Pirsing - da ili ne?

1. tattoo je ok iako nema veze sa pirsingom i ne vidim zasto ih kacite ovde pogotovo te dukatlijske zmajeve i tribale....ejjj pa http://image.spreadshirt.net/image-server/image/design/13748702/type/png/width/190/height/190/jna_design.png tattoo je jebanje keve za te vase zvrljotine!

2. GB, ona je prilično, prilično, očajno urađena.

Senke katastrofa, bledo, nikakvo, jadno. Bljak.

3. imaam najjaci pirsing na vuki !

4. tribal je sabanijada, skoro kao tetoviranje manastira i crkava, i citata iz biblije... ja nikako da odlucim sta da crtam, i dje...nego odosmo u oftopik sa tetovazama.

5. Imas temu o tetovazama, nadji je. :)
    Sabanska je ona na camugi, to moze da uradi samo najgora seljacina. To je za tipove koji voze dzip na lizing, caletovu kajlu prst debelu i overavaju novi klip Doktor Igija i Ivana Dvesta na sat na Jutjubu.

6. za pirsing,ali da naglasi lepe usne,lep nos,a ne da skreće pažnju na kundake,bilo momačke,ili devojačke,a to neki rade po svaku cenu,iako im čuči k'o piletu sise.

7. Hepatitis - Da ili ne?

Zdravlje je tako hipster, decxko.

Ja bih voleo tetovaže po celim rukama (apsolutno ne'am pojma zašto, neki instinkt mi kaže da bi mi stajale), ali nisam dovoljno kreativan da smislim išta drugo do tribala, zmijulja i zmajeva, tako da ću preskočiti. Pirsing, blju, nikako. Opet ne znam zašto. Verovatno stvar ukusa i ništa više.

8. Zar nije obratno decxko? Narkomansko bledunjavi izgled je totalno in !!!

Ja bih voleo tetovaže po celim rukama

Ko će da te zaposli ???

9. kako se zove tema ? ?

10. Cele ruke kidaju, al jes frka oko posla. Ja bih metnuo fazon na sisu, pa preko ramena i tridze, pa preko dela ledja koji je tacno iza sise. I to da bude jedna tetka. Kapiram da bi kidalo, a i moze se sakrije

11. Ko će da te zaposli ???

Šta da zaposli? Ono, misle da si robijaš ako si tetoviran?

Skofilde, nećeš raditi, dechxko!

12. kako se zove tema ? ?

Disleksija je zajebana stvar, decxko.

Pominjali su ukompovanost pirsinga i tetovaža i isključivo iz tih razloga sam spomenuo oba. Idi sad grli sekvoju.

13. Ko će da te zaposli ???

Jbg, a meni san bio da budem čuvar plaže.

14. Da imam neku ideju možda bih se istetovirao, ovako ne. Pirsing ne, ali mi se sviđa na drugima. Pjer, super avatar :)

15. Šta da zaposli? Ono, misle da si robijaš ako si tetoviran?

Bez zajebancije gomila pogotovo stranih firmi neće da prima ljude sa vidljivim tetovažama, šaka,faca, lubanja,vrat, podlaktice itd

16. Pjer, super avatar :)

+1

17. Bez zajebancije gomila pogotovo stranih firmi neće da prima ljude sa vidljivim tetovažama, šaka,faca, lubanja,vrat, podlaktice itd

To je bezveze, mogao bi da ih tužiš, kontam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.