U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
slažem se.... jebajga i meni je trulo
Napisao sam mu tamo na komentarima, pa nek me mrzi kolko hoce. Najzalosnije je sto ima i gomilu dobrih def, al ne stigne covek ni da ih primeti... Ajd nek ga neka visa instanca malo uputi,,,
i ja sam mu komentarisao bio...
sta da se radi, covek ima inspiraciju...
Sad cu ga banujem malo... da se smiri ;)
realno... ostavi mu pvt da ga čeka na forumu kad ga odbanuješ, i sve će biti jasno. a i videće ovo
Naravno, ovoje samo pedagoska mera kojom cu pokusati da mu skrenem paznju da ne spamuje. Nece dugo trajati.
Mlogo cudna vremena...
Će da neko meni palac gore
ja ću ti dam 5 motivacionih palaca gore kao podsticaj. posle ako sse ne popravis ima da ih vratim :)
uživaj :D
Ljudi, onaj opet poceo...
J.Z. ?
pre 5 sati je bio lud. za sad samo jednu, ako krene 3-4 za redom sad pasce ban na 15-20 min
Ljudi, ocu i mene da banujete na 15 minuta, da odmorim oci, a i zanima me kako izgleda...
ispunjavam želje kako znam i umem. do 01am si banovan.
Hvala, imas odgovor na definicijama. Hehehehe...
ukoliko neko vec stekao moderatorske moci, molim da ih upotrebi na spameru koji je istancao bar 20 def od jutros!!!
20 ocajnih definicija!
Misliš na dextera81?
jap, a ima i jos par smaraca, al nisu toliko kriticni...
Nemam zamerki na moderaciju.
Zašto su mi obrisani komentari???? I to ni manje ni više, nego komentari gde sam pohvalila nove moderatore kao pozitivnu promenu na sajtu?????!!! Kome pa to smeta????