Pitajte moderatore

1. Gospodžo, nisu obrisani komentari, nego definicija na kojoj su bili, pa otišlo sve u kantu. Ja sam obrisala. Čini mi se da je u pitanju def- ruralna erotska poezija, što zapravo nije definicija. Mislim da ispunjava uslove za brisanje. Ako ne, žalite se ili vraćajte.
    I hvala na pohvali (u ime svih) :)

2. Malopre mi je obrisana def
    Jesi li za hot
    "Nacin pozdravljanja za Jelenu Tihog Ubicu."
    Razlog je bio to sto ovo nije definicija. Necu da se zalim(sa razlogom je obrisana) nego me zanim da procitam komentare(ako ih ima). Moze li to kako?

3. Evo sad ću ja da vidim komentare da ti pejstujem ovde pa vraćam na groblje.

4. ima samo jedan komentar...

mogu da vratim ako hoćeš da pročitaš, al jedan ko nijedan :D

5. Ima samo koment od JTu: jesi li za hot?

6. Hahaha
    A i ja lud pa pitam... Lepo sto brisete, svaka cast.

7. Ljudi mislim da ste malo preterali sa ovim brisanjem myfacespacebook forum tema, imace je komunikacija na slabom nivou na sajtu i ljudi se nece svi okupiti na cet niti ce iko na profilu pisati nesto mnogo o sebi.

8. Ali ovo i nije sajt kojem je to primaran cilj.
    Ipak biće nešto po tom pitanju, možda jedna veća tema za ljude koji žele tu vrstu interakcije no za sada raznovrsnost i raširenost tih tema guši forum i njegovu preglednost. Ulažu se napori u cilju pronalaženja rešenja koje će odgovarati svima.

9. Stavite email, msn, yahoo i ostale vidove "moderne" komunikacije u profil pa se igrajte. Za sada je rekao gvozden razloge zasto ne.

10. Moze li neko da mi kaze da li mi je obrisana definicija za Gogu Sekulic? Sad sam bas gledao i nema, a siguran sam da sam nesto napisao(davno, ne secam se sta).

11. Провери на гробљу па да решимо.

12. mislim da je ovo totalna glupost,odjednom ovi moderatori vukajlije mi obrisu 50 definicija ja vas pozdravljam moderatori dragi slao am vam pitanja na koja nisam dobio odgovor znam da me niko nije terao da ucestvujem molim vas obrisite ime plavanjac pozdrav i nikad vise cao!

13. Veliko groblje, stigao sam do 20. strane i nema. Mrzelo me da idem dalje...

14. sta se bre svadjate koji vam je krasni

15. Plavanjac, govoriš da moderatori nisu bili fer, a znaš koliko si ti bio pošten.

16. I modovi imaju zamerke na pojedine članove pa ne postoji adekvatna tema za navedeno.

17. @Tulimbac i meni nema definicije, pogledaću na groblju šta se događa.

18. na groblju fali pretraga, teško ćeš da nađeš

19. Heheee ja sam ti rođeni detektiv old school, kad hoću nađem. A kad budeš imao vremana bilo bi lepo da nam udesiš pretragu i da imamo uvid u komentare na definicije, tvrdim da su i oni ukoliko ih ima bitni za sudbinu definicije.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.