Pitajte moderatore

1. ustvari, dal misliš da ti ne bi reko da sam obrisao.
    ne da bi ti reko nego bi te pitao oš se biješ ako imaš problem...

2. dobro, aj, ja sam pa vi svi! :)

3. Meni opet nije jasno kako, ako se def dana bira ona sa najvise glasova u narednih 24 sata od predhodne def dana, znaci od "Gde si bila kad sam bio nikoooo!!!" do Razvojni put Željka Joksimovića nije se nasla (sticajem okolnosti moja definicija:) znas li ti ko sam ja?!
    Hvala:)

4. pa koliko ja kapiram, a ne kapiram previse posto ni meni nije bas najjasnije, nije 24h od naredne def dana, nego se uzima bilo koja def u naredna 24h od poslednje, pa se onda gleda broj pluseva koje ona prikupi u narednih 24h.

dakle ako je ranija def dana bila napisana 1.1. u 12h uzme se definicija koja je nastala izmedju 2.1 u 12h i 3.1. u 12h i onda, ako su dve def u borbi od kojih je jedna napisana 2.1. u 15h za nju se čeka do 3.1. u 15h, a druga je napisana recimo 3.1. u 10h za nju se čeka do 4.1. u 10h i onda se tu da nekakva def dana.

otuda pojava da def. dana često bude napisana PRE TRI DANA (da tamo u vremmenu definisanja to piše)

kapiram da nisam u pravu, ali mislim da je tako...

5. Mene jedino buni to sto je izmedju poslednje dve definicije dana nalazi moja defka koja ima najvise glasova, sve ostalo manje vise razumem, ali ovo mi nikako ne ulazi u glavu...

6. То се и мени једном десило, моја дефиниција је имала највише поена од свих дефиниција онога дана када је постављена у оно вече када је требало да буде проглашена дефиниција дана за тај дан. Али није била дефиниција дана. Па сам онда мало мозгала и дошла до следећег закључка: Потребно је посматрати сваку дефиницију посебно за одређени дан.
    Дакле - свака дефиниција постављена у току једног календарског дана има 24 часа форе да сакупља поене. Она која у року од својих 24 часа постојања сакупи највише поена биће дефиниција дана без обзира шта се дешава касније а управо из разлога што касни проглашавање дефке дана. Значи ако је једна која је постављена раније сакупила 32 у плусу а друга 30 поена за 24 часа, па после тих 24 часа ова друга сакупи још 5 поена и има 37 - тих пет се не важи јер је ова прва за 24 часа сакупила више од друге за 24 часа. Сваки поен добијен после 24 часа од постављања не игра улогу у проглашавању дефке дана.

Звучи много компликовано верујем, али мислим да је у томе фора. Једноставно не постоји друго објашњење, то сам ја успела да измозгам :)))

7. Dobro si to protumacila Marijana. Trebalo bi negde napisati kako se bira def dana, tipa u FAQ-u.
    Za sad postoji samo u ovakvom obliku... http://vukajlija.com/forum/teme/1619?strana=2#post_73323

8. :) U pravu si, i ja sam lomio glavu i mislim da je to jedino logicno objasnjenje. Nisam hteo da budem naporan, ali nije mi prvi put da sam ostao zbunjen po principu odabira def dana. Nadamo se boljim idejnim resenjima nakon rirajta sajta:D Pozz...

9. ovo je odlicno i najpravednije idejno resenje.
    malo je teze za kapiranje, ali pravednije od ovog ja mislim da ne moze da bude.
    drugim recima, tvoja def je sakupila manje glasova za 24h od ove druge, bez obzira na to sto je bila ranije postavljena te je u ponoc imala vise.
    ovo je uvedeno kako bi definicije postavljene uvece u 10 imale potpuno istu sansu za def dana kao i one postavljene u 00:01

10. Da odlično je i najpravednije tu nema dileme, malo mi je bio samo nejasan mehanizam po kome funkcioniše...Ali razjasnismo tu misteriju još jutros:D
    Tnx još jednom:D

11. Моја дефка ЈКП Вукајлија је исто прошла:)

12. Da li postoji mogućnost da se izbrišu ova 4 minusa što sam dala? Jedan sam dala greškom pre neki da kad sam htela da dam plus.

13. Не могу Маро, али то је занемарљиво :)
    Не се секирај ;)

14. Hvala na brzom odgovoru. Strašno me grize savest!

15. Ма надокнадићеш и то плусевима, деси се погреши човек...

16. Данас се нешто чудно десило, морам да се пожалим.
    Чини ми се да је нечији профил избрисан (вероватно дупли) али ми је нестало скоро више од 100 гласова и доста коментара...да ли је то могуће?

17. Ја ти нисам ништа чачкао. 100 позитивних гласова? Је л' се сећаш чији су коментари?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.