Pirsing - da ili ne?

1. To je kod gejeva odavno izašlo iz mode. Ako misliš na emose, njih ko jebe. Metal je skroz hot i ističe ti lice.

2. E, i ja se kanim tetovirati!

3. Hepatitis - Da ili ne?

4. meni su gotivne cure sa pirsom

5. Marvellous ovo je najsabanskija tetovaza koju neko moze da odradi, zajebalo i kineska slova na podlaktici!

6. Marvellous ovo je najsabanskija tetovaza koju neko moze da odradi, zajebalo i kineska slova na podlaktici!

potpisujem

7. Marvellous ovo je najsabanskija tetovaza koju neko moze da odradi, zajebalo i kineska slova na podlaktici!

I ja potpisujem ! Ja imam dve tatto,sad cu radim pirs na obrvi koji dan pa ću staviti sliku. Ko voli nek izvoli o ukusima se nikad ne raspravlja ,tako se nekom svidja nekom ne .

8. Lolo, ova jeste điđanska. Mada nemam ništa protiv bilo kakvih tetovaža, neka radi ko šta hoće. Ja ionako sve što sam švrljkao nema nikakvo skriveno-kinesko-mandarinsko značenje.

Voda, vatra, sneg i kiša, bla, bla.

Jednostavno ti dođe, odeš izbodeš se ko Pikac, i onda ti za 5 godina bude do jaja kad se setiš tog ubađanja.

Hihi, zvuči ko da me neko jebo, lolo.

9. Tribal tetovaže su njesra, posebno ovaj noviji. Poštujem jedino ko je radio kod trve majstora, sa koštanim iglama i tamo odakle taj stil potiče, inače mi sve to liči na pozeraj i šabaniju.

10. meni je ovo totalno bolesTno i ne shvatljivo..
    sto se tice tetovaza svi znamo sta su nekad predstavljaje i da su se nekad tako zigosali robovi , i ne kapiram zbog cega bi ja to sam sebi radio.. a Mindjuse i ostale brnjuske ostavljam devojkama i fegetima..

11. sto se tice tetovaza svi znamo sta su nekad predstavljaje i da su se nekad tako zigosali robovi , i ne kapiram zbog cega bi ja to sam sebi radio..

Haha, koji debilitet. :))

Ček, što li stavih pederski smajli kad sam to odista i pomislio. Eh.... I to dva.

12. Al' ishejtovaste temu, svaka vam čast. Ovde čovek nešto ako otvori, ako nije o jebanju - ili ispamujete ili oterate sve u kurac. Treba sve vas u levicu da rušite Tadića.

13. Eh, kad bi ono bila moja tetovaža.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.