo. ne mora sopstveno... ali je poželjno

14. :P Foot-fetish? Zgazim te.
    Mislim da sam upravo ukapirala zašto mi se svojevremeno nakačio Tandrljača, hahaaa.

15. zašto? zbog gaženja?

16. Pa znaš da ima foot-fetish forum. :)

17. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!!

18. Viš, on mi poslao onaj link kao znak raspoznavanja, kad je video da nisam u fazonu, onda se mnogo naljutio. Znaš, kao kad pedofil krene da priča sa drugim muškarcima o deci da bi provalio jesu li i oni njegovi puleni... :)

19. Bem li ga...tek mi sad to sve jasno.Nije mi palo na pamet.Meni to "gospodžo-zgaziš me" pre deluje kao neki znak za raspoznavanje Cigana,nego tih fut-fašista ili šta već.
    Jebi ga,sa Ciganima sam imao posao a sa tima nisam pa mi i nisu pali na pamet :-))))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.