Nervira me ako neće da se jebe kad ja oću. Ako ne pije pivo i ako sluša Daru Bubamaru.
I ako je debela i glumi mačkicu i takve fore. More murš da skidaš to salo!
Htedoh da napišem nešto na konto onoga za nepupačice cigareta(!) pa me mrzelo ali evo sad sam dokon.
Ja preferiram one koje uživaju u nikotinu jer to znači da imaju odreženu dozu samodestruktivnosti što znači da su zaniljivije i otvorenije osobe po mom iskustvu. One koje ne puše su ponekad toliko frigidne i nataknute na dršlu od metle da mi se riga od njihove zaluđenosti zdravim životom ili sportom. Ako hoću da se družim sa nekim ko voli sport odoh u kladionicu da gledam tekmu.
Nervira me ako neće da se jebe kad ja oću. Ako ne pije pivo i ako sluša Daru Bubamaru.
I ako je debela i glumi mačkicu i takve fore. More murš da skidaš to salo!
Ako kaže da ne voli sport i ako je nepismen i naravno,što koleginica kaže,Ako sluša Daru.
I to.
Kad su od solarijuma crne ko ciganke
I to.
I još jednom.
I to,samo u muškom rodu.Vjerujte mi,ima ih. :)
Ma otkud? Ne verujem! :d
Ne volim kad jedu govna.
Tebe je možda normalno,ali mene nije.:) I to što kažeš,Kizo.
Ma otkud musko pa u solarijum da bude ko cigan lololo ?
Možda je to bio cigan. :gleda u sniježne planinske vrhove i prisjeća se:
Kad mi kaže : "Beži bre, smrdi ti iz usta!"
Htedoh da napišem nešto na konto onoga za nepupačice cigareta(!) pa me mrzelo ali evo sad sam dokon.
Ja preferiram one koje uživaju u nikotinu jer to znači da imaju odreženu dozu samodestruktivnosti što znači da su zaniljivije i otvorenije osobe po mom iskustvu. One koje ne puše su ponekad toliko frigidne i nataknute na dršlu od metle da mi se riga od njihove zaluđenosti zdravim životom ili sportom. Ako hoću da se družim sa nekim ko voli sport odoh u kladionicu da gledam tekmu.
Four, iz kog si ti zaseoka? Naravno da ima.
Ne volim kad se devojka brzo ljubi, bez ikakvog smisla i užitka. Za mene je poljubac mali seks
Iz Zemuna. Ovde ih nema il su ih pobili
E moguće onda. Sad si me podsetio na onaj vic o Zemuncu-
-Jao maco, kako si mi leeeep...
Zemunac šamarčinu
-Kome ti da je peder!?
Hehehehe,idemo u Zemun onda.
Mi Zemunci smo posebno osetljivi na to sranje. I metroseksualci su ovde pedercine.
Ijao da znas, evo kod mene poplava procurilo i komsiji!
Pa i nisu neke noge...