Prijava

Feministkinje, kad kod muškarca cene njegovu dobru finansijsku situaciju šatro ne zbog toga jer je glupa sponzoruša koja oće pare nego zato što dobro situirani muškarac znači da je sposoban i bla bla..

А опет кад се заљубиш у неког, пређеш преко свих мана. Па ти буде симпатичан и ако носи црвене патике и вози љубичасту дачију.

Šta fali crvenim patikama i ljubičastoj dačiji?

Nepoznavanje opusa Rada Lackovića.

Нато, мени је синоним за одсуство стила.

katija
Нато, мени је синоним за одсуство стила.

Одсуство стила? А шта ако вози љубичастог стила, оваквог?
http://www.cartype.com/pics/3123/full/fiat_stilo_dots_ad.jpg
Онда баш нема шансе?

Neumelos' trcanja...ili trcenja...svejedno,neumelos' oba!

Пеки, сваком треба дати шансу :)) Мада, ја лично не волим италијанске и француске аутомобиле :)

katija
Пеки, сваком треба дати шансу :)) Мада, ја лично не волим италијанске и француске аутомобиле :)

А које волиш мајке ти, румунске?

Па јесам се малопре изјаснила ѕа румунске :) Кажем ти, није битно то, ако те нечим другим привуче.

Пружила ми се прилика да цитирам тај чувени над-филм, па нисам могао да пропустим, иако нема ама баш никаквог смисла. :)

Да допринесем теми. Одбија ме кад очекује од мене да глумим идиота и забављача.

Kod suprotnog pola me uglavnom odbija dobro dupe. Dupe na kom nema mnogo mesišta me slabije odbija.

Naravno zavisi i koliko jako udaram, ali od dobro dupe se generalno čovek više odbija.

Mene odbija kad je cura debilni narcis (ajde narcizam u manjim granicama) i sva njena frigidnost koja uz to dolazi, kad je cura glupa ko kurac, takodje cura koja mi zamjeri što opsujem, naravno kad cura glumi ludilo što su već mnogi naveli i još mi idu na kurac ribe koje stalno očekuju duhovitost

A kod riba me privlači kad ima dobro dupe i finu sportsku butkicu uz sveukupnu dozu simpatičnosti

Изразито широке, квадратасте фаце, онај славенско-германски тип. Обично су такве главуџасте жене кроз читав двадесети век представљале секс симболе у Америци. Мени су широке фаце неженсвене. Спортски тип, риба која се бави спортом или носи спортску одећу, бљак. Убија женственост. Онај глем метал фазон и мини вал фризура. Шлем шишке, уопште чему скраћивање, склони иза увета ако ти смета. Претерано либерални ставови, триповање интелигенције. Са друге стране величање религије. Исфолираност и нетрпељивост према "сурдукнем курчину" форама. Онај ајви лиг фазон надмености као само су ми факс и шљака битни у животу, имам као дечка који фура понитејл и чита епску фантастику. Претерано друштвене рибе, генерално су ми готивније асоцијалке тоталне, јер се на такве наложим па после не могу да смувам, чист мазохизам. Онда гремар гикови, цепидлачење око тога, за то треба да иде шамар.

Укратко шта ми се не свиђа, али оно и то бих јеб'о, реално.

Исфолираност и нетрпељивост према "сурдукнем курчину" форама.

AHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHA +11111

što retko koja cura ima realan pogled na život; što finansijske probleme žele udajom a ne radom da rešavaju; što svakom od nas nalaze mane

alal vera!

Nemogućnost kvalitetnog dijaloga (bilo da je situacija da ne zatvara usta, bilo da treba da da mi se osuši grlo od priče da bi gospodjici šatro bilo zanimljivo).

Bukvalizam i renesansa.

Ne privlače me osobe koje ne znaju da me nasmeju.

Luksdoc
Majmunsko pućenje usana; glumljenje nekog damskog nivoa, a peru guzicu kući u lavoru; što retko koja cura ima realan pogled na život; što finansijske probleme žele udajom a ne radom da rešavaju; što svakom od nas nalaze mane; što je prava retkost popričati sa pametnom i ljupkom curom; i da sumiram - ŠTO SU STO PUTA GORE OD ONIH ŽENA KOJE SU NAŠI OČEVI MUVALI I ŽENILI.

A M I N ! ! !

Ма, ху ем ај кидинг, не одбија ме ни одбијање кад сам довољно п'јан!

^ Hahahahahahah! Bravo!

Mene odbija femkanje i razmazenost!