Pitajte moderatore

1. nema tu ničeg besmislenog

2. kaizene učini mi uslugu

3. Registracija: 07.09.2008.
    tu sam faktički par sekundi
    niko neće ni primetiti

4. odjavi se i zaboravi na sajt... to ti je najlakše...

5. Jebote ja sam tek sad video šta se dešava i ne mogu jebeno da verujem?!
    Sad sam pročitao i na četu da si igore prozivao mene i gospodžu sa sve rečenicama nije ni čudo što propadamo kad imamo ovakve ljude i sl.
    i to zato što sam dao minus definiciji koja mi se ne svidja i rekao to. Je l' trebam da polažem račune za moje glasove,? Je l' ovaj sajt zahvatilo kompletno ludilo? Ja stvarno ne verujem,dosta mi je više da budem na tapetu kome se ćefne bre. To je i slučaj sa gospodjom.Ona je stari član sajta,uložila je više kreativne energije u ovaj sajt kao i ja,više nego što će sviCrnohumoraši i Biserlije sa časova ikad uložiti u životu. Zato lepo sad kažem,nije vam ovo poligon za izdrkavanje i vaš mali kutak za bunt protiv autoriteta!

6. Ma pusti Gvozdene... čovek je pogrešno skapirao neke stvari i to je to. Pokušao je Surovi da mu objasni, pokušala je Rouz, pokušala sam ja, ali čovek želi da shvati stvari na neki levi način. Još sam istakla da gotivim definicije od tog lika, ali da mi se ta nekako nije svidela. I to je shvaćeno naopako.

Btw, više nisam moderator.

7. Quote gospodžo-zgaziš-me: Btw, više nisam moderator. :end quote

Radi čega?

8. Neću nikome ništa da objašnjavam (mislim da nisam dužna), tako je kako je i tako će i da ostane. Pozdrav.

9. SRAMOTA...Uzimate mi ono najbolje!Ko je vama dozvolio da obrisete moju definiciju TOKIO HOTEL...Zaista nikoga nije vredjala..Sram bilo onog moda koji je to uradio!Neznam samo ko ga postavi takvog sjebanog..Stvarno nije u REDU....Vratite mi te bodove i tu definiciju...NE ZANIMA ME KOJI KRETEN OD MODA JE TO URADIO SAMO HOCU NAZAD S V O J U NI KRIVU NI DUZNU D E F I N I C I J U....
    J E L S T E S H V A T I L I

10. Aha vidis kako vredi covek da bude drzak...onaj koji mi je vratio bobro je!HVALA onove koji je vratio i moju def TOKIJA,ali nije trebao da bise............

11. @Gvozdeni

Dusho moja, mene mrzuju non-stop samo zato shto ljudima govorim da im je def vic iliti copy/paste...Shta vishe chovjek da kaze...

12. Sta se JEBENO JEBOTE dogadja sa sajtom?!

13. kako misliš "šta se dešava"? sve je po starom...

14. Ljudi, odlepicu vise. Aman, pa taj lik pise po 30 definicija dnevno! Vise ne moram ni da gledam cija je. Ima par dobrih, al sto je mnogo-mnogo je! Necu da ga imenujem, ali mislim da je ocigledno... Ne stignem da obratim paznju na neku dobru definiciju, kad je zatrpa sa 10 losih ili nebitnih. Samo cekam da vidim: Upaljac, to je ono cime se pali cigara... ili nesto jos banalnije...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.