Prijava

Mанијак

telo prepuno mladeža...pogotovo na licu i na leđima.

Нарочито ако је око уста.
http://www.youtube.com/watch?v=Mvxe04wGmTw

Velike sise !!!

Male sise JEBU!

EDIT

Pička takodje, gadan organ majkumu!!

Гадан глас и ретардиран астматични смех.

Нехигијена, прекомерна тежина, ружне и глупе девојке, нарочито глупе, претерано уклапање у шаблон-жена, клинка, "ах па зар ти ја нисам најлепша"...

Гроф Влатко Паскачић
I Peki, što bi ti smetalo ako riba puši, mislim, nije mi jasno...ja sam ubeđen da kad bi se uradilo neko obimno istraživanje, da bi devojke koje puše odnele veliku pobedu u odnosu na ove druge koje cigaru u životu nisu zapalile. Ja mislim da su ove prve milion puta zanimljivije za muško društvo nego ove druge.

Ili sam sretao samo takve pripradnike obe grupe. Moja baba pali cigaru za cigarom, i daleko je najzanimljivija osoba koju znam iako ponekad priča o jazavcima i kukuruzu što ja ne razumem, ali mi je smešno u pičku materinu.

Пази, имам доста другарица које су, с опроштењем, пушачице. Дружимо се и кул је. Али, гурање језика у уста пушача не бих могао никако, плус константан смрад плус хиљаду других ствари.

Оно, немој се увредиш, приче твоје бабе о јазавцима и кукурузу ми делују кул, али не бих је јеб'о.

Odbija me kad je ružna jebi ga :D

Prenapadno ponašanje, pričanje ružnih reči, izbegavanje vode i sredstava za pranje, neukusno oblačenje. Stvari koje se daju popraviti...

Odbija me kad ne shvataju neke moje zajebancije i ne smataraju ih urnebesnim. Dobar znak da je psihopata ili da nešto drugo nije s njom u redu.
Odbija me kad pokušava da ispravi nešto što joj se ne sviđa kod mene. (devojčice, Ipčetu možeš samo da se sagneš)

Opet, u vezi s tim, teram u kurac one koje su nabeđene da su nešto jer slušaju neke tamo dipešove, i da su pametnije od mene jer slušam seljačku muziku. Iako je od samog početka očigledno da mogu intelektualno da ih izdrkam.

E, da, ako dođemo do tog stadijuma, malo mi je bedak ako se ispostavi da joj je veći nego meni. Sav se iskonplekisram.

Kad se šminka. I to ne mnogo, nego sasvim prosečno. Ako se šminka minimalno OK. Mrzim šminku. I štikle ne podnosim. I da nije visoka mnogo, volim niske, mada ovo ne odbija, nego je više preferencija.

A od psihičkih karakteristika, kada se uzdiže k'o da je uhvatila boga za muda. Ovo me odbija kod svih, ne samo kod suprotnog pola. I kad ne zna da se opusti i da se zeza.

Гроф Влатко Паскачић

Mene nervira, ali me preterano nervira, znači govna mi se jedu, odvezao bi se u Drač, i sam bi izvadio svoje organe i prodao ih debelim Švajcarcima koji u životu nisu dupetom mrdnuli, a onda bi se polio benzinom zapalio kao alfa 90, pa onda bi seo u dotrajali belorus traktor i krenuo da jurišam na Jonsko more, čim bi stigao do obale, lagano bi lupnuo mudima o oštro kamenje i onda bi mojim mudima nahranio pirane jonske, a onda bi lizao alkalne baterije od pet volta dok se ne ubijem na mrtvo, kad mi neka riba kaže da se pali na DUHOVITOST.

Ko to kaže, fejkerka.

Ovo beležim na profilu, i učim ga napamet :D :D :D :D :D

A od psihičkih karakteristika, kada se uzdiže k'o da je uhvatila boga za muda

Ja gotivim to. Kad je neka vrh picka i onda onako ima cime da se kurci i pumpa, pa se malo nadmudrujemo, pa je mozda spustim malo koji put... vamo tamo :))

Najbolje kad joj uteraš vepra.

Ja gotivim to. Kad je neka vrh picka i onda onako ima cime da se kurci i pumpa, pa se malo nadmudrujemo, pa je mozda spustim malo koji put... vamo tamo :))

Ja živim po zen budizmu, skromnost i poniznost na prvom mestu, ne mogu ja to da razumem :P

Al spuštanje volim :D

Pa to ti kazem :))
Skromnoscu i poniznoscu umerenom se to i postize mislim...

Vole one kad ih se spusti tako, kad ih neko izvali, razume te njihove kretenske price...

Nehigijena.
Može da izgleda kao Monika Beluči, džaba joj ako smrdi kao kuga... Ja imam koleginicu koja uvek užasavajuće smrdi na cigare. Znači, ne bih je ni elektrodom pipnuo...

Ahahahaha, Peki... :) ma prođe i to...mislim na guranje jezika...sve je stvar navike...totalno nebitna stvar.

Tulumbać objasnio za Ipčeta...

Одсуство стила и смисла за хумор. А опет кад се заљубиш у неког, пређеш преко свих мана. Па ти буде симпатичан и ако носи црвене патике и вози љубичасту дачију.

Šta me nervira kod žena... prisustvo penisa na telu. Koj će đavo penis na ženu?